Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaekga

ladyeees ma bardzo ładną pupę i bioderka

Polecane posty

wyglad to nie wszystko ale niestety jest bardzo wazny. co do tych facetow to coz.. moim zdaniem to kobieta powinna byc te ladniejsza :P ale nie dziw sie ze pozniej takie przecietne dziewczyny maja kompleksy skoro same zdaja sobie sprawe ze nie sa piekne... to trzeba jakos odreagowac .

Gość Brodek566
dziwi mi ze ktos sobie zaklda temat pokazuje swoje fotki chce zeby go oceniali.. ja wiem ze ta wlasciciekla zdjeci obrosla teraz w piorka i czuje sie ladna atrakcyjna;] ale niestety te atrakcyjne dziewczyny sa swiadome swojej wartosci..i nie szukaja jej na forum zakaldajac tematy. a szczegolnie pokazujac tylek ;]

o nie jest tak ze ona sie czuje atrakcyjna po tym . to jest tylko na chwile, tak jak czekolada- jak juz zjesz nic z tetgo nie masz, tylko wyrzuty sumienia :) takie juz jest zycie... a szczegolnie kobiet

ja pierdole;/ czy ja zakladalam ten temat?? nie... sporo osob ma swoje zdjecia na kafe i jakos nikt sie ich nie czepia.ja nie rozumiem tych ostatnich postow w ogóle. przeciez jakbym chciala zeby ktos ocenil moje zdjecie to bym zalozyla osobny temat typu\"ocencie to\"itp.ale tego nie zrobilam. zreszta wbijam w te wasze komentarze, jak macie kompleksy to sie z nich wyleczajcie.ja ich nie mam i dobrze mi z tym.podziekowac. 🖐️

Gość Brodek566
ladyeees to po co masz swoje zdjecia ? i to nie jedno czy dwa teraz masz juz dwa;] wczensiej bylo wiecej.. zdjecia swojego tylka tez byly skoro o nim jest topik.. sorry ale dla mnie panna ktore cos takiego wyprwia jest neidowarotsciowana i tyle..i jakos nie zauwazylem zeby duzo ludzi mialo swoje zdjeca tutaj.. raz na jakis czas sie to zdarza bardzo zradko.. siedze czasem na kafeterii w pracy jak klientow nie mam i widze przeciez:) my a przynajmniej ja. nie lecze swoich kompleksow tutaj..czuj sie szczesliwy w pelni kochany i dowartosciowany przez swoja kobiete.... nie oszukuj sama siebie ze ci sie samoocena nie podniosa po tym co ktos tu napisal...nie powalasz moja droga na kolana.jestem zwykla przecietna..a skoro masz niska samoocene to moze w inny sposon postaraj sie ja podniesc.. grunt to zaakceptowac samego siebie:) nawet dziewczyna z nadwaga moze czuc sie piekna i sexowna..i to widac na pierwszy rzut oka.. ze jest swiadoma swojej wartosci ze chodzi z wysokoa podniesiona glowa..i nie szuka potwierdzenia u osob trzecih.. ktos tu pial ze odwazna bylas ze swoj tylek pokazalas.. jak dla mnie FACETA. to szczyt desperacji....my wiemy ze bedziesz zaprzeczac temu i w sumie ci sie nie dziwie sam bym pewnie tak reagowal....;]

haha:D normalnie sie zaraz posikam:D zdjecie mojego tyłka o ktore chodzilo jest nadal;D i to jest to pierwsze...

Gość Brodek566
posikam to sie ja;] na tym zdjeciu nie widac ani twojego tylka ani bioder stoisz bokiem.. wiec mozesz miec tylek jak szafa ..mozesz miec plaski jak sciana badz mozesz nie miec go wcale;] po tej fotce nic stwierdzic nie mozna;] nadal nie dopwowiedzialas sensowanie po co ci tyle swoch zdjec w stopce? nikt normalny nie dodaje sobie fotek na forum.. nie mam zamiaru wdawac sie w dyskusje z toba.. jestes smieszna nawet sobie sprawy z tego nie zdajesz...szukasz dowartosciowania na forum publicznym.. a temat rownie dobrze sama moglas zalozyc;] przeciez wiadomo ze napiszesz jako osoba pierwsza.. inaczej bylabys rowna tutaj zjechana;]zycze powodzenia w dalszym dowartosxiowaniu sie;] kobieta piekna to kobieta swiadomo swojej atrakcyjnosci nie szukajaca potwierdzenia u obcych...ale w sumie to ci si enie dziwie...najgorzej maja te zwykle przecietne szare myszki.. nie mozna powidziec ze strasza i nie mozna powiedzieco nich ladne. na sila staraja sie wibic w pojecie piekna;] zaraz zacznie pluc tu jadem ze jestem glupi chory itd itp;] zmykam do domciu bo przez tem topik zasiedzialem sie wpracy a do 15:30 pracuje;p zeganm;]

Lady cza było brać poważnie ostrzeżenia Jenerała Armaty :classic_cool: Bo tyłeczek przedni :classic_cool:

Gość hehehe kolejny
temat gdzie panny sie dowartosciowuja

Brodek, masz jakis interes w ponizaniu innych ludzi? To wartosc kobiety to mzoe jedynie wyglad? ''Szare myszki',pff. Ladyees jest ladna, albo sie obracasz wsrod modelek,albo pasztetow nie widziales. Wrzuc zdjecie swojej laski,tak btw ;) I przeczytaj temat od poczatku,bo to nie ladyees go zaczela i watpie,zeby sie podszywala - gdyby sama chciala chwalic swoj tylek,dalaby jakies 'bardziej pokazujace go' zdjecie ;p