Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaekga

ladyeees ma bardzo ładną pupę i bioderka

Polecane posty

Gość madeleine24
pozdrawiam mojego podszywa z PKP 🖐️

Gość madeleine24
tfu PCK hehe ;)

Gość gruba jest i niska
obleśna

Gość madeleine24
ale taka masakra jest co roku we Wrocku w każde wakacje od lat jak tylko pamiętam :O

;) niby tak, ale i tak moim zdaniem teraz jest najgorzej:o gruba jest i niska -> nie każdy jest idealny :classic_cool:

Ladyeees mówi że faceci nie mają nic lepszego do roboty, a sama w swej próżności wrzuciła to zdjęcie, o które proszono (bez okularów) :P Co nie zmienia tego, że znów fajne zdjęcie i jest na kogo popatrzeć :P

Gość madeleine24
najgorzej jest tak co roku:) możesz mi wierzyć:P

wam chłopcom sie chyba nudzi... a tam pewnie żony i dzieci czekają na was\" żona i dzieci pozdrawiaja , żona mowi ze fajna laska z ciebie :P

Gość madeleine24
Piszę wiersze dla meneli z dworca :classic_cool:

Gość Historyk Kafeterii
Lady dawaj zdjęcie swojej pięknej pupy!

Gość lolek p
e tam pupa..biuscik boski..:) i ten charm...mmm

Gość Oceniacz kafeteryjnych pup
Lady ma najładniejszą pupę na całej kafe.

Gość boginizlasu
e, beznadziejne -.-'.

Gość boginizlasu
depeche, jest w jej podpisie. OKROPNA!!!!!!! przecież jest jakaś beczkowata.. =.-, z całym szacukiem ladyees.

Gość boginizlasu
no chyba sobie jaja robicie. Co w nim jest świetnego? Pokazała kawałek dupki i już nie wiadomo co.

bogini nie bądź zazdrosna :classic_cool: Może też masz fajną pupcię, ale to lady ją pokazała i pozwoliła się nam pozachwycać :D

Gość Brodek566
hehe no tak dowartosciowujcie dziewcyne;] trzeba miec niska samoocene zeby wstawiac fotki na forum publ..wiadomo ze sa to zdjecia na ktoerych uwazasz ze wyszlas korzystnie inaczej bys nie dodala.. masz zdjecia w okularach duzych w ktorych wiekszosc dziewczyn dobrze wyglada lepiej w kazdym badz razie niz bez nich.. ktos cie poprosil o zdjecie bez okularow a ty dodalas zdjecie ktorym sie bawilas w jakims programie..dodaj zwykle zdjecie twarzy to cie ktos oceni;]urode masz bardzo przecietna ,a ze na kafeteri wiekszosc pasztetow siedzi wiec ci pisza ze ladna jestes.. n aulicy sa setki podobnych do ciebie ktore mijamy tak naprawde obojetnie. niczym nie przykluwasz uwagi.....

Gość Brodek566
nie jestem zaden cloney...jestem normalny facetem..mam 26 lat ta sama dziewczyne od 4 lat..pracuje studiuje, jedynm sie podobamn innym nie..wyrazilem t u swoje zdanie..to jakas zbrodnia?nie rozumiem zwyczajnie zachwytu nad ta dziewczyna..nie podzielam czyjegos zdania tutaj wiec to jakies przestepstwo;]? napisalem tylko ze takich jak ta dziewczyna ze zdjecia sa setki na ulicach ze jest bardzo ale to bardzo przecietnej urody i niczym nie przykluwa uwagi..

Gość Brodek566
a i faktycznie w okularach ci lepiej:)

Gość Brodek566
deliaktniej?a czy ja ja obrazilem? poakzuje na publiczyn forum swoje zdjecia chce zeby ja oceniali wiec ja ocenilem..napisalem to co mysle grzecznie i kulturalnie ;]

Gość Brodek566
tak w ogole wiekszosci dziewczyn sie wydaje ze jesli facet krytykuje laske to sam uwaza sie za boga..a prawda jest taka..nawet tym brzydkim facetom podobaja sie te pieknosci..ale wiekszosc z nich wie ze o takiej moga jedynie pomarzyc i biora sie za te osiagalne dla nich. sam mam kupmli i znam ich panny niektre sa ok inne sa brzydkie badz przecietne.. i troche nie fajnie to wyglada kiedy w towarzystwie facetow ci ktorzy maja przecietne dziewczyny wychwalaja inne.. te ladniejsze..a pozniej wracaja do swoich pan..i udaja ze sa one dla nich ost cudem swiata... ja sam uwazam ze moja dziewczyna jest dla mnie za ladna:) i potrafie sie do tego przyznac.. wiem ze moze miec innych na peczki..czesto jest zaczepiana podrywana..i wiem ze gdybym z nia sie kiedtys rozstal ciezko by mi bylo znalezc druga taka:) nie jestem z nia oczywiscie dla wygladu... posiada tyle wspanialych cech za ktre ja kocham..i dlatego mysle ze jest wartosciowa dziewczyna..wiem ze nie powalilem jej swoim wyfgaldaem na kolana bo zwykly ze mnie facet..ale za to zyskalem charakterem:)