Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glk

waga po ciazy nie spada

Polecane posty

Gość glk

witam! jestem prawie 10 miesiecy po porodzie, od dwoch nie karmie piersia a moja waga stoi w miejscu. Przed ciaza wazylam 51 kg przy wzroscie 168 cm , teraz waze 57 kg i pomimo tego ze chodze codziennie na 2 godzinne spacery, jem mniej to waga nic nie spada.Jakie sa Wasze doswiadczenia??

Gość jesz za dużo
albo przed ciążą byłaś zbyt szczupła a teraz pod wpływem hormonów nabrałaś więcej ciałka no i pewnie jesz więcej bo opieka nadz dzieckiem wymaga więcej energii

Gość jesz za dużo
Ile ważyłaś w ostatnim miesiacu ciąży ?

Gość glk
64 kg, przytylam 13 kg w ciazy.To fakt bylam za szczupla. Odkad przestalam karmic piersia moj apetyt znacznie sie zminiejszyl. Jak to wygladalo u Ciebie?

Gość frufru
a po co chcesz chudnąć?? 57kg przy 167cm to w sam raz przeciez...

Gość glk
Najbardziej denerwuje mnie to,ze przed ciaza moglam jesc wszystko w duzych ilosciach i ciagle bylam bardzo szczupla, teraz na szczescie nie tyje wiecej ale tez nie chudne i to mnie dziwi. Moze to jeszcze hormony tak dzialaja..ale od dwoch miesiecy juz nie karmie piersia..

Gość glk
Chce schudnac bo dobrze sie czulam wtedy jak bylam taka szczupla, cale zycie taka bylam.Teraz jedyny plus to wieksze piersi,ale uda troche za duze..

Gość jestem w 34 tc
A po co chcesz schudnac? Masz przeciez to wzrostu swietna wage i na pewno super wygladasz!

Gość NIE jesz za dużo
W sumei źle poprzednio napisałam bo niedoczytałam że masz 1,70 wzrostu masz idealną wagę, przy 50 kg byłaś za szczupła, założę się że teraz lepiej wyglądasz niż przed ciążą, nie odchudzaj się na siłę, jedz normalnie, najwyżej zadbaj o mięśnie i skórę: ćwicz na brzuch skrętoskłony, hula-hop, stosuj balsamy ujędrniające

Gość NIE jesz za dużo
tak to pewnie wina hormonów, to one zmieniają przemianę materii, zresztą z wiekiem to też się niestety zmienia

Gość glk
Dzieki za rade dziewczyny, w sumie to macie racje, wtedy rzeczywiscie bylam bardzo szczupla, mialam za male piersi(male b),a teraz zdecydowanie jestem bardziej kobieca, i jest jeszcze jeden plus- zniknal mi calkowicie tradzik,juz w ciazy!!!Takze cere mam super, pupa i nogi badziej okragle ale w sumie jest ok. I chya tez zapominam ze coraz starsza sie robie a nie mlodsza..:)