Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiOletowa_kredka

niechciane włoski

Polecane posty

Temat oczywiscie tylko dla pań . Czym usuwacie włoski nad górną wargą?? Bo plastrami z woskiem [ juz kiedys próbowałam] jest strasznie ciężko, żeby sobie nie podrażnic skory. Pozatym Jak zacznę to będe musiała coraz częsciej i częsciej. Aha i odrazu dodaje że mi strasznie szybko włoski odrastają. Słyszałam o masie cukrowej? Ale czy ona osłabia potem z czasem te włoski? i jak tak to po jakim czasie? No bo tez przeciez nie będe ej masy co pare dni robic :| A krem do depilacji? Wiem że on nie wyrywa cebulek ale to metoda chyba najszybsza i najłatwiejsza. tylko tu juz napewbo będe mnusiała codziennie tego kremu używac. Chyba że on włoski osłabia? jak to jest? Próbowalam tez rozjasnicc te włoski bo tak najlepiej poprostu, za pomocą wody utlenionej[słyszałam że pomaga] no ale mi nic nie pomogło x] chyba ze za krótko przecieralam te włoski tą wodą. znacie jakies inne sposoby żeby te włoski rozjasnic??

Gość to okrutne.
czy ktos czyta wgl te tematy ? ;p x]

Nie słyszałam o żadnej masie ale ja usuwam plastrami.Wcześniej próbowałam gorącym woskiem ale przypiekłam sobie skórke i kupiłam sobie małe plasterki które na prawdę dają radę.Tak w ogóle to niesz szlak trafi te pieprzone kłaki.Powinny rosnąć tylko na głowie:=)

Gość poczytaj tematy
" dziewczyny z hirsutyzmem " i " owłosienie " Tam zanjdziesz wszystkie informacje , których szukasz :-)