Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca praca praca mgrrrrrrrrrr

Kochani bardzo prosze o pomoc- praca mgr!!!!!!!!! co zrobic ???

Polecane posty

POWIEDZCIE MI KOCHANI LUDZIE, co ja mam zrobic jesli pisalam nie po kolei i rozdzialy wysylalam oddzielnie, ale zeby sie nie pomieszalo wstawialam strony (kazdy rozdz. od nr 1) I TERAZ CHCE TO POLĄCZYC W CALOSC, A NIE WIEM JAK ZROBIC tą cholerną numeracje zeby szla po kolei:O wie ktoś? bardzo dziekuje za pomoc acha word 2007 bodajze i jeszcze jedno pytanko, czy jest możliwośc komputerowego alfabetycznego ulozenia indeksu wyrazów? jak mozna to zrobic? bardzo prosze o pomoc

Gość gctrher
jak sie wstawia nr strony to trzeba szukać w "format" i tam jest nr od ...... albo wlkej wszystkie rozdziały do jednego dokumentu i już :)

no właśnie są wklejone do jednego dokumentu i taka beznadzieja:( nic nie moge zrobic :( a wiesz jak alfabetycznie ulozyc?

Gość k.ur wa
kur wa, też mi problem. Ja to mam pracę dopiero do napisania, numeracja to pestka:D

pewnie masz jeszcze caly rok, a ja powinnam oddac tydzien temu :O a jeszcze nie jestr skonczona :O moze mi ktos jakos pomoc?

boze, co robic? no niech ktos podpowie :O chociaz jak to ułozyc alfabetycznie :O

Gość kicia6
nie chce mi sie szukac w programie ale wejdz w pomoc programu i tam wpisz w czym masz problemi gut ;p

Gość aaa kotki dwaaa
zajdz do sklepu z komputerami i poproś kogoś :) oni się na tym znają :)

Gość aaa kotki dwaaa
spróbuj usunąć numerację ze wszystkich stron i na nowo daj polecenie numeruj od 2 strony :) Pierwszej nie możesz numerować bo jest tytułowa :) 🖐️

dziekuje, ale wlasnie o to chodzi ze nie moge tego usunąc :O niestety nie mam mozliwosci dotrzec do sklepu komputerowego :O

Gość aaa kotki dwaaa
dlaczego nie możesz tego usunać??? Skopiuj sobie tę pracę na wszelki wypadek gdzie indziej i potem działaj do bólu. Musi się dać . Ja też kiedyś z tym walczyłam :) Próbuj!!!! Tylko spokojnie :) Nerwy nic nie pomogą :)