ciekawa mama 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Witam! W czwartek mam usg połówkowe u dr Dudarewicza w Łodzi. Czy ktoś może mi napisać coś więcej o tym lekarzu, sprzęcie w gabinecie i samym usg? Byłabym bardzo wdzięczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladaco ty podobno Napisano Czerwiec 29, 2009 jestes a facetem a wiesz ile gin w łódzi bierze/ hehheheh a jakie badania musiałeś u gina robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ice teaaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 polecam zadac to pytanie na topiku Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa mama 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 to ile bierze to i sama wiem... chodzi mi o samego pana doktora i jego podejście do pacjentki a nie to ile trzeba mu zapłacić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobry specjalista to i dużo Napisano Czerwiec 29, 2009 bierze ale naprawdę warto! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ice teaaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 na prawde zadaj to pytanie na topiku Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci tam znajdziesz wiecej odpowiedzi duzo tam jest ciezarnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach