Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietaj o bezpieczenstwie

mam brzydka pupe

Polecane posty

jest taka.. \"rozkraczona\" :( do tego szerokie biodra i chude nogi. Co nosic aby to zatuszowac?? Prosze pomozcie!

rozkraczoną to znaczy jaką? oczywiście wszytko da się zamaskować. najważniejsze są kieszenie na pupie nimi można modelować nimi kształt niestety tu nie ma idealnego środka musisz dobrać do siebie. niekorzystne będą małe kieszenie lub ich brak. jakiego jesteś wzrostu to ważne. próbowałaś aladynek/haremek/pump one wyrównają dysproporcje pomiędzy biodrami a chudymi nogami a luźne w pupie ukryją jej niedoskonałości. ogólnie szersze spodnie żeby zniwelować dysproporcje jednak krój musisz go dobrać do reszty sylwetki.

Dziekuje za odpowiedz :) rozkraczona to znaczy - w ksztalcie litery A, tak na dole sie rozchodzi na boki. Wczesniej taka nie byla ale odkad schudlam stracila na ksztalcie. Mam 165 cm wzrostu, waze okolo 45 kg. alladynek/haremek nigdy nie nosilam - kompletnie mi sie nie podobaja i nie pasuja do mnie. Zastanawiam sie nad spodnicami - co prawda rzadko w nich chodze, bo nie potrafie dobrac do siebie kroju.. Mam cieniusienkie lydki i wystajace kolana, no a biodra szerokie.. Chyba jedyna rada to przytyc :)

Gość obcisłe skórzane spodnie