Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jessienna

Irytuje mnie dwulicowość kafeterian!

Polecane posty

Dlaczego potaficie po czarnym nickiem chlać wódkę i chwalić się przeszłościa narkotykową a nie macie odwagi wejść z kimś w otwartą dyskusję z krytyką wypowiedzi? Dlaczego większość krytyki to pomarańczki? (piszę większość, więc sie nie czepiać jak kogoś nie dotyczy)

Gość to juz trzeba miec czarnego
nicka, zeby z kims moc dyskutowac?? Czarne tez potrafia krytykowac. Tak jak i pomaranczowe potrafia byc mile. Nie widze roznicy ;)

Ale przecież wiesz ze pod pomaranczami też seidzą czarne niki i dosrywają innym Tak zawsze było , nic nie zmienisz 🖐️

Gość jeszcze nie mam czarnego
wałściwie to mogę się zgodzic bo wprost piszą tylko niekture z natury bezczelne często tępione przez resztę osoby, a jak leci długa dyskusja to czyjes odpowiedzi naprzeciw są własnie pomarańczowe zgadzam się

pijawko, właśnie nie bzdura. Popatrz po tematach. Temat nie tyczy osób, które mają naturę pisania wprost. Słusznie, też wolę takie rozwiązanie.

Gość zarzygana świnia
jesienna... a mogę się nie logować? udaję, że mnie nie ma :classic_cool: ale jak jestem pod czarnym, to nie mam problemu z krytyką :)

Przecież juz kilka osób potwierdziło to że jak np jakiś zcarny nik nie lubi drugiego to nie powie mu tego wprost pod swoim nikiem , tylko weźmie pomarańcze I nie mówię przecież ze wszystkie tak robią , niektórzy mają honor i odwagę ale takich jest b. mało :P

Nie chodzi o znasz czy nie znasz. W świecie wirtulanym też jest pewnego rodzaju znajomość.

Gość hgdjytukytpjk
Zarzygana świnia zawsze będzie zarzygną świnią, niezależnie od koloru :( No i kto to napisał ? ;)

Gość a sash ja zwykle pierdoli glup
oty:O ja tak jak zarzygana swinia udaje ze mnie nie ma:P

No właśnie ladaco, zgadzam się z Tobą i o to mi chodzi, a z tobą pjawko dalej nie. Jak mi napiszesz jako pijawka w moją stronę coś nieprzyswajalnego, to będę wiedziała że to Ty i zgóry mam jasnosc czego mogę z Twojej strony w stosunku do mnie oczekiwać. Ale jak naskoczysz na mnie jako pomarańczka, to nie przypiszę sobie tego do Twego wizerunku. Naprawdę nie widzisz róznicy?

Gość KIon_
Nie zmienisz kafe przy obecnych zasadach użutkowania forum. Niektóre fora (zwłaszcza tematyczne) stosują zasadę obowiązkowego logowania. Wątpię zresztą, by zadziałało to w przypadku kafe, ba czarny nick daje Ci tylko tyle, że nieco trudniej się podszyć (parę kliknięć więcej) i nic ponadto.

Gość zla glupia sucza i blondynkaaa
[jessienna Dlaczego potaficie po czarnym nickiem chlać wódkę i chwalić się przeszłościa narkotykową a nie macie odwagi wejść z kimś w otwartą dyskusję z krytyką wypowiedzi? Dlaczego większość krytyki to pomarańczki? (piszę większość, więc sie nie czepiać jak kogoś nie dotyczy)] witaj świeża to jest kafe przyzwyczjaj się

[ Sash Przecież juz kilka osób potwierdziło to że jak np jakiś zcarny nik nie lubi drugiego to nie powie mu tego wprost pod swoim nikiem , tylko weźmie pomarańcze I nie mówię przecież ze wszystkie tak robią , niektórzy mają honor i odwagę ale takich jest b. mało ] :D wymien prosze tych "niektórych" :D

13:33 [zgłoś do usunięcia] ladaco Sash ma racje ja nigdy nie ukrywałem sie pod pomarańczowym nickiem bo uważam to za przejaw pospolitego trzórzostwa..masz coś do mnie to klikaj na ekranie , a nie chowaj sie jak trzórz pod innym szyldem i jeszcze bezszczelnie obrażasz w ten sposób drugą osobę to bezszczelne jest ] 2/10 :classic_cool:

W jakimś temacie kiedyś gadali ze PŚP dosrywa wszystkim pod pomaranczami... Dawno to było , jak jeszcze była TRywialna Sucz

Powtarzam, niezależnie od koloru nicka jestem tak samo anonimowy. Jedynie samo przywiązanie (reputacja) do swego nicka może nieco cywilizować jego użytkownika :)

Gość zarzygana świnia
kurde, ale ja to nie muszę się logować często nawet żeby mnie poznali :O w każdym razie jestem chora i udaję że mnie nie ma :classic_cool: a generalnie ludzi nie obrażam, tylko jak się wkurzę, i nie ma dla mnie znaczenia czy jestem na czarnym czy na pomarańczce pozdrawiam :)🖐️

To nie chodzi o lubię nie lubię. I nie chodzi o zmienianie oblicza Cafe, bo zdegeneralizowanego narodu nie zmieni nawet trąba powietrzna. Chodzi mi o to, dlaczego częsć ludzi tu jest takimi tchórzami? Tak, wściekajcie się (coniektórzy)! No dalej.

[Sash W jakimś temacie kiedyś gadali ze PŚP dosrywa wszystkim pod pomaranczami... Dawno to było , jak jeszcze była TRywialna Sucz ] łał gadasz z pomarańczami ? 😭 yyyyy zostawiam was hastaluego 🖐️