Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jessienna

Irytuje mnie dwulicowość kafeterian!

Polecane posty

Gość zarzygana świnia
zresztą - czym się przejmować? to tylko internet, tylko jakieś internetowe forum... chyba nie jest dla was ważniejsze niż realne życie? :O

Gość zla glupia sucza i blondynkaaa
[Katarzyna Cholewa Zalewa [zgłoś do usunięcia] zla glupia sucza i blondynkaaa Moze zalogujesz sie pod swój czarny nik ?, bo widze że znowu z igły robisz widły Jakiś glupi czarny nik robi sobie jaja Zenua] który ? :O sami sobie robicie jaja żaden/dna z was nie uniknęła wyzywania pod pomarańczą a teraz wszystkie święte :O I TO JEST ŻENUA PROJEKCIE

zla glupia sucza i blondynkaaa [Sash W jakimś temacie kiedyś gadali ze PŚP dosrywa wszystkim pod pomaranczami... Dawno to było , jak jeszcze była TRywialna Sucz ] łał gadasz z pomarańczami ? yyyyy zostawiam was hastaluego Weź się odpierodl bo Cię czytać nie idzie :O:O:O 💤😴 Pewnie to ty :puszczam śluz pochwą 🖐️ PŚP

"żenująca jest ta kobieta" - takie stwierdzenia potwierdzają moją tezę, że kolor nicka nie ma znaczenia :)

Oczywiście że to forum pijawko. ale forum tworza ludzie. A ludzie to osbowości i charaktery. I wchodzimy tu, by pogadać z ludźmi. Po to jest to forum, nie?

Katarzyna Cholewa Zalewa --> nie, po prostu uważam, że wszyscy ludzie są braćmi i zasługują na szacunek :D

[Pewnie to ty uszczam śluz pochwą ] porównujac mnie do niej to wiesz domyśl się :P topik jest do dupy bo kazdy wyzywa pod pomarańczą kto tego nie robił ręka w górę i tyle sash

nie, po prostu uważam, że wszyscy ludzie są braćmi i zasługują na szacunek } :D🖐️

Wiem porównując Cię do niej strasznie Cię obrażam ,z daję sobie z tego sprawę :P

>>[Katarzyna Cholewa Zalewa] tia i to jak muszem teraz f23 poprosic o pomoc :D:O:O szkoda czasu na was 🖐️

pijawko, obrażają się tylko świnie. Jakoś nie podchodzi mi olewanie ludzi podczas dyskusji.

Gość cisatko z zoltym w srodku
a pijawka to jest gupia :o:P

Gość zarzygana świnia
jedna rzecz - NIKT wam nie każe wdawać się w dyskusje z pomarańczami, po to jest funkcja zgłaszania do usunięcia, żeby z niej korzystać, prawda? nie można też tego forum traktować zbyt emocjonalnie! nie do końca więc rozumiem rozgoryczenie autorki.

z.ś - to nie rozgoryczenie tylko wyrażenie zdania. Jak widzisz wdaję się w dyskusję z pomarańczkami:)

Irytuje mnie dwulicowość kafeterian! } Oczywiście słowo irytuje nie ma w sobie emocji. :classic_cool::P