Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jessienna

Irytuje mnie dwulicowość kafeterian!

Polecane posty

"Świnie to mają jednak szczęście" - Ta którą wczoraj jadłem mogłaby sie z tobą nie zgodzić :)

Dobra, dobra. Nie czepiaj się słówek teraz. Ponieważ się zdenerwowałaś powodowana rozgoryczeniem z tego powodu założyłaś topik. :classic_cool:

klonie, to zalezy od Twego podejścia, może ta śmierć nie była taka okrutna w Twoim wykonaniu:) Marianie, czy trzeba się zdenerwowac żeby załozyć topik? pijawko, nic nie trudniej, tylko po co? Są softy.

Marianie, czy trzeba się zdenerwowac żeby załozyć topik? } { irytacja irytacja ż I, DCMs. ~cji, blm «gniewne podniecenie; rozdrażnienie, denerwowanie się» Wpadać w irytację. Zagryzać wargi z irytacji. Doprowadzić kogoś do irytacji. Irytacja ogarnia kogoś. } :P

Gość zarzygana świnia
Jesienna - wdajesz się w dyskusję, bo Cię nie obrażam (tak mi się wydaje w każdym razie :P ). No ale jak Cie ktoś obraża, to po co wtedy? Zgłaszasz do usunięcia i tyle...

Polega to na tym, że poznajesz potem czarny nick, np. że była z nim ostatnio ożywiona dyskusja i nie zgadzaliście sie coś, a na popmarańczowo zasrywasz mu topic na całego i chyba większość wychodzi z tego założenia

Myrevinie, tak łącząc mozna połączyc nawet w definicji Myrevina z małpą. Tylko to nic nie wnosi do dyskusji. pomarańczko, to jednak nie tak jak piszesz. Te zgłoszenia to nie tak że już Ci się coś nie podoba, to usuwasz. Co by tu wtedy zostało?

Gość zarzygana świnia
amant, ja ci juz nie raz pisałam, żebyś skrócił stopke... :O pod czarnym tez! zeby nie bylo...

Gość zarzygana świnia
Jesienna, ale mi sie wydaje ze nie chodzi o podobanie sie... Albo sie zagubilam w dyskusji, ale sadzilam, ze chodzi raczej o obrazanie i pisanie rzeczy, ktore nijak sie maja do tematu, badz tez jesli sa krytyka to niekonstruktywna... takie rzeczy powinno sie zglaszac - pozostale zostawic, przeciez nie kazda pomarancza musi od razu sie podszywac i obrazac...

Fakt, z małpą byłem 15 lat... :classic_cool: Żeby nie było chodzi mi o znak horoskopu. :P

Topik to oczywista prowokacja, ale nie psuj zabawy. :classic_cool: No i oczywiście że jesienna to projekte.. :classic_cool: Jak my wszyscy tutaj. :classic_cool:

..a czyż nie pięknie zostać przez kogoś obmytym błotem by po chwili dalej wyżyta osoba mogła dyskutować z Tobą jak gdyby to nie ona napisała, co napisała?

.a czyż nie pięknie zostać przez kogoś obmytym błotem by po chwili dalej wyżyta osoba mogła dyskutować z Tobą jak gdyby to nie ona napisała, co napisała? } Bosze.... 😴 Tak było, jest i pewno będzie na kafe... ja mam to po prostu gdzieś... za długo tu siedzę by takie postawy mnie zaskakiwaly czy irytowały.

pijawka, mylisz nieśmiałość z tchórzostwem. No niech Myrevin podjedzie tu z definicją zaraz.

Gość zarzygana świnia
Jesienna - ktoś może pod dwoma czarnymi tak robić - i co to zmienia?

"Myrevin .a czyż nie pięknie zostać przez kogoś obmytym błotem by po chwili dalej wyżyta osoba mogła dyskutować z Tobą jak gdyby to nie ona napisała, co napisała? } Bosze.... Tak było, jest i pewno będzie na kafe... ja mam to po prostu gdzieś... za długo tu siedzę by takie postawy mnie zaskakiwaly czy irytowały." A mnie irytują i właśnie to obwieściłam. Tyle miałam do powiedzenia.

i tak sporo osób ma więcej niż jeden czarny więc i tak się nigdy nikt nie dowie. Nie spędza mi to snu z powiek jakoś

A mnie irytują i właśnie to obwieściłam. Tyle miałam do powiedzenia. } :D No zauważyliśmy... "zmianę świata najlepiej zacząć od siebie". ;) :P

Co masz na myśli? Wyrażenie zdania to nie zmiana świata. Mi się żyje dobrze z sobą:)

Po co się tym irytować? Nie szkoda zdrowia. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." LEM.