Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klik_Klik

Regionalny kierownik w ROSSMANN

Polecane posty

Gość Klik_Klik

Witam wszystkich Mam 2 pytania a) czym się zajmuje regionalny kierownik ds rewizji zewnetrznej w rossmann i jakie wynagrodzenie wchodzi w grę? Jest to ciekawa praca ? Pracodawca wyposaża w samochód służbowy na tym stanowisku? a) jak w firmie o tej specyfice pracuje z kierownikami regionalny kierownik sprzedazy ( chodzi mi o typ zbieranych danych w monitorowaniu sprzedazy, jakosci obsługi, specyfikę firmy/branzy i narzedzia jakie sa uzywane ) Dodatkowo: jakie wynagrodzenie wchodzi w grę? Stała umowa czy tylko prowizja od wyniku ? Jesli mieszany system to w jakich proporcjach Jest to ciekawa praca ? Jakie narzedzia pracy i benefity zapewnia firma dla RKS-a ( laptop/samochód/pakiet med./ ubezpieczenie) ? Co dla kierownika sklepu wazne jest we wspolpracy z RKSem?

Gość Klik_Klik
To dla mnie ważne - chcę się przygotować do rozmowy rekrutacyjnej - dziekuję z góry za każdą podpowiedż osob związanych z tą firmą obecnie albo w przeszłosci. :)

Gość wtajemniczona112
Daj sobie spokouj z tą firmą to jedno wielkie bagno i oszustwa na każdym kroku!

Gość gość
no to sie dowiedzielicmy na czym praca regionalnego w rossmannie polega....nie ma co

Gość gość
musisz mieć skłonności do mobbingu (moja KR to mistrzyni w tym temacie) a także być nieludzką , niesprawiedliwą małpą ...aha...i jeszcze najlepiej żebyś nie miała bladego pojęcia o ortografii. Jak jesteś w stanie spełnić te warunki to możesz startować na KR...:))