Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez imienia

Mas czas chęć - wypełnij!

Polecane posty

Gość to teraz ja...
Wiek: 32 Wzrost: 168 Waga: 58 Biust/talia/biodra:: 90/74/95 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 28 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne? wytrysk na cialo Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? nie robie tego i nigdy nie robilam Ile razy w tygodniu? nie dotyczy Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie dotyczy Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? nie dotyczy Inne Z iloma facetami spałaś? 1 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie mam Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie dotyczy Najgrubszy? nie dotyczy Ile miał Twój najstarszy kochanek? nie dotyczy Najmłodszy? nie dotyczy Jak duży był jego penis? nie mierzylismy Jaki to dla Ciebie mały penis? nie mam porownania Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 5 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość szczera kobieta
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 23 Wzrost: 174 Waga: 64 kg Biust/talia/biodra:: 92,78,92 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? taaak :) Twoje ulubione pozycje? od tyłu Wypluwasz/połykasz/inne? zależy :) Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? niee!! Czy się masturbujesz? czasami ;p Ile razy w tygodniu? nie wiem Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? raz Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? duży :D Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok. 20 cm Najgrubszy? co? Ile miał Twój najstarszy kochanek? 3 lata starszy ode mnie Najmłodszy? w moim wieku Jak duży był jego penis? ok.16 cm Jaki to dla Ciebie mały penis? do 14 cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? TAK, przynajmniej mam taką nadzieję :)

Gość małe ale
Sex ankieta dla kobiet: Wiek:27 Wzrost:159 Waga:53 Biust/talia/biodra::90-70-90 Hetero/Gay/Bi:hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?13/14 Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje? na jeźdźca Wypluwasz/połykasz/inne? nie polykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? zalezy, ale czasem 3 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 5 Inne Z iloma facetami spałaś? 5 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? duzy Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie mierzylam Najgrubszy? j.w Ile miał Twój najstarszy kochanek? 32 Najmłodszy? 17 Jak duży był jego penis? nie mierzylam Jaki to dla Ciebie mały penis? jak palec Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość monicamonica
Sex ankieta dla kobiet: Wiek:25 Wzrost:162 Waga:54 Biust/talia/biodra::93-70-90 Hetero/Gay/Bi:hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?18 Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje? klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne?wypluwam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 1 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 4 Inne Z iloma facetami spałaś? 4 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? średni ale gruby Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?wszyskie były podobne Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? 28 Najmłodszy? 19 Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? mały to mały Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? takie sobie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość Noajamysle
Wiek:16 Wzrost:171 Waga:50 Biust/talia/biodra::90-63-90 Hetero/Gay/Bi:Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? wciąż jestem:) Czy lubisz sex oralny?Tak Twoje ulubione pozycje?69 Wypluwasz/połykasz/inne?inne Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim?nie Czy się masturbujesz?tak Ile razy w tygodniu?5 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?2 Inne Z iloma facetami spałaś?0 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa?niesprecyzowane póki co... Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?--- Najgrubszy?--- Ile miał Twój najstarszy kochanek?21 Najmłodszy?17 Jak duży był jego penis?oj duży Jaki to dla Ciebie mały penis? -13cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?Niekoniecznie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Tak

Gość aniulka 1234
Wiek: 23 Wzrost:157 Waga:47 Biust/talia/biodra::88/59/86 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? ta Twoje ulubione pozycje? wszystkie od tyłu Wypluwasz/połykasz/inne? czasem połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? kilka Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? około 4 Inne Z iloma facetami spałaś? 4 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? 16 cm najmniej Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok 20 Najgrubszy? nie wiem Ile miał Twój najstarszy kochanek? 25 Najmłodszy? 22 Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? poniżej 13 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? dość duże W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak myślę

Gość Noajamysle Ty to chyba w
marzeniac "wciaz jestes dziewica" :P A pozycja 69 to co niby jest? I na pytanie o sex oralny odpowiedzialas, ze lubisz, czyli masz juz za soba inicjacje sexualna. Wiec sie nie osmieszaj ;) Kawalek blony nie robi z kobiety dziewicy.

Gość pani patolog
Wiek: 19 Wzrost:169 Waga:52 Biust/talia/biodra::91/61/86 Hetero/Gay/Bi: bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? TAK! Twoje ulubione pozycje? NA PIESKA Wypluwasz/połykasz/inne? POŁYKAM Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? 2M+K i 2K+M Czy się masturbujesz? TAK Ile razy w tygodniu? OK 1-2 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? NIE Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? TAK Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 4 Inne Z iloma facetami spałaś? OK 50 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? DŁUGI I GRUBY Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? PONAD 20 Najgrubszy? NIE WIEM Ile miał Twój najstarszy kochanek? 37 Najmłodszy? 16 Jaki to dla Ciebie mały penis? PONIZEJ 15 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? DUŻE W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 8 Inteligencja: 7 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? NIE

Gość Leaonsjo
Głupia t aankieta i tyle. Ktos sie przy niej onanizuje.

Wiek: 20 Wzrost: 165 cm Waga: 60 kg Biust/talia/biodra: 85/70/91 Hetero/Gay/Bi: Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 15 lat Czy lubisz sex oralny? nie Twoje ulubione pozycje? na jezdzca :) Wypluwasz/połykasz/inne? nie Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? nie Ile razy w tygodniu? - Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? - Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? brak :P Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok 18cm Najgrubszy? nie mierzylam :P Ile miał Twój najstarszy kochanek? 24 Najmłodszy? 21 Jak duży był jego penis? 1-duzy 2-malutki Jaki to dla Ciebie mały penis? taki ktorego praktycznie nie czuc w muszelce ;) Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie Wyglad zewnetrzny: 7 Inteligencja: 8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak i doswiadczam ja caly czas

Gość malona
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 24 Wzrost: 166 Waga: 54 Biust/talia/biodra:92/72/93 Hetero/Gay/Bi: bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? od tyłu Wypluwasz/połykasz/inne? zależy od sytuacji Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? 2k i 1m/2m i 1k Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 2-3 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? chyba 3 Inne Z iloma facetami spałaś? nie wiem Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? średni ale gruby Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok20 Najgrubszy? ok5 Ile miał Twój najstarszy kochanek? 30 Najmłodszy? 16 Jak duży był jego penis? średni Jaki to dla Ciebie mały penis? poniżej 15 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 8 Inteligencja:8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość jsjd
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 19 Wzrost: 179 Waga: 49 Biust/talia/biodra: w normie Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? pasywny Twoje ulubione pozycje? po bozemu i od tylu Wypluwasz/połykasz/inne? nie biore nasienia do ust Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? tak, 2m+k Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? raz na dwa tyg. Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 1 Inne Z iloma facetami spałaś? 9 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie ma być duży, tylko długi i gruby Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie mierzylam Najgrubszy? nie mierzylam Ile miał Twój najstarszy kochanek? 42 Najmłodszy? 19 Jak duży był jego penis? srednia krajowa Jaki to dla Ciebie mały penis? taki, ktorego nie czuc Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? nie uznaje kategorii 'milosc', jest tylko fascynacja i przywiazanie

Gość sila25
Sex ankieta dla kobiet: Wiek:24 Wzrost:161 Waga:62 Biust/talia/biodra:: Hetero/Gay/Bi:H SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?19 lat Czy lubisz sex oralny?moze byc Twoje ulubione pozycje? na nim Wypluwasz/połykasz/inne?połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz?tak Ile razy w tygodniu?2-3 razy Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? chyba nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?2 Inne Z iloma facetami spałaś?2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? rok starszy odemnie Najmłodszy? Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd 8 zewnętrzny:8 Inteligencja:9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? TAK

Gość nie chce mi sie pisac pracy
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 22 Wzrost:163 Waga:55 Biust/talia/biodra:: 90/68/100 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 20 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? od tyłu, klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne? nie kończy w moich ustach Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? w tym momencie nie mam takiej potrzeby Ile razy w tygodniu? zaspokaja mnie mój partner Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie :D Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak:D Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 3 Inne Z iloma facetami spałaś? 1 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie mam skali porównawczej, jestem zadowolona z tego co mam Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? - Najgrubszy? - Ile miał Twój najstarszy kochanek? 24 Najmłodszy? - Jak duży był jego penis? nie mierzyłam nigdy:D Jaki to dla Ciebie mały penis? takiego którego nie widać:D Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? chyba nie... W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 8 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość warszawianka2345678
Wiek: 21 Wzrost:160 Waga:50 Biust/talia/biodra::90/70/90 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 20 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? każda od tyłu Wypluwasz/połykasz/inne? połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? jeszcze nie Czy się masturbujesz? już nie Ile razy w tygodniu? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? nie pamietam Inne Z iloma facetami spałaś? z jednym Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie sprecyzowane Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? 23 Najmłodszy? 22 Jak duży był jego penis? nie mieżyłam Jaki to dla Ciebie mały penis? Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? raczej tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja:8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość czekając na....
Wiek: 24 Wzrost: 171cm Waga: 64kg Biust/talia/biodra:: 86/72/90 Hetero/Gay/Bi: HETERO SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 15 Czy lubisz sex oralny? TAK Twoje ulubione pozycje? WSZELKIE OD TYŁU Wypluwasz/połykasz/inne? POŁYKAM Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? NIE Czy się masturbujesz? NIE Ile razy w tygodniu? - Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? NIE Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? NIE Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? - Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? NIE ZA KRÓTKI, NIE ZA DŁUGI, GRUBY Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? NIE MIEŚCIŁAM W USTACH Najgrubszy? J.W. Ile miał Twój najstarszy kochanek? 28 Najmłodszy? 16 Jak duży był jego penis? BARDZO DUŻY Jaki to dla Ciebie mały penis? GDY GO NIE CZUĆ Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? TAK W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:8 Inteligencja:8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? TAK

Gość mam czas więc wypełniam
Wiek: :) Wzrost: :) Waga::) Biust/talia/biodra:::) Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? nie mam ulubionej Wypluwasz/połykasz/inne? nie połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? kilka Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 7 Inne Z iloma facetami spałaś? z jednym Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie mam Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? - Najgrubszy? - Ile miał Twój najstarszy kochanek? - Najmłodszy? - Jak duży był jego penis? - Jaki to dla Ciebie mały penis? poniżej 13 cm. Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? 3 Wygląd zewnętrzny: 3 Inteligencja: 9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość I JA TEZ WYPEŁNIĘ..
Wiek: 21 Wzrost: 175 Waga: 55 Biust/talia/biodra:: 88/62/90 Hetero/Gay/Bi: HETERO SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? UWIELBIAM Twoje ulubione pozycje? ŁYŻECZKA, NA PIESKA Wypluwasz/połykasz/inne? POŁYKAM Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? NIE, ALE CHCIAŁABYM Czy się masturbujesz? TAK Ile razy w tygodniu? 3-4 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? TAK Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? NIE Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 8 Inne Z iloma facetami spałaś? 3 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? GRUBY, ŚREDNIA DŁUGOŚĆ Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 23 Najgrubszy? NIE WIEM, ALE NIE OBEJMOWAŁAM DŁONIĄ Ile miał Twój najstarszy kochanek? 35 Najmłodszy? 22 Jak duży był jego penis? DUŻY :) Jaki to dla Ciebie mały penis? 14 CM Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? TAK W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 9 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? TAK

Sex ankieta dla kobiet: Wiek:29/30 Wzrost:172 Waga:57 Biust/talia/biodra::88/70/95 Hetero/Gay/Bi:h SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?-.....17 Czy lubisz sex oralny?.......................-tak Twoje ulubione pozycje?-...................69, na pieska, na pajata Wypluwasz/połykasz/inne?.................... wypluwam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim?...........-jeszce nie Czy się masturbujesz?................czasami Ile razy w tygodniu?-.............w m-cu Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?..............mąż Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?............nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?...............1 Inne Z iloma facetami spałaś?......................8 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa?............od 15cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?..........nie wiem Najgrubszy?.................nie wiem Ile miał Twój najstarszy kochanek?.........teraz ma 45 Najmłodszy?..................rok starszy czyli aktualnie 30 Jak duży był jego penis?...................w normie Jaki to dla Ciebie mały penis?........................do 13cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?..............ma W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:..............8 Inteligencja:.......................10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”?............tak

Gość JaK go przekonac
a ktora jest az tak glupia jak ty by na te glupie pytania odpowiadac, jakie ty zadales, stuknij sie w glowe,ok, nie masz jej!!! :-P

Gość nettka20
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 20 Wzrost:166 Waga:60 Biust/talia/biodra::88 68 88 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?19 Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje? na jezdzca Wypluwasz/połykasz/inne? wszystko Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? 2m+k Czy się masturbujesz?tak Ile razy w tygodniu? 7 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?6 Inne Z iloma facetami spałaś? 10 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? rozne Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?24 Najgrubszy?9 Ile miał Twój najstarszy kochanek?45 Najmłodszy?24 Jak duży był jego penis?nie wiem Jaki to dla Ciebie mały penis?10 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:5 Inteligencja:10

Gość go go go ale ale ale
ups

Gość kaska.
Wiek: 17 lat Wzrost: 160 cm Waga: 58 cm Biust/talia/biodra:: 88, 78, 99. Hetero/Gay/Bi: hetero. SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16. Czy lubisz sex oralny? tak. Twoje ulubione pozycje? na jeźdzca, klasyczna, 69, ogrodnik. Wypluwasz/połykasz/inne? róznie. Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie. Czy się masturbujesz? tak. Ile razy w tygodniu? zależy, codziennie, albo co drugi dzień. Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie. Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak. Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 3. Inne Z iloma facetami spałaś? 1. Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie mam. Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 17 cm. Najgrubszy? 16 cm. Ile miał Twój najstarszy kochanek? 17 lat. Najmłodszy? 17 lat. Jak duży był jego penis? 17 cm. Jaki to dla Ciebie mały penis? 10 cm w dół. Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie. W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? za Wygląd zewnętrzny: 8. Inteligencja: 10. Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak.

Gość nie=dopieszczona
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 19 Wzrost: 173 Waga:54 Biust/talia/biodra::---- Hetero/Gay/Bi: bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 13 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska, ogrodnik Wypluwasz/połykasz/inne? polykam wszystko Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie tylko w trójkątach :) trójkąt to 2k+M a takto wole gangbangi, hmm 5-15 mężczyzn + ja Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 6-7 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? tak, kolega Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak, kolege Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 7 Inne Z iloma facetami spałaś?ok 50-70 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? lubie takie kolo 18 cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 25cm Najgrubszy? niewiem Ile miał Twój najstarszy kochanek?nieiwem :) okolo 50 Najmłodszy? 13 Jak duży był jego penis? niepamietam Jaki to dla Ciebie mały penis? ponizej 14cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:2 Inteligencja:6 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości? nie

Wiek: 20 Wzrost: 170 Waga: 59 Biust/talia/biodra:: prawie idealnie :) Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 19 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? wszystkie Wypluwasz/połykasz/inne? połykam po uprzedniej zabawie Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? tak 2M+1K Czy się masturbujesz? nie Ile razy w tygodniu? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? Inne Z iloma facetami spałaś? 9 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? mały jest piękny, ale duzy może więcej :) Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie mierzyłam, ale w granicach normy Najgrubszy? no dosyc byl Ile miał Twój najstarszy kochanek? 34 Najmłodszy? 22 Jak duży był jego penis? normalny Jaki to dla Ciebie mały penis? którego nie czuje do konca Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? niezbyt duze, ale ma W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 9 Inteligencja: 9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości? tak

Gość no to sie wypowiem
Wiek: 23 Wzrost: 160cm Waga: 50kg Biust/talia/biodra:: ? Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 lat Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? klasyczna, od tylu Wypluwasz/połykasz/inne? polykam i wypluwam w zaleznosci od uznania Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? nie Ile razy w tygodniu? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? Inne Z iloma facetami spałaś? nie mam pojecia, duzo ich bylo Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? lubie srednia wielkosc i grubosc Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie wiem ale nalezal do Hiszpana Najgrubszy? takze wyzej wspomnianego Hiszpana Ile miał Twój najstarszy kochanek? 35 Najmłodszy? 23 Jak duży był jego penis? nie pamietam Jaki to dla Ciebie mały penis? taki na 6 cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości? nie