Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez imienia

Mas czas chęć - wypełnij!

Polecane posty

Gość no to proszę
Wiek: 33 Wzrost: 161 Waga: 47 Biust/talia/biodra:: nigdy nie mierzę na prośbę a mi to niepotrzebne Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 28 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? od tyłu Wypluwasz/połykasz/inne? połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 7 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie wiem Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 5 Inne Z iloma facetami spałaś? 1 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? ? Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? 35 Najmłodszy? 35 Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 5 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości? tak

Gość niektóre nieźle już zużyte
;D

Gość Wanoli
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 24 Wzrost:170 Waga:57 Biust/talia/biodra::nie mam możliwości teraz zmierzyć ale pewnie 90 60 90 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 19 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? zależy od humoru Wypluwasz/połykasz/inne? nie połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? ja on i wibrator Czy się masturbujesz? juz nie mam potrzeby Ile razy w tygodniu? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? raz a dobrze Inne Z iloma facetami spałaś? jednoczesnie z jednym ale mialam 2 partnerow seksualnych w zyciu Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie mierzyłam Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie mierzyłam Najgrubszy? co to za pytanie? Ile miał Twój najstarszy kochanek? w moim wieku Najmłodszy? rok młodszy Jak duży był jego penis? najstarszego czy najmłodszego? :P Jaki to dla Ciebie mały penis? taki ktory mnie nie zadowoli Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? raczej tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:9 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości?tak

Gość Mona86
Wiek: 23 Wzrost:165 Waga:60 Biust/talia/biodra::95/69/95 Hetero/Gay/Bi: Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?16 Czy lubisz sex oralny? TAK Twoje ulubione pozycje? NA JEŻDZCA, NA PIESKA,I ROZNORODNE NA SIEDZĄCO Wypluwasz/połykasz/inne? WYPLUWAM Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? Czy się masturbujesz?TAK Ile razy w tygodniu? JAK MAM FACETA TO RZADKO Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?NIE Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?TAK Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?5 Inne Z iloma facetami spałaś?5 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa?17-21 CM Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?21 CM Najgrubszy?--- Ile miał Twój najstarszy kochanek?STARSZY O 6 LAT(21 CM) Najmłodszy?O ROK MLODSZY(17 CM) Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? PONIZEJ 16 CM Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? MA MUSI BYC DLUGI I GRUBY W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:8 Inteligencja:8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu prawdziwej miłości?TAK