Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez imienia

Mas czas chęć - wypełnij!

Polecane posty

Gość Bez imienia

Sex ankieta dla kobiet: Wiek: Wzrost: Waga: Biust/talia/biodra:: Hetero/Gay/Bi: SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? Czy lubisz sex oralny? Twoje ulubione pozycje? Wypluwasz/połykasz/inne? Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? Czy się masturbujesz? Ile razy w tygodniu? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? Inne Z iloma facetami spałaś? Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? Najmłodszy? Jak duży był jego penis? Jaki to dla Ciebie mały penis? Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: Inteligencja: Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”?

Gość tralalala cytryna
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 24 Wzrost: 175 Waga: 65 Biust/talia/biodra:: 80 64 89 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 22 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? doggy style :> Wypluwasz/połykasz/inne? wszystko :P Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? jak nie ma przy mnie faceta Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? ok 7-10 Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? od 16cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok 17cm Najgrubszy? bardzo gruby ale nie mierzyłam :P Ile miał Twój najstarszy kochanek? 27 Najmłodszy? 23 Jak duży był jego penis? 23 - b. maly; 27 - ok 17cm Jaki to dla Ciebie mały penis? ok Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość nudzi się nudzi
Wiek: 21 Wzrost: 168 Waga: 66 Biust/talia/biodra:: 95/75/99 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo 17 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska, klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne? inne Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 2 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 6 Inne Z iloma facetami spałaś? 3 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? normalne ;P min. 15cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 18cm Najgrubszy? a bo ja wiem ;P Ile miał Twój najstarszy kochanek? 3 lata starszy Najmłodszy? 2 lata starszy ;P Jak duży był jego penis? 18cm Jaki to dla Ciebie mały penis? poniżej 15cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 8 Inteligencja: 8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość uprzejmie donoszę że
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 42 Wzrost: 170 Waga: 50 Biust/talia/biodra:: 85/58/90 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 24 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska Wypluwasz/połykasz/inne? rza połykam raz wypluwam :-) Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? nie - wyrosłam z tego Ile razy w tygodniu?------------ Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?---------- Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?---------- Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?----------- Inne Z iloma facetami spałaś? 15 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie za duży bo boli Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? jaz zobaczyłam - to uciekłam, nie mierzyłam, na oko 25 Najgrubszy? to ten sam co wyżej - nie wiem Ile miał Twój najstarszy kochanek? 47 Najmłodszy? 19 Jak duży był jego penis? którego? Jaki to dla Ciebie mały penis? jak mały palec u ręki (miałam i takiego) Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? woloę mniejsze ale ez przesady W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 10 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? oczywiście

Gość Bez imienia
Dzięki.

Gość Takasobiejednaaaa
Wiek: 19 Wzrost: 168 Waga: 56 Biust/talia/biodra:: niewiem ;p Hetero/Gay/Bi: les SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 14 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? różnie Wypluwasz/połykasz/inne? ------- Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? ---------- Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? codziennie Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? tak Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? ok 10 Inne Z iloma facetami spałaś? zero to byly kobiety Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? ---------- Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?-------------- Najgrubszy?--------------- Ile miał Twój najstarszy kochanek? ona 34 Najmłodszy? ona 18 Jak duży był jego penis? --------- Jaki to dla Ciebie mały penis? --------------- Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?-------------- W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 5 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość dragonaira
Wiek: 24 Wzrost: 164 Waga: 64 Biust/talia/biodra:: - Hetero/Gay/Bi: h SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska Wypluwasz/połykasz/inne? połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? prawie codziennie Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? chyba nie :p Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 4 Inne Z iloma facetami spałaś? 10 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? nie Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 19 Najgrubszy? - Ile miał Twój najstarszy kochanek? 31 Najmłodszy? 24 Jak duży był jego penis? nie pamietam Jaki to dla Ciebie mały penis? poniżej 16 cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 5 Inteligencja:8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Zakładam,że to ankieta do celów stricte naukowych :classic_cool: Wiek: 20 Wzrost: 166 Waga:61 Biust/talia/biodra:: ble ble ble Hetero/Gay/Bi: hetero, ale seks uprawiać z panią bym jak najabrdziej mogła SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 13/14 Czy lubisz sex oralny? Biernie tak,aktywnie niezbyt Twoje ulubione pozycje? na łyżeczkę Wypluwasz/połykasz/inne? Jeśli już się zdarzy takie przykre gówno w ustach to wypluwam. Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? Niestety nie :< Czy się masturbujesz? Tak. Ile razy w tygodniu? Raz? Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Niet Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Tak. Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 21 :D Inne Z iloma facetami spałaś? 4. Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? ok.12. Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Ponad 20,beznadzieja. Najgrubszy? Kto to mierzy? :o Ile miał Twój najstarszy kochanek? 33 Najmłodszy? 15 Jak duży był jego penis? Czyj? Jaki to dla Ciebie mały penis? Poniżej 8 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? O ile nie będzie ogromny to nie. W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:3 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Każdemu się wydaje,że to prawdziwa miłość,mi też :classic_cool:

Oj,źle zrozumiałam to pytanie z masturbacją :P Najwięcej to dwa razy,ale miałam 21 orgazmów,pomyłka :P

Gość lkiumoo
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 18 Wzrost:10 Waga:48 Biust/talia/biodra::85/60/85 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje? Wypluwasz/połykasz/inne? wupluwam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim?nie Czy się masturbujesz?--- Ile razy w tygodniu?--- Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?--- Inne Z iloma facetami spałaś?2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa?17-18 cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?18cm Najgrubszy?--- Ile miał Twój najstarszy kochanek?21 Najmłodszy?17 Jak duży był jego penis?--- Jaki to dla Ciebie mały penis?ponizej 16 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:10 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”?tak

Gość szparek
Kocyk, a opowiesz coś o tym piętnastolatku? Jak było?

Gość Paaaati
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 17 Wzrost: 172 Waga: 50 Biust/talia/biodra:: nieee wiem Hetero/Gay/Bi: Bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 15 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? klasyczna i na pieska Wypluwasz/połykasz/inne? -- Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 1-2 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 3 Inne Z iloma facetami spałaś? ... 3 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? 16-18 Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 17,5 Najgrubszy? -- Ile miał Twój najstarszy kochanek? 21 Najmłodszy? 15 Jak duży był jego penis? -- Jaki to dla Ciebie mały penis? ponizej 15cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 8 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? taaaaak

Gość dorotasssssss
Wiek: 19 Wzrost: 163 Waga: brak :D Biust/talia/biodra:: pojecia nie mam ;) Hetero/Gay/Bi: Bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? Taaak :) Twoje ulubione pozycje? Na pieska, na jezdzca. Wypluwasz/połykasz/inne? Nie. Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? 2k+1m Czy się masturbujesz? Rzadko Ile razy w tygodniu? Raz na dwa tygodnie Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 1 ;) Inne Z iloma facetami spałaś? 3 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? ;) Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Ostatni :D Najgrubszy? Rowniez ostatni :D Ile miał Twój najstarszy kochanek? Aj nie wiem Najmłodszy? Nie wiem Jak duży był jego penis? Penisowaty Jaki to dla Ciebie mały penis? Taki 14 cm ;) Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? Nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? co wazne? ;/ boooze jakie pytania Wygląd zewnętrzny: OK Inteligencja: 140 IQ! Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Nie ;)

odpowiem pod czarnym nickiem , a co tam :P Wiek: ponad 20 . dokladnie nie powiem, bo jestem tu incognito :P Wzrost: 174,5 Waga: nie posiadam w domu wagi :P Biust/talia/biodra: wymiary sprzed kilku miesiecy - 87/60/88 Hetero/Gay/Bi: Bi SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na jezdzca , klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne? wypluwam , polykam i inne Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? tak . ja + 2 kobiety :P Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 1, 2 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? tak Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 4 ?? Inne Z iloma facetami spałaś? hehe nie powiem :P Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? im dluzszy i grubszy tym lepszy bo jestem masochistka :P haha Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie wiem Najgrubszy? rowniez nie wiem :P Ile miał Twój najstarszy kochanek? byl 3 lata starszy Najmłodszy? 1 rok mlodszy (chyba) Jak duży był jego penis? najstarszego - 14 bodajze. najmlodszego nie wiem Jaki to dla Ciebie mały penis? ponizej 12 cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? mam nadzieje ,ze takowa na mnie jeszcze czeka

Hej, dorotasssssss, jak tam Twoja matura?Bo nawet prostych pytań tu zamieszczonych nie rozumiesz :classic_cool:

Gość muna lee
Wiek:24 Wzrost:160 Waga:tajemnica lasu Biust/talia/biodra::j.w. Hetero/Gay/Bi:hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?21 Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje?klasyczna na pieska Wypluwasz/połykasz/inne?inne Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim?nmie Czy się masturbujesz?tak Ile razy w tygodniu?2 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?chyba nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?7 Inne Z iloma facetami spałaś?4 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa?normalny Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?nie wiem Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek?32 Najmłodszy?21 Jak duży był jego penis?nie wiem Jaki to dla Ciebie mały penis?12 Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:8 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”?na tak postawione pytanie odpowiadam niewiem

Wiek: 20 Wzrost: 168cm Waga:54kg Biust/talia/biodra: 82/63/79 Hetero/Gay/Bi:Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? Raczej tak. Twoje ulubione pozycje? Na jeźdźca. Wypluwasz/połykasz/inne? Nie robię do końca. Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? Nie, ale miałam dużo okazji. Czy się masturbujesz? Tak. Ile razy w tygodniu? W tygodniu?! W miesiącu to mogę podać: 2 razy. Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Tak, mamusia. Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Nie. Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 2 Inne Z iloma facetami spałaś? 6 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? Tzw. "średnie". Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? Nie mam centymetra, ale ze 19 może? Najgrubszy? Nie mam pojęcia, nie mam centymetra w czasie seksu. Ile miał Twój najstarszy kochanek? 26 lat Najmłodszy? Był w moim wieku wtedy - 17. Jak duży był jego penis? Najmłodszego? - Malutki! Ze 10cm. Jaki to dla Ciebie mały penis? J.w. Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? Tak! W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 10 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Tak, tak myślę.

Gość ChelD
Wiek: 18 Wzrost: 171 Waga: 52 Biust/talia/biodra:: 85-63-88 Hetero/Gay/Bi: Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? Tak Twoje ulubione pozycje? Na pieska, misjonarska Wypluwasz/połykasz/inne? Rozsmarowuje na ciele Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? 2M + K Czy się masturbujesz: Tak Ile razy w tygodniu? 7 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 4 Inne Z iloma facetami spałaś? 3 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? 15 cm wzwyż Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 21 cm Najgrubszy? Ile miał Twój najstarszy kochanek? 27 Najmłodszy? 18 Jak duży był jego penis? 18 cm Jaki to dla Ciebie mały penis? 12 cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? Tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 10 Inteligencja: 8 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Tak

Gość to jest to
Sex ankieta dla kobiet: Wiek:20 Wzrost:170 Waga:65 Biust/talia/biodra:: Hetero/Gay/Bi:hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo?19 Czy lubisz sex oralny?tak Twoje ulubione pozycje?klasyczna Wypluwasz/połykasz/inne?----- Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim?nie Czy się masturbujesz?nie Ile razy w tygodniu?-------- Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji?---------- Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji?tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś?--------- Inne Z iloma facetami spałaś?1 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie?15 Najgrubszy?--------- Ile miał Twój najstarszy kochanek?23- Najmłodszy?-------- Jak duży był jego penis?15 Jaki to dla Ciebie mały penis? Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie?nie W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:8 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”?tak

Gość afront
Wiek: 20 Wzrost: 155 Waga: 40 Biust/talia/biodra:: 85x66x80 Hetero/Gay/Bi:heterooo SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 19 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska :) na jeźdźca :) Wypluwasz/połykasz/inne? nie połykam i nie wypluwam :P Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? niet Czy się masturbujesz? rzaaadko Ile razy w tygodniu? rzaaaadko Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? niet Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? niet Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 1 Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? musi być DOPASOWANY :p Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie biorę linijki do łóżka Najgrubszy? j/w Ile miał Twój najstarszy kochanek? 26 Najmłodszy? 22 Jak duży był jego penis? ??? chyba w porządku... Jaki to dla Ciebie mały penis? no mały Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? nieeee W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 7 Inteligencja: 9 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? mam nadzieję, że właśnie jej doświadczam

Gość hychyc
Sex ankieta dla kobiet: Wiek: 22 Wzrost: 160 Waga: nie mam wagi :O Biust/talia/biodra:: 84/57/84 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 16 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na jeźdzca, klasyczna, (ogólnie moje preferencje zależą od nastroju) Wypluwasz/połykasz/inne? połykam, inne Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? tak, 2k + 1m Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? różnie, nie liczę Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? nie wiem Inne Z iloma facetami spałaś? 2 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? ma mnie zadowalać Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? nie obchodziły mnie cm ale był za duży :O Najgrubszy? nie wiem Ile miał Twój najstarszy kochanek? 24 Najmłodszy? 19 Jak duży był jego penis? taki w sam raz Jaki to dla Ciebie mały penis? na razie żadnego małego nie widziałam na żywo :P Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 10 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Gość prasna
Wiek: 19 Wzrost: 155 Waga: 44 Biust/talia/biodra:: 85/60/85 Hetero/Gay/Bi: hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 18 Czy lubisz sex oralny? tak Twoje ulubione pozycje? na pieska Wypluwasz/połykasz/inne? połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? nie Czy się masturbujesz? tak Ile razy w tygodniu? 5-6 Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? nie Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? 5? Inne Z iloma facetami spałaś? 1 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? 16-17cm Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? 17cm Najgrubszy? trudno określić Ile miał Twój najstarszy kochanek? 20 Najmłodszy? j.w Jak duży był jego penis? j.w Jaki to dla Ciebie mały penis? 13-14cm Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? tak W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny:8 Inteligencja:10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? tak

Wiek: 29 Wzrost: 170 Waga: 62 Biust/talia/biodra:: nie ma się czym chwalić ;) Hetero/Gay/Bi: Hetero SEX W jakim wieku straciłaś dziewictwo? 17 Czy lubisz sex oralny? Tak Twoje ulubione pozycje? Na jeźdźca, na pieska Wypluwasz/połykasz/inne? Nie połykam Brałaś udział w trójkącie? Jeżeli tak, to w jakim? Nie Czy się masturbujesz? Już nie Ile razy w tygodniu? - Czy ktoś kiedykolwiek przyłapał Cię na masturbacji? Nie Czy Ty kiedykolwiek przyłapałaś kogoś na masturbacji? Tak Ile razy najwięcej w ciągu dnia się masturbowałaś? z 5 razy Inne Z iloma facetami spałaś? 9 Twoje preferencje dotyczące wielkości penisa? średni rozmiar jest najlepszy Jaki był najdłuższy, z którym miałaś doświadczenie? ok. 19 cm Najgrubszy? Nie mierzyłam Ile miał Twój najstarszy kochanek? 36 Najmłodszy? 17 (mój pierwszy) Jak duży był jego penis? Nie pamiętam Jaki to dla Ciebie mały penis? Taki, którego nie czuję. Powiedzmy poniżej 12 cm. Czy rozmiar penisa ma dla Ciebie znaczenie? Ma. Tzn. nie może być mniejszy niż 12 i większy niż 18 cm :) W skali od 1-10, jak ważne są dla Ciebie? Wygląd zewnętrzny: 5 Inteligencja: 10 Czy doświadczyłaś w swoim życiu ‘prawdziwej miłości”? Tak

Gość Bez imienia
Dzięki, może na odpowiedzi zdecyduje się więcej pań po 30-stce?