Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katastrofaStuleciaaaa

Pomocy !!! Jak TO ZROBIC

Polecane posty

Poklocilismy sie z chlopakiem...:( Moja wina wiem;( zle zrobilam...gdybym mogla cofnac wzystkie slowa jakie mu powiedzialam w zlosci...jak zamknelam mu dzwi przed nosem;) jak prosil a ja udawalam najgorsza...unioslam sie emocjami i duma:( Wczoraj w zlosci pojechal z kumplami i popijali w domu:( Oczywisci ze juz nie jestemy razem:(Chcialam bym tylko zeby przyjechal...porozmawial ze mna....ale on niby nie ma czasu dzis:( jutro tez chyba nie :( Jak sie nie spotkamy to sie juz nigdy nie zejdziemy...ja bym do niego ppjechala ale nie ma mnie kto odwiesc bo ma auto w naprawie i moze bedzie jutro moze w srode... Nie wiem co mu napisalc zeby wzruszyc jego serce:( Ze nie bede ,ze sie zmienie...on to wiele razy slyszal i na jakis czas jest dbrze a potem znowu wybucham...mam ostatnio ciezki okres i caly czas chodze nerwowa;/:( co mu napisac...jak juz sama nie wiem z nerwow nie moge jesc,spac chodze dzis caly dzie na glodzie...wczoraj ledwo zasnelam... boje sie tez ze koledzy moga go przekonywac zeby spobie dal spokoj

Gość asla yok asla
dobrze jesli cie zostawi nerwusie

wiesz, obiecywac nie masz co.. napisz mu cos, co nie będzie wymagało odpowiedzi. Czyli nie czekaj na jego zwrotna wiadomość. tak jest najlepiej1 serio! napisz cos w stylu, ze przesadziałś, teraz to wiesz. Że to nerwy i że wiesz że Wam zaszkodziałaś i że przykro Ci z tego powodu. Że chciałabys sie spotakć, ale zrozumiesz jeśli on tego nie chce. pozdrawiam niezmiernie szczerze... ...i wszystko!

my ogolnie popisujemy sobie od czasu do czasu;/ ale na zazadzie ze ja prsze i jestem mila a on olewczo mnie traktuje;/

naisal ze sama przepraszam nie wystarczy i ze nie chcial by mnie teraz zobaczyc;/ nie wiem co robic

Gość Pokłócić się z kimś to jedno a
zamknąć komuś drzwi przed nosem i nie otwierac pomimo jego próśb to jak dla mnie szczyt chamstwa :O Potraktowałaś go jak powietrze i dziwisz się, że nie ma ochoty Cie widzieć? :O

nie zamknelam mu dzwi a n stal i prosil...po prostu odprowadzil mnie i zamknelam dzwi w zlosci a on pojechal do domu nawet nie mal czasu zostac;/

Gość wieszczu
Twoja wina, skoro wiesz.

Gość Ja pierniczę przy takiej
Aaaa, czyli zamknięcie komuś drzwi przed nosem uważasz, że jest ok? Jeszcze może ma Cię przeprosić, że nie został pod tymi drzwiami? :O Daj mu spokój, bo zadręczysz chłopaka :O

nie ma mnie przepraszac za nic.Wiem ze moja wina ale on po prostu stwierdzil ze zwykle przepraszam nie wystarczy...;/ a ja nie wiem co moge jeszce zrobic oprocz milych slow;/

Gość kolegazbloku
autorko, za takie zachowanie to ja bym Cie calowal... zebys ty wiedziala, co moja byla potrafila zrobic...:( "nerwus"? hmm... ty jeszcze spokojna jestes....

Gość Napisz po prostu
PRZEPRASZAM i żałuję, że nie panowalam nad swoimi emocjami, jest mi nie tylko przykro ale i głupio ... Napisz coś w tym rodzaju i czekaj na odpowiedź ... jak odpowie to ok jak nie to ... koniec i musisz się z tym pogodzić

to nie jest tak ze on nie pisze;/ bo pisze... jak mu napisalam ze go kocham to mi napisal ze tez ale denerwuje go to ze nim gardze;/

jak mu przed chwila napisalam ze chcialabym sie do niego przytulic to napisal "no to super";/ co mu w ogole na to odpisac??

Gość uwazam ze
jesli napisal, ze cie kocha i w ogole ci odpisuje, to cie bierze na wstrzymanie, wroci do ciebie za kilka dni. ale jak juz wroci, to BADZ DLA NIEGO DOBRA, DO CHOLERY!!!! nie mozesz sie tak zachowywac w stosunku do osoby, ktora kochasz, bo naprawde przez to moze byc koniec. pozdrawiam

oj zmienilabym sie ale zobaczymy czy dostane szanse