bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 3 tygodnie temu kochałam się z chłopakiem. Wczoraj robiłam dwa testy wysły pozytywne . Nie mogę pozwolic sobie na dziecko. jestem w takiej sytuacji rozinnej ze to nie wchodzi w gre. Mam 17 lat , mieszkam z chora mama i 5 letnim bratem. Razem z chłopakiem podjelismy ta decyzje . Oto moje pytania ; Chciałabym poddam się zabbiegowi jak mam poszukac specjalisty? Czy musze miec zgode opiekuna jesli nie jestem pełnoletnia ? No i czy ktos z was to robił ? ja jestem pewna decyzji , jestem silna osoba i mysle ze dam rade. prosze o odpowiedzi. to wane dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 prosze o powazne odpowiedzi. i nie krytykowanie mnie. bo naprawde nie mam wyjscia. a to tez nie bylo tak ze to zrobilismy i tyle, bo zabezpieczalismy sie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nalefka Napisano Czerwiec 29, 2009 "czy muszę mieć zgodę opiekuna...?" Dziewczyno, w Polsce taki zabieg jest nielegalny! Nie staraj się wzbudzić litości, pisząc o chorej mamie... Trzeba było pomyśleć wcześniej, co się robi. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobrze zaplacisz Napisano Czerwiec 29, 2009 to nie bedzie potrzebna zgoda. poszukaj ogloszen w stylu 'przywracanie okresu' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaaarrraaambbbaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 kup lokalna gazete i sprawdz w ogloszeniach, napewno bedzie cos w rodzaju usług ginekologicznych, wywoływanie okresu czy jakos tak.. A moze na aborcje farmakologiczna jeszcze nie jest za pozno? Jest tansza od zabiegu. Poszukaj zagranicznej strony women.org czy jakos tak, maja tam rowniez strone po polsku. Poczytaj. Zamawiasz zestaw tabletek, oni Ci je przysylaja, kase przelewasz na konto. za zabieg u lekarza zaplacisz ok 1500zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giza356 Napisano Czerwiec 29, 2009 dzieci co wy robicie???jest tyle malżenstw ktore stara się o dziecko dlaczego takim jak wy małolaty co potem chcą usunąc WAM się udaje!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 mowilam ze zabezpieczałam sie . nie chcialam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 a litosci nie chce wzbudzic , poprostu tak wyglada moja sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giza356 Napisano Czerwiec 29, 2009 mimo to DLACZEGO??? nie mogę tego czytać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 moze ty pragniesz dziecka i sie o nie starasz. ale ja ucze sie i nie dam rady opiekowac sie bratem uczyc i jeszcze wychowywac dziecka. dlatego podjelam taka decyzje. a nie puszczam sie na prawo i lewo zebym mogla powiedziec . tylko zrobilam to dwa razy z chlopakiem ktorego kocham zabezpieczylismy sie no ale mi sie nie udalo. Ewelina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giza356 Napisano Czerwiec 29, 2009 masz szczęście w nieszczęściu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 A ktory to tydzien?? Do 9 tygodnia mozna przeprowadzic aborcje farmakologiczna zamawiajac tabletki. Wpisz w wyszukiwarke women on web to na pewno wyskoczy.... Oczywiscie nie pochwalam tego bo jestem w Twoim wieku ale nigdy bym nie odwazyla sie zabic mojego dziecka :( przeciez chlopak powinnien pomoc, jakies babcie, ciocie, przyjaciolka, na pewno by sie ktos znalazl do pomocy. Przemysl to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 prosze o porady . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Czerwiec 29, 2009 a jaką metodą sie zabezpieczaliście ze po dwoch seksach jestes w ciązy??... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 slyszalam ze bepieczniej jest isc do lekarza , bo farmakologiczna niby niebepieczna bardziej. Czy to prawda?? od chlopaka nikt nie pomoze. dla jego rodziny to bylby wstyd. i tak sa przeciwni naszemu zwiazkowi. a to 3 tydzien . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 nie no za pierwszym razem sie dalo. a za drugim razem zabezpieczylismy sie samo prezerwatywa unimil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 No to tak jak kolezanki wyzej radzily poszukaj w gazetach ogloszen typu "przywolywanie miesiaczki:" itp ale za to trzeba bedzie slono zaplacic bo to u nas nielegalne chyba ze stac Cie na "wycieczke" do Niemiec tam takie zabiegi wykonywane są bez problemu pod nadzorem lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Czerwiec 29, 2009 farmakologiczna jest przede wszystkim niekoniecznie skuteczna. mozesz sie nacierpiec a ciązy nie stracic. nie licz na to że ktoś Ci tutaj poda namiary na lekarza który przeprowadza aborcje na życzenie. poszukaj sama, jak - masz w poście nr 4. ale zastanów się nad tym bardzo poważnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Czerwiec 29, 2009 to co, pękła wam ta guma czy jak?? jesli pekła to czemu nei poszłaś do lekarza po Postinor?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no wlasnie wole w Polsce. ktoss was usunal ? jak to wygladało ? pytam tzw skrobanke ale takze ogolnie. ktos robil to w Polsce. jaka ok. cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 bylam tylko my to zrobilismy w pt w nocy w sobote nikt mi nie przepisal bo zaczeli swoje bezsensowne wywody a w pon pryjelam ale to juz za pozno i nie zadzialalo ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jest tu ktos? ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Lepiej poczytaj ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3601638 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ja jestem sina psychicznie dlatego napewno nie bede miala wiekszych wyrzutow. mam pewne swoje poglady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Duzo tak mowilo a potem inaczej sie dzialo.... Jesli jestes zdecydowana poszukaj tych ogloszen czy szybciej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jestes przede wszystim tragicznie GLUPIA. mozesz urodzic dziecko i oddac do adopcji jezeli go nie chcesz. NIE ZABIJAJ WLASNEGO DZIECKA !!!. jak sie podejmuje wspolzycie nalezy sie liczyc z konsekwencjami!!!!! nikt ci nie powiedzial skad sie biora dzieci?? masz 17 lat i jestes GLUPIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jak mozna zyc z pietnem MORDERCY?? i to mordercy swojego nienarodzonego bezbronnego dziecka???????????? chcesz zostac morderca? z premedytacja zabijajac dziecko? mala bezbronna istotke ktora ktos inny moglby pokochac calym sercem i dac jej dom i milosc? jak mozesz nawet rozwazac morderstwo???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 a wy wszystkie ktore podajecie strony z aborcja bedziecie wspolwinne smierci tego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 wiem skad sie biora dzieci. ale wedlug mnie o diecku mozna mowic wtedy gdy jest ono juz w pewnym stopniu rowiniete cyli ok 4 miesiac. a po co mam oddac do adopcji i potem myslec czy wzieli go dobrzy ludzie czy moze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaaarrrraaambbbaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 Gabsonik- nie ekscytuj sie tak. Dziewczyna podjela decyzje. A nie wiesz, ze wizyty lekarskie i witaminy, badania w ciazy rowniez kosztuja? Jest odpowiedzialana, zabezpieczala sie, nie wyszlo. Ma prawo wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach