bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 nie beda wspolwinne tylko poprostu cchca mi pomoc. bo ja juz i tak zdecydowana jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 czyli jednak martwilabys sie o nie? wiec ci powiem jak to bedzie. wyrzuty sumienia nie pozwola ci zyc. trzeba bylo wczesniej myslec. teraz dziecko musisz urodzic. dziecko staje sie dzieckiem w chwili zaplodnienia i zagniezdzenia zarodka w macicy. masz dziecko pod sercem. w brzuszku rozwija ci sie bezbronna istotka calkowicie od ciebie uzalezniona. ona chce zyc. nie zabijaj jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 beda wspolwinne. zabojstwo to straszny grzech. a ty wierzaca jestes? masz zamiar przyjac jeszcze kiedys komunie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Chyba kazdy martwilby sie czy jego dziecko ma dobre warunki do zycia i dorastania. a ja takich warunkow nie zapewnie. dlatego zdecydowalam sie na taki krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 bedziesz w stanie powiedziec ksiedzu czy komukolwiek. zabilam swoje dziecko bo pragnelam jego smierci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 tak jestem wierząca , ale wierze ze zrobie dobrze. Bo nie jestem w latwej syuacji. gdyby takie cos zdazalo sie za 5 lat to postapilabym inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jak mozesz mowic ze martwisz sie o swoej dziecko?? ty je chcesz zabic!! a ono chce zyc!! jest mnostwo kochajacych sie par ktore marzy o dziecku. pokochaliby twoje malenstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 glupia jestes. masz dziecko. to trzeba stanac na wysokosci zadania. stalo sie trudno. ale musisz je urodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Gabsonik daj juz spokoj. Dziewczyna podjela juz najwyrazniej decyzje i to jest jej swiadomy wybor. To nie Ty bedziesz miec na sumieniu to dziecko tylko ONA! No ale kazdy ma prawo wyboru, jesli dla niej to nie sprawia najmniejszego problemu to ani Ty ani ktos inny tutaj nic nie wskora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 niee . powiem inaczej ze zrobilam to bo nie zapewnilabym mu godnaych warunkow takich na ktore zasluguje kazdy czlowiek. a nie cchcialam zeby potem cierpialo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ty nie wierzysz ze zrobisz dobrze. ty jestes po prostuu przerazona tym ze nie dasz sobie rady. dasz rade. sama piszesz ze jestes silna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 prosze o nie krytykowanie mojej decyzi tylko pomoc ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankesenamon 1 Napisano Czerwiec 29, 2009 Gabsonik - nie jesteś osobą kompetentną to decydowania kiedy dziecko jest już dzieckiem, a kiedy zarodkiem. Z tym sobie nawet lekarze nie sa w stanie poradzić, więc bądź łaskawa nie ogłaszać swoich poglądów jako tzn. pewnik i kwestię niepodważalną. A apropos ludzi, ktorzy z pewnoscią pragną zaadoptować cudze dziecko - rozumiem, że jesteś chętna, albo znasz prztynajmniej kilka par, które chciałyby adoptować? Nie? Bo Wy tylko gadać umiecie, a domy dziecka pękają w szwach. Poza tym argument jakoby wiele malżeństw chcialo miec dziecko, a ktoś usuwa też jest durny - to moze przestanmy jesc, bo dzieci w Afrce glopduja? Co kogo obchodzi, czy ktoschce mieć dziecko - nie jest to powod za tym, aby nie usuwać. Aby byla jasnosc - nie jestem zwolenniczką aborcji - ale NIENAWIDZE GŁUPICH ARGUMENTÓW NA POZIOMIE IDIOTY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 dlaczego nie zabija sie dzieci z domu dziecka, chorych? co? przeciez oni cierpia. twoje dziecko bedzie cierpiec jak ty je zamordujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 silny charakter to co innego. i tak ju z wielu rzeczy musze ryzykowac opiekujac sie mama i bratem a do tego skola sama ledwo sobie radze. a na pomoc e strony rodzicow chlopaka moge pomarzyc. dlatego prosze o pomoc. nie prosze o rozumienie ale chociaz o postaranie sie zrozumiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3901328&start=2070 na tej stronie znajdziesz mnostwo osob chcacych dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 nie ma zrozumienia dla morderstwa. mozesz jeszcze temu zapobiec. pomodl sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankesenamon 1 Napisano Czerwiec 29, 2009 Gabsonik...Ty nawet nie jesteś śmieszna...to jest...CHORE.:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Zgadzam sie z Ankesenamon. Gabsonik prosze Cie przestan juz wypisywac te swoje herezje i smieszne "argumenty" bo to staje sie juz zalosne, jesli nie pomagasz to sie nie udzielaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 cczy ktos posiada jeszcze jakies wiadomosci na moje pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ritkA sasha margarita Napisano Czerwiec 29, 2009 ej przestańcie jej mówić takie rzeczy. jest jej ciężko a Wy gadacie farmazony , że ma zostawić to dziecko? ma 17 lat i czas na to by jeszcze być matką, przestańcie jej mówić że jest mordercą, bo póki co to jest tylko embrion , komórki a nie żadna istota. co ja Ci mogę radzić ...hmm słyszałam o różnych silnych lekach na rózne schorzenia , które przy okazji powodują poronienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vezzmian Napisano Czerwiec 29, 2009 a jaka jest skuteczność prezerwatyw durex? pękła komuś kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 nie wiem jak kto ale ja uzywam durex performa i sa niezstapione;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 no,ale dysponujesz kwota 1,5-2 tys zl? bo jak nie,to masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 te 1,5 tysiaca do 2 jakos zalatwie . moj chlopak wyciagnie od rodzicow moze cos sprzedam. kase zalatwic rade dam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olkka_22 Napisano Czerwiec 29, 2009 Gabsonik- musi urodzić, tak? Och jak ja lubię tych zagorzałych obrońców życia poczętego. Jak zdecyduje się urodzić, to już cacy, a to, że dziecko będzie chodziło głodne, to już tych wszystkich za przeproszeniem krzewicieli prawdy, nie obchodzi. No chyba, że się zaofiarujesz i będziesz łożyć na dziecko? ... Ma dziewczyna prawo wyboru i go dokonała. Proponowałabym innymi sposobami, aniżeli - będziesz się smażyć w piekle- próbować przekonywać takie osoby do zmiany decyzji, jeśli już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzdury gadam Napisano Czerwiec 29, 2009 autorko miala podobna sytuacje- zalozylam spirale. kochalam sie w sob,a we wtorek mialam zalozona spirale - podziala,a mialam bardzo wysokie szanse zajscia w ciaze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 jakos nie jestem prychylna spirali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ruda ruda rudzielec Napisano Czerwiec 29, 2009 Piszesz,że jesteś silna.Więc na pewno dasz radę urodzić i wychować dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach