bezwyjscia92 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 nie dam rady tak brata wychowuje. ile to kosztuje. prosze odpowiedcie na pyt zadane przeze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaartulkaaa 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ja nie orientuje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość francuzeczkaaaaaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 dziewczyno przerazasz mnie a raczej jedna z Twoich wypowiedzi po co oddac dziecko do adopcvji i myslec czy wzieli go dobrzy ludzie. Toja sie pytam lepiej zabic takie dziecko!!! Zastanow sie dobrze nad tym co robisz. Jestes na prawde jeszcze bardzo niedojrzala,zachowujesz sie jak typowa gowniara ktora spanikowala.Po cholere w takim razie bralas sie za sex.Sex jest dla dojrzalych ludzi ktorzy umia ponosic konsekwencje a nie d;a dzieci ktorzy uwazaja sie za Bog wie jak doroslych:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Panamaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 A ja tam wcale dziewczyny nie krytykuje. Chce tego to niech zrobi. I powiem jedno. Wnerwiją mnie komentarze w stylu \"gowniara zabrała sie za sex a nie myslała o konsekwencjach\", bo mozna się zabezpieczać na wszystkie sposoby i zajść w ciąże - niestety, nie ma 100% antykoncepcji. Ile kobiet zachodzi w ciążę stosując hormony itp? Sporo. I co tez powiesz, że kobieta jest nieodpowiedzialna? Nie mówie tu o nastolatkach ale o dojrzałych kobietach, które też nie chca mieć dzieci. A ze dziewczyna jest faktycznie młoda nie zmienia faktu, że się zabezpieczyła ale no niestety, każda antykoncepcja kiedyś tam nas zdradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość francuzeczkaaaaaaa Napisano Czerwiec 29, 2009 oczywiscie ze kazdy moze wpasc ale ona jest mloda,nie ma nawet za co utrzymac dziecko i wiedziala o tym od samego poczatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona88 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ja tez wpadlam i jestem w 9 miesiacu termin na 8 lipca.i nigdy bym nie pomyslala by usunac. Tez mam trudna sytuacje, poszlam na zaoczne by dalej skonczyc szkole. Moj chlopak zaczal pracowac by zapewnic byt dziecku i mnie, mieszkamy razem z jego rodzicami. Jakos dajmy rade. I wiem jedno ze dziecko to radość, laczy jeszcze bardziej, bardzo zbliza. Wiedz jedno jak usuniesz dziecko, ktore wydaje ci sie problemem, mozesz zalowac tego do konca zycia, a facet z ktorym jestes moze cie zostawic bo problem bedzie mial zglowy.nie zycze ci tego... ale jesli jestes swiadoma konsekwencji aborcji i bedziesz wstanie z tym zyc... zrob jak uwazasz, byle bys nie zalowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach