Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alan wilder.

Jak sie wyleczyc z nerwicy lękowej nie biorąc psychotropów

Polecane posty

Gość alan wilder.

Mam dośc tych ataków- kołatanie serca, klucha w gardle, uczucie kluchy w gardle, mrowienie rąk i nóg. Rok czasu był spokój i znów mi sie nawróciło. Nie chce brac zadnych antydepresantow, zazywam magnez +potas, validol i pije piwo gdyz mnie uspokaja. Moze znacie jakies inne sprawdzone metody. Pytam ludzi borykających sie z nerwicą. Tylko nie piszcie zebym poszla do psychiatry bo to nic nie da.

Gość alan wilder.
Ostatnio boje sie wyjsc z domu :(

Gość alan wilder.
Tutaj wszyscy zrelaksowani widzę są

Gość też mam to co Ty
:(Do tego jeszcze nerwicę natręctw:o

Gość Zuzanna153
Nerwicę tak jak każdą chorobę trzeba leczyć .Może zmień psychiatrę ,może nie dobrał leku. Trzeba próbować i koniecznie systematycznie brać leki.Wykonaj też badania hormonu tarczycy bo też ma bardzo duży wpływ na funkcjonowanie organizmu.Dobry psychiatra ustali przyczynę choroby i może zmiany w codziennym życiu też pomogą w pokonaniu choroby.Powodzenia.

Gość alan wilder.
Psychiatrzy to tylko faszeruja prochami ja nie biore zadnych prozakow bo nie chce skonczyc jak Jacko...

Gość alan wilder.
Tez mam nerwice natrectw. co chwile myje rece, nie moge nic pic z butelki lub puszki bo boje sie ze tam cos plywa i sie udusze :( Nie jadam w ogole nic co zawiera kosci np udek kurczakaz w/w powodu :(