Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dadalala

co za bzdury!!!!

Polecane posty

jestem na Cafe od niedawna i powiem Wam jedno, odnoszę wrażenie, że większość tematów, które jest tu poruszanych to totalny bezsens :/ żenada na maksa!!! Laski się pytają jak inne laski osiągają orgazm, ktoś inny pyta się jak się dba o higienę uszy czy pępka, a jeszcze inni po prostu się obrażają!!!! Ale są też również bardzo ciekawe tematy i za to chwała ich twórcom :) bo właśnie dzięki takim ludziom można się dowiedzieć wielu ciekawych i interesujących rzeczy :)

Gość ihuuj.pl
to po hój tu piszesz ?????????????????????????

Gość frufru
no ale wiesz, wszyscy to wiemy :) i wiele osób tu sie po prostu wyglupia :) ot taka forma rozrywki. jesli szukasz poważnych porad to nie tu. albo inaczej - czasem sie zdarzaja (sama sie czasem staram takiej udzielic), ale trzeba je potem odgruzowac z trzynastu tysięcy ton spamu i głupot :P tym niemniej - trzy czwarte siedzących tu osob nie pisze od siebie. są po rpostu takimi "Kafe-projektami" - szerzącymi głosno na neci poglądy, ktorych w zyciu nie wyznają, a ktorymi mają nadzieję "błysnąć"... generalnie - nie traktuj Kafeterii powaznie :)

ale dlatego właśnie masz wybór, żeby dokonywać odpowiedniej dla samej siebie selekcji. Nie rozumiem w czym masz problem :O

jenyyy nie chodzi mi o to, że traktuje Cafe poważnie czy tez nie, ale dobiło mnie ostatnio kilka debilnych tematów. Jestem tolerancyjna i rozumiem, że większość osób chce jakoś odreagować itp., no ale też bez przesady! Generalnie chodzi mi o to, że czasem niektórzy posuwają się za daleko w pewnych kwestiach i w formach przekazu, a bezsens wielu tematów jest porażający:)

ja zauwazyłam, ze bardzo duży odzew jest własnie na tych bezsensownych topikach gdzie ludzie piszą praktycznie o niczym, albo sie kłócą, albo obrażają. Takie tematy sa debilne, na odległośc widać ze ktoś robi sobie jaja a i tak jest tam setka komentarzy. Zauwazyłam tez że czesto ktos nameczy sie, napisze ładnie, wyrażnie i bez błędów swoja historie, czeka na odpwiedz i nic... a innym razem ktos napisze jedno znadanie, z blędami i w taki sposób, ze nie wiadomo o co chodzi ale wszyscy chca mu nagle pomagac. Dziwne to jest...