Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkkoniecswiata

moj mąż zrobił dziecko innej

Polecane posty

Gość zonkkoniecswiata

Jestem na skraju wyczeropania nerwowego. Mam 46 lat i jesteśmy z mężem od 27 lat małeństwem.Zawsze był bardzo uczciwy i nigdy nie miałam żadnnych zastrzezeń.Zawsze taki wzór idealnego męża i ojca.Mamy 3 dzieci a wlasnie niedawno dowiedzialam się,że jakaś inna kobieta jest z nim w ciąży. Spytałam się go i wszystko potwierdził.Przyznał się-ta kobieta ma 23 lata. Nie wiem co mam zrobić w obecnej sytuacji.Jestem zdruzgotana

Gość karafkaaaa
a pytałas go , jakie on ma plany ?

Gość 089
hehe wolne zarty... zastanawiasz sie? kopa mu w dupe!!! niech sie goni do tej mlodej pedofil zasrany;)

Gość co z tym fantem zrobic
a miedzy Wami bylo zle? on mial romans? czy to skok w bok jedeb raz? jak sie tlumaczyl? :(((((

Gość a jaka byla pierwsza
mysl, ktora ci przyszla do glowy, gdy ci ten fakt potwierdzil?

Gość zonkkoniecswiata
miedzy nami zawsze było dobrze,ale ostatnio był troche za granicą,bo ja byłam w belgi a on zaczal przyjezdzac do Polski bo się tutaj przeprowadzalismy po latach powiedzial ze jestem tym zaskoczony

Gość zonkaOlka
kazdemu latwo powiedziec - kopnij go w dupe. jestescie razem 27 lat, macie 3 dzieci - przezyliscie razem pol zycia. decyzja o odejsciu napewno nie jest latwa. ja jestem rok po slubie, a ciezko mi podjac te decyzje... powinniscie usiasc i porozmawiac...zobacz jak on to widzi, czy to byl jednorazowy wybryk czy staly romans... wiadomo, ze odejscie byloby najlepsze, ale nie zawsze najlatwiejsze...

Gość zonkkoniecswiata
jestem bardzo zaskoczona bo moj maz to gbur i jakos szczegolnie nigdy nie interesowaly go kobiety a juz szczegolnie mlode:(

Gość ...misiak....
zonk - jak się trzymasz?

powiedzial ze jestem tym zaskoczony :D:D tekst dnia:D no rzeczywiście chłopina nie wiedział skąd się biorą dzieci:D

Nic nie zrobisz. Jesteś za stara na rozwody, nikt cie nie zechce, więc grzecznie i karnie wspieraj męża w tych ciężkich dla niego chwilach :classic_cool:

Gość skąd sie bierze tylu
strasznie Ci współczuje:O Nie wiem co bym zrobiła w takiej aytuacji:O Co za świństwo. Chyba nie byłaby, w stanie wybaczyc tego.