Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luntrus

Żałuję

Polecane posty

Byłam ze swoim chłopakiem miesiąc, może trochę więcej i po prostu go zdradziłam :( Nie było zdrady fizycznej, po prostu przytulanie i pocałunki. Teraz minęło nam już 10 miesięcy razem. Wybaczył mi ale ja wciąż żałuję :( Nigdy, nawet gdy nie byłam szczęśliwa z moimi byłymi nigdy tak nie zrobiłam, a On okazał się wyjątkowy i zrobiłam takie świństwo :( Źle się z tym czuje... mimo, że mi wybaczył. Czy ktoś z Was ma podobnie? Pozdrawiam M

Gość chamisko+pewnie
to masz super faceta, ze wybaczyl! ja nic nie robilem z nikim, a nawet sie zaufania nie doczekalem zwyklego:(

Gość dsd4
"nawet gdy nie byłam szczęśliwa z moimi byłymi nigdy tak nie zrobiłam, a On okazał się wyjątkowy i zrobiłam takie świństwo " to normalne, im lepiej kobietom z facetem, tym wieksza szansa na zdrade dlatego lepiej was traktowac jak szmaty :classic_cool:

Gość 089
a przytulanie i pocalunki to jaka Twoim zdaniem zdrada, jak ku*wa nie fizyczna? rozwalają mnie takie teksty...

Gość oczekujesz ze ktos ma
podobnie, zeby lepiej sie poczuc? a ja ci napisze, ze twoje zale, to jedna wielka sciema. nie zaslugujesz na milosc bo sie nia bawisz. gardze takimi jak ty(mezczyznami tez), ktore/ktorzy nie doceniaja tego, ze ktos inny kocha. miloscia nie mozna szastac. poczytaj sobie jak winna wygladac milosc, w liscie do Koryntian sw.Pawla. sadze, ze jeszcze za malo wiesz o milosci :O

Gość szmyczka87
dsd4 trafil w sedno... ale tak to jest wlasnie...

Gość lumpeksiara
piekne slowa! MILOSCIA NIE MOZNA SZASTAC!!! tylko kto to dzisiaj wie...:(

Gość zolaaa
szanuj faceta swego bo możesz mieć gorszego. :] podstawą jest bycie wiernym.