Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzelda

telefon komórkowy

Polecane posty

hej! wiem że nie ten dział, ale mam to gdzieś :P jak połowa kafeteriuszy :P znaczy się wiem, że na pewno ktoś mi tu coś sensownego odpisze ;) szukam telefonu komórkowego - z dobrym aparatem fotograficznym - o małych gabarytach - z odtwarzaczem mp3 - o dobrym stosunku jakości do ceny :P doradzicie?

wiecie, mi najbardziej zależy na dobrym aparacie fotograficznym... bo teraz mam niby 3,2 Mpixela, ale te zdjęcia pozostawiają dużo do życzenia... :O

Gość bibibibi
se k850i , nokia n95 , se k800 , wejdz sobie na allegro wpisz dane do ramki i sama znajdziesz !!! a nie czekasz az podamy ci odpowoedz na talerzu

Jeżeli chcesz mieć aparat fotograficzny - kup aparat fotograficzny. Aparaty w telefonach nigdy nie będą dość dobre, tam znajdziesz tylko bajer, podają coraz wyższe parametry, ale zdjęcia i tak są słabe. Ja mam Nokię E51, ma wszystko: odtwarzacz mp3, radio, programy do otwierania plików doc., pdf., exela, mapy GPS, aparat 2,0 megapixela. Aparatu nie używam, jak chcę zrobić zdjęcie to wyciągam prawdziwy aparat fotograficzny ;)

właśnie chodzi o to, że te aparaty w telefonach komórkowych są coraz lepsze. I całkiem niedawno widziałam zdjęcie zrobione jakimś SE i szczerze powiem, że jakość tego zdjęcia była całkiem zadowalająca. Do "sesji zdjęciowych" mam lustrzankę, ale chciałabym móc czasami cyknąć przyzwoitą fotkę telefonem będąc np. z dzieciakami na spacerze

Gość upupupupupu