Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxx3108

Jak w sekcie....

Polecane posty

czyli popelniasz 3 podstawowe błędy nastolatek. mogłam sie spodziewac takiej odpowiedzi. Po 1 Tobie sie wydaje ze go kochasz - nie mozna kochac kogos z kim sie nie jest szczesliwym. Ile Wy sie znacie? 5 miesiecy? Zauroczyłaś sie starszym facetem a on to wykorzystuje. po 2... przywiazana?? a co Was laczy? seksu nie ma, nie mozesz nigdzie wychodzic - o czym rozmawiacie? skoro caly czas sie klocicie, wyzywacie? Powiedz mi o czym potrafisz z nim porozmawiac? i kiedy, skoro on ma wiecznie do Ciebie pretensje. po 3... najwieksza glupota jaka popelniaja kobiety... gdybys miala lat 35 to moglabys tak powiedziec (choc i w takim wieku kobiety sa gotowe na nowy zwiazek i ida do przodu z usmiechem na twarzy)... Ty masz 16 lat!!!!!!!!!!!! ja chłopaka znalazłam w wieku 18 a wczesniej nawet bałam sie odezwać do faceta. Mam kolezanki 20 kilkuletnie ktore sa same i dobrze im z tym. Wydaje mi sie czy jestes z nim na pokaz? bo kolezanki maja? albo Ci zazdrosza starszego faceta? to by bylo bardzo mozliwe...

Na pewno nie na pokaz. . moje najblizsze kolezanki ktorych jest coraz mniej nie raz widzialy jak on postepuje wbc mnie albo jak sie odzywa .. A jestem z nim od 24.06 - rowno rok ..

Gość Ja ciemnooka
Uciekaj od niego. Przynajmniej zrob sobie przerwe. Poza tym mozesz pare razy zignorowac jego zakazy z tekstem typu - daj spokoj, nie badz smieszny. Z takim tekstem,zeby wiedzial,ze to czego on od Ciebie wymaga jest absolutnie nie do przyjecia. Powiedz "zapomnij" i rob swoje. Poza tym obserwuj go, on naprawde sprawia wrazenie swira...

20 latek i 15 latka... porażak. Ty głupia i naiwna a on tak samo głupi i niedojrzaly. Skoro nie rusza Cie zdanie kolezanek, rodzicow, nie chcesz o tym pogadac z siostra (bo Ci wstyd - co swiadczy o tym, ze jednak go nie kochasz - bo przeciez jak mozna sie wstydziec ukochanego?) masz w dupie zdanie starszych i bardziej doswiadczonych... to powidzenia. Tylko sie zabezpieczajcie, bo juz dosyc jest na swiecie nieszczesliwych dzieci... aha i juz zacznij szukac psychologa, bo bardzo Ci sie przyda.

Co złego jest w zwiazku w których ktoś jest starszy o 5 lat ? Znam wiele takich ludzi i uklada sie im zajebiscie..... Bo w zadnych nie ma takiego czegos jak u nas .. no tak ;/

tak to normalny zwiazek - moj facet jest ode mnie starszy o 9 lat i nosi mnie na rekach, nie zakazuje, nie kontorluje, nie zabrania. Mam przyjaciół, czas dla siebie, nie musze mu sie spowiadac. Jest wiele zwiazkow z taka roznica ale zwiazki gdzie panna ma 15 lat (wiadomo ze takie sa glupie, niedoswiadczone, niedojrzałe) a facet 20 - a tacy mysla tylko fiutem, wykorzystuja panny, bawia sie nimi - NIE MA SENSU. Zreszta pewnie nie jestes jedyna ktora tak sie bawi...

Nie rozumiem. Wszyscy mówią rzuć to gó....o, a Ty, że nie możesz. To po co o tym piszesz? Sprawia Ci przyjemność, że palant Cię osaczył. On się nie zmieni, ale Ty możesz zmienić swoje życie