Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

byczekkk

czy wy tez kupujecie lody rożki po to zeby............

Polecane posty

Gość grenadinne
taaaaaakkkkkkk :D dokladnie tak chrupiacy wafelek wypelniony czekolada na samym koncu, o to wlasnie chodzi :D reszte loda moze ktos zjesc za mnie, ale koncowka jest MOJA! (podobnie jak watrobka i serduszko w pieczonym kurczaku) :classic_cool:

Oczywiście, ze tak :D Niedawno kupiłam podrobionego ze sflaczałą końcówką 😭

ale ostatnio się wnerwiłam, kupiłam rożka a zgadnijcie...czekolady NIE BYŁO :/ a i wafelek jakiś taki miękki był ale na szczęście raz mi się tak b\tylko zdarzyło :D

nooo i moglbym tak szukac i szukac.... :D po to w koncu je kupuje:P chociaz jak kupuje truskawkowego to jakos nie spodziewam sie czekolady na koncu :P aczkolwiek truskawkową czekolade :classic_cool:

Gość uch och ach
uwielbiam rożki w odbycie z czekoladową kruszonką uchuch aaaaa!

najgorzej jest jak się dziurka zrobi na końcu ,a jest gorąco i czekolada ucieka.... ja wtedy jem do góry nogami znaczy się rożkiem :D

fuj................ jak mozna lubic rozki w odbycie :O no coz... o gustach sie nie dyskutuje :) 🖐️

Gość sztuczna szczeka
a ja nie lubie tej czekolady na koncu i czesto wyrzucam. tak samo jak czekolade z wierzchu tez mi sie zdarza wyrzucac chociaz ogolnie lubie czekolade. jakos ta z rozkow mi nie pasuje.

.byxzekkk--> jeszcze ktoś nie w temacie sobie pomyśli to i owo :D ..Jednak najlepiej zjadać to co najlepsze na końcu mmm :D

toz to marnotraswo....:O jak ci nie smakuje to oddaj to potrzebującym :P 🖐️ pewnie wpierdalasz sam wafelek :classic_cool:

Gość uch och ach/
oł jeeee!!! Harder :P

Gość sztuczna szczeka
nie wiedzialam ze niektorzy leca tak bardzo na ta czekolade. od dzisiaj bede sie pytac naokolo przed wyrzuceniem.

sztuczna szczeka----> tylko uważaj, nie krzycz za bardzo, bo się wszyscy zlecą i krzywda Ci się stanie :D

Gość sztuczna szczeka
wariatka w razie czego rzuce koncowka rozka jak najdalej to sepy za nim pobiegna a ja w dluga :D