Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

byczekkk

czy wy tez kupujecie lody rożki po to zeby............

Polecane posty

sztuczna szczeka---> o już lepiej :D kurcze,a le serio pojąć nie mogę, że nie lubisz tej czekolady, szkoda, że Cie nie znam osobiście, miała bym czekoladę za free :D

wariatka to jest moj topeć wiec ja mam pierwszenstwo :p droga pomaranczko... to ze ty masz flaka zamiast doopy to nie znaczy ze ja tez przegrałem zycie...:D

ja wlasnie jestem po konsumpcji :P wariatka tylko sie nie zajaraj bo cie brzuch rozboli :D

Gość Cootasse
Byczku, tepoglowa kurwo z pod budki z piwem, nie żul japą

jak skonczysz ( a mysle sie szybko :D ) to podnies topa :P z tym rozlazłym gałganem przeciez nie bede debatował na powazne tematy :P

Gość sztuczna szczeka
szkoda ze Was nie znam bo teraz bede miala wyrzuty wyrzucajac koncowke :D ja lubie lody w kubkach bardzo. (znaczy zalezy jakiej firmy) i lubie w rozku te co sie w kulkach kupuje (a wtedy nie ma czekolady) i wloskie lody tez w rozku ale tez bez czekolady :)

jakis czekoladofob z ciebie :D ja tez nie jem czekolady ale dla koncowki to moge isc nawet do tej biedronki i stac godzine w kolejce :classic_cool:

Oczwiście. Końcówka rożka jest najlepsza. Szczególnie dobre są KitKaty. U góry pyszny chrupiący wafelek kit kat , pyszny czekoladowy lód no i koniec rożka wypełniony twardą pyszną czekoladą. MMMMMM marzenie :)

cicho badzcie cicho badzcie bo za chwile zwariuje...beda mi sie rozki snily po nocach

jak nie pojdziesz i nie kupisz to we snie rozki z wielkimi kłami beda cie scigały :D a wariatka to musiała ich sobie nakupic... chyba ze jeszcze ich szuka :D

ułożyłam kawałek ody do rożka :D czekolado na końcu rożkaa; kto bez Ciebie sobię radę daa na pewno nie byczekkk i jaa :D xD

Gość gość
witam serdecznie. chciałabym poznac opinie na temat firmy www.logokubek.pl, pilnie chce kupic plastikowe kubki do lodów.