Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikfujkuyuu

On nalega

Polecane posty

Gość kikfujkuyuu

Jesteśmy ze sobą 5 miesięcy, on pyta kiedy to zrobimy. Nie jestem jeszczce gotowa, ale on jakby tego nie rozumiał. Po mojej ostatniej odmowie chodził naburmuszony. Wiem, ze mnie kocha, ale poprzez te ciagłe pytania stracił w moich oczach...

Gość 089
jak tak nalega to widac strasznie musi mu sie chciec hehe... a poza tym jak nie rozumie , ze nie jestes jeszcze gotowa to co on jeszcze z Toba robi? kop mu w krok i po problemie.

Gość sdd
kopnij go w jaja

a to Twoj 1 raz? bo ja w sumie bym 5 miesiecy nie wytrzymala bez seksu... to nie jest tak, ze mu tylko na tym zalezy - kazdy ma potrzeby. Kobiety rozwniez. Jesli to ma byc twoj 1 raz to ok... czekaj skoro potrzebujesz pewnosci ale skoro wierzysz w jego milosc, to co stoi na przeszkodzie?

Gość Kasiulek-Fosiulek
ja mam podobnie...stale podteksty zeby to zrobic wiesz autorko sadze ze im tylko na tym w zwiazku najbardziej zalezy;/...nie uginaj sie pod presja nie warto;/

Gość kikfujkuyuu
A jeśli mu powiem, ze chcę zaczekać do ślubu?? :D a tak na poważnie- wiem na 100% że nie ulegnę zadnej jego presji i miedzy bajki moge włożyć to, ze związek bez seksu nie istnieje. Wiem, ze sa ludzie, którzy tak żyją. Nie chcę czekać do ślubu, ale chciałam powstrzymać się od oddania mu siebie jesczzce jakiś czas...

Gość kikfujkuyuu
To nie jest mój 1wszy raz, ale możliwe, ze mam zahamowania, bo po moim osttanim zwiazku, gdy już zaczęłiśmy ze sobą sypiać, skończyły się kwiaty, kolacje i maniery:O A ja chcę, zeby on się starał nadal...

ale skoro jestes gotowa to po co czekac? co Ci da to czekanie? bedziesz miala wieksza pewnosc ze Cie nie zostawi? czy pojdziesz po tygodniu czy po 2 latach masz 50/50 szansy ze Cie i tak zostawi. Bez sensu...

Gość 089
no to czekaj , tylko po co? co Ci to da bo nie bardzo rozumiem? to jakis test ile koles jest w stanie wytrzymac bez seksu czy jak?

no to czekaj 4 lata - moze wtedy bedzie sie tyle czasu starał... dziwne podejscie. jeden facet jest taki, drugi taki - nie ma reguły.

Gość 089
To nie jest mój 1wszy raz, ale możliwe, ze mam zahamowania, bo po moim osttanim zwiazku, gdy już zaczęłiśmy ze sobą sypiać, skończyły się kwiaty, kolacje i maniery A ja chcę, zeby on się starał nadal...- no to moze jestes kiepska w lozku i tego się tak naprawde obawiasz;)

Gość kikfujkuyuu
Nie. Chciałabym, zeby seks był najlepszym towarem, na który warto poczekać. Chyba nikt nigdy nie załował, ze czekał.

Gość brtk
to najlepsza droga, zeby on znalazl sobie kochanke. Chyba o to ci chodzi, bo innego wyjasnienia nie widze.

Gość 089
Chyba nikt nigdy nie załował, ze czekał.- tego nie mozesz wiedziec. A tak wogole to czego od nas oczekujesz jak juz postanowilas , ze zaczekasz (nie wiem na co) ?

Gość kikfujkuyuu
Szczerze? Spodziewałam się, ze ktoś napisze "jak kocha to poczeka". Zresztą...Co mi po facecie, któremu zalezy na mojej dupie?:O

Gość ile macie lat
i po jakim czasie poszliscie na całosc w poprzednim związku

Gość 089
a skad my to dziecko mamy wiedziec czy on Cię kocha i czy na Ciebie poczeka ??

Gość kikfujkuyuu
Wstrząs- jak masz tak pisać to lepiej sobie daruj:O

Gość 089
pie*dolnieta to moze nie... ale ma dziwne podjescie i czeka ujjj wie na co... laske robisz czy jak? w koncu to tez dla Ciebie przyjemnosc.

Gość 089
wstrzas chyba jestes przewrazliwiony na tym punkcie :D czyzby czułe miejsce???? hehehe

Gość zaloscccc
zalosne jest to ze traktujesz swoja dupe jako inwestycje w przyszlosc

Gość 089
chyba dawno nie stymulowane???

To nie jest tak, ze jak kocha to poczeka. Kazdy człowiek ma potrzeby, jeden wieksze, drugi mniejsze. Ja poszłam z facetem do wyrka po 2 tyg. To byl moj 1 raz i to ja go do łóżka zaciągnełam, bo nie mogłam przy nim normalnie wysiedziec. Po 1,5 roku zwiazku dowiedziałam sie, ze gdybym wtedy chciala czekać dłuzej niz 2 miesiące to on by odpuścił - bo dla niego seks ma ogromne znaczenie i nie ma nic gorszego od bycia przy kims kto nas podnieca i patrzeniu na niego z odległości 2 metrów. I powiem Ci szczerze, ze jesli sie rozstane z tym facetem (a jestesmy juz 2 lata razem) to poczekam max miesiac. MAX. Zresza widzisz - ja poszłam po 2 tyg, jestesmy 2 lata. Moze i u Ciebie tez tak bedzie?