Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikfujkuyuu

On nalega

Polecane posty

złooo... widzę że nie tylko ja jestem taka napalona :D czyli wszystko ze mną okej. kurde ale 5 miesiećy ? ja po 6 tygodniach nie wytrzymałam i sama jakoś tak sprowokowałam do 'tego' ale to pewnie dlatego że jak pierwszy raz ma się za sobą to już z górki. ech 5 miesiecy bez przyjemnosci...toż to jakiś post:o

Gość 089
rozumiem, ze mam Ci tego wspolczuć?

Gość 089
a jednak wspolczuje doceń mą dobroć

no 5 miesiecy kiedy 1 raz ma sie za soba to troche przegiecie... ile jeszcze chcesz czekac? rok? ja obstawiam, ze on Cie predzej zostawi, bo bedziesz robila z siebie cnotke niz dlatego ze mu szybko do wyra wskoczyłaś. Seks to naturalna potrzeba. Ty mozesz odmówić i potrafisz wytrzymac - ale on nie. Podniecasz go, pożąda Cie ale Ty bez sesnu mowisz nie, nie chcesz widziec jego potrzeb. Chcesz to z nim zrobic ale na siłe udajesz niedostepna. On w koncu tego nie wytrzyma... Ja bym takiego kolesia olała. I nie byłoby mi go zal zostawić po miesiącu. MIESIĄCU.

Gość wowwww
5 miesiecy to i tak lepiej niz 2 lata jak to robia niektore kobiety :) a potem sie dziwia ze facet odchodzi :) ja kiedys poszłam do lózka z facetem po ok 10 miesiacach i rozstalismy sie 2 miesiace poźniej. Raz poszłam na 1 randce (wiem wiem ale wyszło jak wyszło) bylismy ze soba ok 2 lat. Z moim aktualnym poszłam po miesiącu i jak narazie juz 6 miesiecy jestesmy razem :) tak wiec nie ma reguły :) Wazne jest to co obije chcecie, jesli obije macie na siebie ochote to jazda!!!! :D po co czekac? gdybys miala obawy, nie ufała mu, byla dziewica to ok, zrozumiałabym Twoj strach... a tak?:P przestan wymyslac tylko wskakuj do wyrka i korzystaj :)