Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorsze że to mąż

Kiedy facet słucha cie jak zgaszonego radia

Polecane posty

Gość najgorsze że to mąż

Siedzi na kompie i gada zawzięcie z wszystkimi na gg oprócz mnie mimo że jestem na żywo obok niego. Zadałam mu jakieś pytanie. Nie odpowiedział, zadałam drugie coś tam odmruknął w każdym razie nie dowiedziałam się odpowiedzi. Zadalam po raz trzeci to samo pyt. i znów coś tam odmruknął. Nic z tego nie zrozumiałam. Nienawidze go. Co zrobić z kimś takim. Jak mam go traktować. Dodam jeszcze że jakby on mi zadał jakieś pytanie i nie doczekał odp to coś tam by zaczął przeklinać pod nosem że cipa jestem i że pewnie znowu mam ciotę. Najgorsze że jesteśmy rok po ślubie. Jak ja mam go traktować ?

Gość free woman
zostawic za takie słowa... pewnie kolejne tez tak bedzie nazywał

Gość hehehhahaha
I na cholere był Ci ten ślub? Nie widziałaś wcześniej co bierzesz...?

boshe nie znoszę takich typów. mój chłopak ciągle rzęzi jak to za mną tęskni, a jak jest obok to co robi? wchodzi na swoje glupie fora i grono , jak smarkacz jakiś sprawdza czy dostał komenty i gity :/ zbanujmy kompy naszym menom :P

Gość 089
Nienawidze go- jak mozesz byc z kims kogo nienawidzisz? nie rozumiem.

Gość najgorsze że to mąż
No nienawidzę kiedy on się tak zachowuje bo czuję się lekceważona i nieważna.

Gość lisiczka piekna
no ładnie, nazywa cie cipą....:( zero szacunku do kobiety, która poślubił...czemu mu na to pozwalasz?

Gość 089
jak bedziesz szla po rozum to idz od razu po rozwod.

w sumie to co masz zrobić? strzel mu focha może się zreflektuje. np. ostentacyjnie wstan i wyjdz z lozka, oburzona. musi wtedy poderwac sie i wybiec za Tobą. a Ty mu powiedz że śpisz na kanapie + smutna minka. u mnie to skutkuje. chociaż szkoda że nie na długo :/

Gość wypierdziel
kompa przez okno i po problemie :D

Gość mizeria6565
xxxcuzxme - nic dziwnego, masz faktycznie dorosle fochy...:/ tomcioszek - nie martw sie, ja tez szanowalem jedna... za bardzo chyba...:( i teraz jej nie ma.

Gość najgorsze że to mąż
kurde wy to wszyscy na początku dosłownie fikołki skaczecie żeby zdobyć pannę. Ale jak już upłynie parę lat i laska się znudzi to staje się jak mebel, jak noga od stołu. A jeszcze niech spróbuje odejść to dopiero wtedy byłyby pretensje jak ona mogła odejść, że jaka ona zła kobieta.

stan sie chlodna, nie odzywaj sie do niego, i zdystansuj sie, faceci na slowa nie reaguja. macie dzieci? jesli nie, to spokojnie wyjdz sobie na wieczor, przyjdz, kiedy bedziesz chciala, facet musi sie za Toba stesknic i zrozumiec, ze bez niego tez sobie poradzisz, bo teraz wydaje mu sie, z ejak wzieliscie slub to juz amen, nie ma wyjscia...a tak nie jest.

Gość dosc zabawne pytanie
Ja sie rozwiodlam z tego wlasnie powodu. Traktowanie jak powietrze to elementarny brak szacunku - jak sie jest zajetym to sie mowi "pardon, czy mozemy porozmawiac pozniej, bo teraz to i tamto", a nie zlewa sikiem wzdluznym. Swiat jest pelen normalnych, dobrze wychowanych facetow, nie ma powodu zadowalac sie burakiem. :D