Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosna78

dluznik jak szukac?

Polecane posty

Gość sosna78

Heja ,mam pytanie do "znajacych sie"mam dluzniczke osobe ktora pozyczyla odemnie gotowke jakies 6 lat temu,wyjechala do chyba kraju z poza UE slyszalam ze mozliwe Kanada albo USA,wyszla za maz jeszcze w Polsce-czyli zmienila nazwisko ktorego ja niestety nie wiem-czy jest mozliwosc jakos ta osobe odnalesc i wyegzekwowac moje pieniadze?znam tylko adres domowy w Polsce.

najpierw musisz mieć dowód że pożyczyłaś te pieniądze to podstawa bez tego ani rusz

Gość sosna78
bylo na "gebe"ze tak napisze!

Gość sosna78
Levviatan a skad jestes?

z daleka :P na gębę to nikt ci nie uwierzy i raczej nie masz szans na drodze prawnej odzyskać tych pieniędzy (chyba ze masz świadków którzy widzieli jak pożyczasz)

Gość sosna78
no nie mam swiadkow :-(( moze wynajac jakiegos dedektywa?:_)bo jezeli osoba ta przebywa tam legalnie,placi podatki to chyba nie jest"igla w stugu siana"i da sie ja odnalesc?

Gość sosna78
mowisz?czyli jak sie chce to sie da?

Gość dosc zabawne pytanie
Wiesz, da się tak samo, jak gdybym ja dziś stwierdziła, że 6 lat temu pożyczyłam CI kasę. :P

Gość sosna78
nie to bylo takie pozyczanie typu na ciuch kosmetyk etc..mozliwe ze bylo kilkaset zlotych -zawsze mowilam jak bedziesz miec to mi oddasz,no i nie oddala,wyjechala do ostatniego dnia bylo"oddam,oddam".

Gość sosna78
a teraz odwrotnie:a jakby byla spisana umowa?to co?jakbym miala ja odnalesc?po nazwisku ktorego nie znam?