Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbcbxbcbxcbxc

Wyznanie żony Jacksona

Polecane posty

Gość cvbcbxbcbxcbxc

Matka dzieci Jacksona wyznała właśnie, że Michael nie jest ich ojcem. No tak, teraz wypłynie wiele wyznań, kiedy jego nie ma już wśród nas. Bardziej rozbawiło mnie to: "- Nigdy nie spałam z Michaelem - powiedziała. - Nasienie było w pojemniku, pochodziło od obcego mężczyzny – zdradza kobieta. – Dużo zapłaciłam za związek z Michaelem, nigdy nie będę mogła ujrzeć swoich dzieci – dodaje Rowe." To mówi kobieta, która wzięła ogromne pieniądze za zrzeczenie się praw nad dziećmi. Żal.

Gość gggggggggggggiuoy
ja w to wierzę słuchajcie bo by se 3 dziecka nie zrobił z probówki W BERLINIE. On był chory umysłowo. Coś strasznego. ja wierzę, że ona zrobiła tak jak mówi. Czyli w sumie dzieci nie miał.

Gość gggggggggggggiuoy
Najepsza jest Maria Lisa Presley. Po co ona za niego wyszła? A co z tym dzieckiem z probówki oficjalnym? Straszne. On kochał tylko pieniądze, widzicie to? I matkę SWOJĄ.

Gość gggggggggggggiuoy
Siebie chyba nienawidził. Mnie się wydaje, że to było tak, że na starość zaczęło mu sie dzieciństwo przypominać i ze jego dzieci mają wszystko, a on buła dopiero po konercie i umarł całkiem głodny- tego sie nie da w żaden inny sposób wytłumaczyć bo by mu ktoś kazał do psychiatry iść. Z otoczenia. A on żył Waltem Disneyem. I zachowywał sie normalnie w miarę. TRAGOS :(

Gość gggggggggggggiuoy
Boże - ta matka Jacksona tez idzie do piekła. Jak wzięła 2 dzieci z probówki to nie mogła 3 wziąć? Bo to z pielęgniarką dzieci, a tamte nie wiadomo z kim. Tak musi myśleć. To prosta kobieta. Pewnie ze wsi amerykańskiej.

Gość Elwiszyje
jak to się stało, że do tej pory nikt nie kazał wykonać badań DNA ?

Gość gggggggggggggiuoy
No wiecie co - ta też do piekła. Jeśli masz dzieci to jak zwierzęta mogą być dziećmi? Boże - ale co to wszystko warte. Niemniej biedny nikt nie jest. No tragos. :(

Gość gggggggggggggiuoy
Za piękna nie jest. Prawdę mówi. Nie wierzę , ze mogło być inaczej. Boże - czemu ten Michael był taki szurnięty. Przez ojca. Naprawdę. 3 dzieci z probówki. A ta MAria Lisa nie chciała z nim dzieci bo był czarny. Ta by sie nadała, ale jakaś pielęgniarka. Przez to tych dzieci nie chce. Co za ludzie :(

Gość gggggggggggggiuoy
Pewnie się bała , ze z roboty wyleci. A tak? Ale co ona zrobiła? Tak się zaprzedać, nie? A móiwli pielęgniarka dermatologiczna to by sugerowało, że się nim wielce opiekowała i miłość. A to recepcjonistka. Teraz wszystko wyjdzie na jaw :(

ja wiedzialam juz wczesniej, ze te dzieci nie sa biologicznie jego.. przeciez, na logike jego dzieci powinny byc mulatami a sa biale..

Gość gggggggggggggiuoy
No on miał chyba jeden wielki przeszczep skóry. Wszystkie dzieci białe. Ale to są takie dzieci, które żyją jak krowa - coś w tym stylu. Coś strasznego. Czyli ich nie ma. Są ale ich nie ma.

Gość gggggggggggggiuoy
To wszystko jest straszne, ale jaka kara dla CŻŁOWIEKA , który w taki sposób podchodzi do życia. Tylko piekło. No nie ma innej. Masz duszę - te dzieci nie. No to piekło dla ciebie. I póżniej każdy sie dziwi, że jest jak jest. Bo nikt się nad niczym nie zastanawia. Nie ma.