Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaszka

Brzydkie kobiety są skazane na porażkę??

Polecane posty

Gość joaszka

Nie wiem co mam robić...nie należę do ładnych dziewczyn, mam sporą nadwagę, nie wyróżniam się niczym szczególnym, mam spore kompleksy na swoim punkcie, przez co moja samoocena jest naprawdę niska :( Po prostu dołuję się kiedy kupuje pisma modowe (sama nie wiem czemu to robię, ale łudze się ,że może znajdę tam jakieś wskazówki jak wyglądac lepiej) , albo przeglądam inne strony internetowe, nawet kiedy wchodzę na portale społecznościowe to aż roi się od super dziewczyn...zielenieje z zazdrości a zarazem robi mi się ogromnie przykro. Jakos nie potrafię zaakceptować siebie. Nigdy nie miałam chłopaka, bo zwyczajnie wiem ,że nikt nie zwraca na mnie uwagi :( Nawet ostatnio doświadczyłam takiej sytuacji na uczelni, bardzo zależało mi ,żeby dostać się do samorządu studenckiego ( mam dość niezłe oceny ) moją rywalką była blondwłosa piękność z mojego roku, i nikomu nie był obcy fakt ,że dziewczyna w nauce wybitna nie jest. Mimo to to właśnie ją wybrano...zastanawiam się czy przez brak urody jestem skazana na porażkę?????To ząłamujące:(((

nie jestes skazana na porazke nie liczy s ie wyglad a wnetrze osoby napewno ktos to kiedy zauwazy i doceni glowa do gory skarbQ

nie ma brzydkich kobiet!!! macie jakies powazne kompleksy uwierzcie w siebie a nie poddajcie sie to nic nie da!

Gość ona 20 20
tak to jest ludzie sa bardzo powierzchowni ... nie raz przekreslaja Cie ze wzgledu na wyglad i to jest straszne... Trzymaj sie i wez sie za siebie .... wiem ze ąłtwiej napisac niz zrobic ale inaczej gadaniem nic nie zdziałasz... zadbaj o swój wyglad ... pocwicz idz do fryzjera zmien diete... wiem ze to duzo wyrzeczen ale wierz mi warto by tak naprawde zmieniło sie Twoje podejscie do własnej osoby i zmiana podejscia do zycia i ludzi powodzenia Moja Droga:)

Gość Elza Pipke z Monachium
na porażkę skazane są tylko głupie, mówię ci to jakiem Elaz Pipke

nie ma kobiet idealnych pamietaj, ze te z czasopism, ich ciala, sa wielokrotnie ulepszane w photoshopach itp pewnie nawet i one maja jakies kompleksy w internecie kazdy moze podac sie z akogo chce i pokazac zdjecie jakie chce, wiec nie wierz, ze wszedzie sa piekne dziewczyny. Skoro wiesz, ze masz nadwage to mzoe jakos powoli zawalcz o jej zlikwidowanie. jakis lekki makijaż, fajne ściete, wycieniowane wloski (dopasowane oczywiscie do twojej buźki) i na parwde mozna wygladac lepiej. uwierz, ze ktoregos dnia przyjdzie i czas na Ciebie. ktos Cie pokocha z wzajemnoscia i kiedys bedziesz sie smiac z tego ;) pozdrawiam ;) Trzymam kciuki

Gość Rocia 1.3
Brzydka kobieta to jeszcze ujdzie, ale najgorszy jest Brzydki Niski facet poniżej 172 cm wzrostu. Taki nie powinien mieć kobiety i mieć ustawowo zabronione uprawianie sexu !!!

hehehe nie to stereotyp :) to glupie sa skazane na porazke ! :) los pozwala im czasem uszczypac cos dla siebie .....ale porazka i tak przyjdzie ...... zawsze przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :)

Osobiście nie mam pojęcia , bo nie należę do tej grupy, ale ... Droga Autorko topiku zamiast się użalać nad sobą ..zmień coś w swoim życiu : idź do dobrego fryzjera stylisty , zmień garderobę i uwierz w siebie Niejednokrotnie widzę dziewczyny, które mają trochę za dużo tu i ówdzie , ale wiesz co super wyglądają są zadbane i uśmiechnięte, aż miło popatrzeć Także głowa do góry i weź się za siebie!! ❤️ 🖐️ )))

Gość kotka222
niestety ale tak jest ze Brzydkie kobiety są skazane na porażkę, i nie ma tu co mowic dbaj osibie, schudnij, ubierz sie modnie. po prostu jak sie jest brzydkim to nic to nie daje tak naprawdę, ładnemu jest natomiast we wszystkim ładnie, takie jest moje zdanie. my brzydkie kobiety musimy sie juz tym pogodzic, ze zawsze bedzie daleko w tyle za pieknosciami

Gość Tez piekna nie jestem
mam brzydkie zeby, cellulitis na tylku i udach, tradzik, ale wiem ze dla mojego Misia jestem ta najpiekniejsza i jedyna. Swiadomosc ze ktos akceptuje ciebie taka jaka jestes naprawde dodaje wiary w siebie :) A odpowiedni fason ciuchow i udany makijaz naprawde dzialaja cuda!

Gość a dlaczego zaraz
Gdzie się znajduje takich Misiów?

Gość marynarz from white pearl
w namiocie w stanie arizona:D

Gość chce byc ksiedzem jak moj tata
oh wiem co czujesz tyle ze nie mam nadwagi a wygladam jak apokalipsa : o no coz nie bede cie pocieszac, co ci da ze bedziesz miec ladne ciuchy jak reszta nieciekawa? pasztetom pozostaje tylko garsc tabletek nasennych : >