Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doktor_house

Edek bez kredek, Wenusjanka Leydys Gdzie jestescie ??

Polecane posty

A wlasnie tego nie wiem jak oni to usuwaja :(, a mi dzionek tez dobrze zlecial spotkalem sie ze znajomymi i wybralismy sie na bardzo dlugi spacerek. Oczywiscie bez alkoholu :D znaczy ja nie pilem, bo nienawidze alkoholu po prostu i nikt mi nie chce uwierzyc w to :D, a czemu chcesz temat kasowac ?

a bo sie dzis mocno zdenerwowalam. ktos zalozył temat, że ladyeees ma ładny tyłek i bioderka;/ najpierw haha a pozneij sie ktos do mnie dopieprzyl, ze to ja zalozylam i ze sie próbuje dowartosciowac tymi zdjeciami. zdenerwowalo mnie to straszsnie i po prostu chcialam to usunac;/ no ale nie wiem jak:( :o

ladyeees Spokojnie, nie przejmuj sie kretynami. WIem, ze to boli, bo mi tez wiele razy ludzie dokuczali szczegolnie kiedys i to nie w necie mnie krytykowano, ale ja kompletnie zmienilem swoje zycie, bo nie dawalem sobie rady z krytka. Nalozylem postanowienie na siebie nie przejmowac sie kretynami. Widzisz ludzie sa podli nawet jak Ty Jestes dla nich mila mozesz sie spodziewac ze ludzie nie dostrzega tego. Wiesz kiedys mialem taka historie np. ze bardzo pomoglem kolezance w problemie, a ona potem rozpuscila o mnie wredne ploty. Ile ja sie wtedy po nocach naryczalem!, ale powiedzialem STOP i teraz mam gdzies podlych ludzi, a rozmawiam z akimi ludzmi jak Ty :) naprawde jak sie olewa kretynow to w koncu sie im znudzi :), nie czytaj tamtego tematu tylko ze mna posiedz troszke ;)

wiesz wiesz, ale to jednak troszke boli,tzn.ktos oskarza cie o cos z czym w ogóle nie miales zwiazku;/ ja wiem ze nie powinnam sie tym przejmowac, ze jakis dupek przylazł co ma naprzewracane w glowie i wydaje mu sie ze jest bogiem. z jednej strony w to wbijam ale ja nienawidze niesprawiedliwosci, i jak ktos kogos oskarza bezpodstawnie://// jak mnie to wkurwia;/ masakra :o

ladyeees Bardzo dobrze Cie rozumiem bo przezywalem w szkole pieklo teraz na szczescie jest ok. Jestem dosc gruby i ludzie zawsze mnie dreczyli z tego powodu. Przewaznie oceniali mnie po wygladzie wszyscy w dupie mieli, ze jestem kolezenski, lubie zartowac. Slyszalem jakie potki lazily i bylem zalamany. Wiesz to bylo dla mnie naprawde okropne, bo ja jestem dosyc wrazliwym czlowiekiem i naprawde ciezko mnie zranic :( i wlasnie z tego sie staram wyleczyc. Chociaz dziewczyna mowila ze to moja zaleta wrazliwosc... Jestem szczesliwy, ze ona mnie po wygladzie nie ocenila ona kocha to co jest w srodku :) Wiem, ze Jestes zla, ale pomysl, ze taki kretyn ma gorzej co to napisal :) Gdzie taki podly idiota znajdie prawdzwa przyjazn czy milosc ?

heh.to moze szybciej usuną;) ok wiesz przyjacielu drogi...ja niestety spadam bo mężczyzna życia mnie woła:D ojjjjjjjjjjjjjjjjj będzie szaloooooooooooona noc 🖐️ :classic_cool:🌼

Lec :) Jeszcze wiele okazji bedzie pogadac przeciez :) jak nam temat wykasuja to sie nowy zalozy do rozmow takich :) papa :) i zycze Ci bardzo milej nocy :) 🌻

Jesli ktos z was jest to zapraszam :) bede dzisiaj, ale tylko troszke :) Potem chce troche poczytac sobie jakas naukowa literature aby sie, nie odmuzdzac w wakacje :)

r.kelly Czego tu wlasciwie szukasz ? Masz chyba ze soba problem czlowieku radze psychiatre odwiedzic Twoja debilna wypowiedz nadaje sie tylko do skasowania. Czy Ty dostrzegasz w kobiecie tylko obiekt jakiegos nienormalnego podniecenia seksualnego. To jest choroba psychiczna. Na dodatek swooim wyrazaniem sie sam wystawiles sobie swiadectwo.

r.kelly Myslisz, ze rozmowa z kobieta toczy sie tylko w tym kierunku o ktorym Ty myslisz? To bardzo ograniczone. Ja poprostu lubie rozmawiac z ciekawymi ludzmi, ktorzy maja cos ciekawego do powiedzenia Ty nie nalezysz do tych osob niestety, bo jedyne co masz do powiedzenia to wiazanka przeklenstw. Do Twojej wiadomosci: Mam swoja dziewczyne i ardzo ja kocham, ale o tym z takimi ludzmi, nie chce rozmawiac bo zaraz zaczniesz rzucac na mnie przeklenstwa. Ogarnij sie troche kultury jesli chcesz by kos z Toba normalnie rozmawial.

pracownica kafeterii Twoje chamstwo jest wrecz olbrzymie. Na droge prawna powinna wstapic kafeteria za tego typu stwierdzenia. Zreszta czy udalo by mi sie w tej samej minucie praktycznie wyslania tych tekstow napisac tak dlugie wypowiedzi wez jebnij sie w leb. To chamstwo jest takie wypowiedz Przepraszam za wulgaryzm, ale to co sie tu dzieje przechodzi juz ludzkie pojecie. Czy ludzie na tym forum naprawde sa tacy nienormalni. To mnie juz wkurzylo na maxa. I dodatkowo pracownicy kafe nie ukrywaja sie pod pomaranczowymi nickami. Jesli nie wierzycie zajryjcie do dzialu administracja. Podaj moj adres IP jesli taki madry Jestes.

jednak z powodu niemocy ujawnienia swojej tozsamosci pisze jako uzytkownik pod nickiem pomaranczowym Tego typu wypowiedzi pokazuja wielka glupote i nic wiecej :( Przepraszam Leydys, ze musisz czytac tych kretynow :( Moze najlepeij usun te zdjecia ? :( Oni nie potrafia sie zachowac takie to przykre jest :(

aaaaaaaaaa mam was wszystkich gdzies.wlasnie swiat mi sie posypał i mam to w dupie wszystko co ktos pisze czy w ogóle ktos cos pisze na moj temat. 🖐️

laydees- nie przejmuj sie. serio. masz ladny tylek i ludzie co cie krytykuja po prostu zazdroszcza ci ze innym sie tak podoba :) to tyle.

ja sie nie przejmuje.po prostu wlasnie życie dało mi deską w łeb.i podnosze sie.ale moze kiedys to przejdzie.i to nie jest zwiazane z tymi komentarzami bo w to wbijam.