Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 29, 2009 mnie świergotające ptaki o 4.00 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 w sobotę- kosiarka sąsiada, ok 8.00 :o w tygodniu- mój pojebany pies, wypuszczany ok 7.00 :o oo i budzi mnie jak ktoś mi do pokoju włazi :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woseba Napisano Czerwiec 29, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Precise 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 ok 8 dziecko sąsiadów i gra na fortepianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie budzi Napisano Czerwiec 29, 2009 odglos tlukacych sie garow :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaca 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 awantura sasiadów kto ma pójść do sklepu po piwo na kaca..potem jest juz spokój ..do wieczora:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 radio Złote Przeboje o 5.15 albo koty wcześniej, znaczy młodsza małpa, jak jej sie o 4 z minutami zachce ganiać po mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość enedue Napisano Czerwiec 29, 2009 mnie od poniedziałku do piątku o 6 rano budzik męża(ja mogę spać do 7) a w weekend,albo każdy wolny dzień synek,który właśnie wtedy wstaje o 6.30,choć gdy trzeba iść do prZedszkola to nie mogę go dobudzić o 7.15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szokująca wypowiedź 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 mruczący kot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amy_Michelle_Woolf 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 awantura matki i siostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulaska Napisano Czerwiec 29, 2009 Moj napalony maz dzien w dzien mnie budzi kolo 7... czasem w niedziele kolo 8, 9... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie Aniela Napisano Czerwiec 29, 2009 moja kocica wracająca z randki nocnej z kotem sąsiada Boleslawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Mój młodszy syn jak woła " Mama, oć tu " :D I tak codziennie o k 6 rano... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Czerwiec 29, 2009 U mnie w domu, budzik.. U córki, kociska.. u siostry też.. często leżę na brzuchu.. urządzają sobie jakąś kłótnie na moich plecach, np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie karolajna Napisano Czerwiec 29, 2009 o 6:30 boski kolega :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nudyy Napisano Czerwiec 29, 2009 nie budzą mnie żaadne odgłosy, poprostu jak się wśpie to otwieram oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie normalna moralnie 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Rodzice - włażą do pokoju i włączają TV, tak jakby nie mieli swojego albo \"kochany\" synuś mojej siostrzyczki w dni wolne. Czasem jak zaśpie do pracy mój kochany Burek, znaczy się pies :) (zawsze włazi mi na łóżko o liże po mojej(!) \'mordzie\' :/) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 mnie kuzwa alarmy w 3 telefonach, budzik, radio i wiewiorek ktory na koryto przylazi na parapet okolo 6....... czasem z rodzina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasjerka z tesco 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Mąż :D Ale jak On to milusio robi...mrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 widzę, że nie tylko u mnie kociory robią pobudkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milie48 Napisano Czerwiec 29, 2009 mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parowka z serem Napisano Czerwiec 29, 2009 a mnie o 5.50 suszarka do wlosow sasiadow, a pozniej obcasy stukajace o schody... wrrr... mam zbyt wrazliwy sluch... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzika morela 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 o 5 rano pies lize mnie po stopach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Czerwiec 29, 2009 a mnie anioł struż budzi proszę go by do pracy nie zasnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 pies:) zazwyczaj po 6tej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 29, 2009 Wstaje 6.30-ksiadz wali po dzwonach.Mieszkam 200m od kosciola:O I tak codziennie od 17nastu lat:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burn the barbie 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Świergoty ptaQw. Zazwyczaj po 4tej :o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kioguvnt Napisano Czerwiec 29, 2009 Co drugi dzień o 5.30 budzik :D Taka praca :O ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetta 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 W niedziele zawsze sąsiadka odkurza,szyje na maszynie i przesówa meble to wszystko zawsze punkt 8.Mieszka nade mną.Jednak dzisiaj po 7 obudziło mnie kółko różańcowe na klatce schodowej :/ Chyba z 6 moherowych babć stało koło moich drzwi i obgadywały jakąś inną :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gapiszon76 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 A mnie dzieciaki co rano budzą....oooojjjjjj jak ja bym pospała ,choć tak do 8 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach