Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

co was budzi rano?

Polecane posty

Gość aisza24
ja zwykle sie sama budze, nawet jak mi sie czasem jeszcze wstac nie chce, a czasem budzi mnie moj synek, ale to rzadko, na szczescie jest spioszkiem i nie wstaje o 6 czy 7ej

Gość czekoladowo czekoladowa czekol
telefon:/

Gość mamsia
"mamusi otwórz oczka... Nie śpij już... mamusiu, ja cię kocham a ty śpisz? otwórz oczka kochaj mnie też... mamusiu nowy dzień już jest, a w nowy dzień się nie śpi " jak udaje, że tego nie słyszę to łapie mnie za rzęsy i otwiera mi oko :D:P moja 3,5 letnia córeczka, ale i tak bym ją zjadła, nawet po pobudce o 6 rano :D

mnie wczoraj obudziła o 7.00 śmieciarka, która opróżniała śmietniki na moim osiedlu :O

a mnie budzi rano slonce ktore zwlaszcza latem tak od 5-6tej swieci prosto w moje okno,nie mam zaluzji,rolet i nic w tym stylu :) budzi mnie tez moj pies jak go ktos wpusci do pokoju rano:o a męża to ja musze budzic,no chyba ze ma wczesniej do pracy niz ja to wtedy jego telefon o wkurzajacym sygnale budzika:o

Gość a propo
a mnie od dzisiaj nic nie budzi bo mam urlop pierwszy dzien, ta tak to budzik o 4,30

Mnie budzi ostatnio codziennie ryk dziecka sąsiadów zza ściany. Ok 5.00 rano . Mogłabym wstawać o 7.30, bo pracuję od 8.30, a psa ostatnio wyprowadza rano mąż, to nie... bo się to dziecko wydziera jak syrena alarmowa. :(

Gość karoolek...........
stojacy fiut mnie budzi

Mnie alarm w komorce. Ptaszki, dzieci, psy czy nawet wiertarka pneumatyczna nie maja szans z moim snem :P Przy komroce sie budze, bo jak ja slysze to wiem, ze musze wstac.

Gość hihihi ihahahahah
albo budzik o 4:30 rano albo narzeczony jak wstaje koło 6 i sie przytula ,całuje ,zegna jakbyśmy sie mieli z rok nie wiedzieć

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wstaje o 4.40do pracy co 2 dzien, jak ide pozniej tata puszcza mi psa o 6ej, niby sam chce isc :O dzis kolezanka z pracy mnie wk... od rana, sms o 7ej jak wie ze spie, swinia i teraz siedze na cafe 😠

Zwykle budzą mnie dzwony kościelne (chociaż mąż budzi się przy budziku z komórki 15 minut wcześniej, ja śpię), ksiądz dzwoni na potęgę kilka razy dziennie, pierwszy raz o 6.00, w sobotę zwykle po dzwonach zasypiam i budzi mnie łomot z góry, bo sąsiadka chyba zaczyna porządki i przesuwa meble po całej podłodze, a potem przypuszczam, że dziecko wozi w wózku, bo ciągły stukot.. w niedzielę dzwony nie bija o 6.00, ale znów sąsiedzi… utrapienie mieszkać w bloku

Gość lodbvVB
mnie budzik czasami nie jest w stanie obudzić, tzn podejrzewam, że budzi ale go wyłączam i śpię dalej, dlatego teraz tel kładę poza moim zasięgiem tak, że muszę wtać po niego:D a od kilku dni punkt 3 w nocy mój najdroższy kiciuś, któremu się chce kobitki