Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nojaktojest

mamy właśnie dyskusję

Polecane posty

Gość nojaktojest

z koleżankami czy włożenie i wyciągnięcie członka może spowodować ciążę, jedna twierdzi że tak druga ze nie a ja nie mam zdania dzieci nie mamy :)

Gość adariana
zalezy gdzie go wlozyc ;)

Gość takjakby
pewnie zalezy gdzie się włozy:)??

Gość juds
np włożenie i wyciągniecie członka z majtek z reguły nie kończy się ciążą, ale włożenie i wyjęcie go z pochwy już może zakończyć się ciążą

Gość nojaktojest
serio? bo jakoś mi chyba w to trudno uwierzyć rozumiem seks przerywany...ale nawet załozyć się nie możemy, bo nikogo takiego nie znamy :(

Gość nojaktojest
no, ze tyle wystarczy, jeden raz to byłoby za proste

Gość wiatrakkkk
a później ludzie robią wielkie oczy jak przychodzi taka lat 15 i oznajmia że jest w ciąży:/

Gość Polki nic nie wiedza o sexsie
Co druga kobieta uważa, że skuteczną metodą zapobiegania ciąży jest stosunek przerywany. Co dziesiąta uprawia seks bez zabezpieczenia, choć nie planuje dziecka. Efekt? Wciąż zdarza się, że kobieta rodzi dziecko, nie wiedząc nawet, że była w ciąży.Na nic zdały się prowadzone od lat akcje informacyjne - Polki nie mają elementarnego pojęcia o swoim ciele. "Zdarza się, że nawet dojrzała pacjentka patrzy na mnie pustym wzrokiem, gdy używam takich słów jak jajniki, czy macica" - opowiada dr Małgorzata Bińkowska z Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Warszawie. Przerażający jest też, zdaniem ginekologa i seksuologa, dr Tomasza Leonowicza, niemal zupełny brak wiedzy kobiet o antykoncepcji. Jak wynika z badań przygotowanych na zlecenie firmy Bayer, prawie połowa Polek w wieku od 18 do 49 lat jest głęboko przekonana, że obserwacja swojego ciała wystarcza, by skutecznie zapobiegać ciąży. http://www.dziennik.pl/wydarzenia/spoleczenstwo

Gość nojaktojest
czytałysmy rózne opinie i jednak głosy są rózne

Gość nojaktojest
ze przed wytryskiem jest płyn no i jedni twierdzą, ze nie ma tam plemników a niektórzy, ze śladowe ilości e chyba nie można tego problemu rozwiązać :P

Gość eejhdsuihvaidfidshvfloshvofugv
no ale słuchajcie...jeżeli facetowi stanie i odrazu tylko wepcha i wyciągnie swoj sprzet z pochwy to moze nic tak odrazu mu nie wycieknie:P?

Gość aaaaaaaaaaaaaakkjh
tylko po kiego grzyba wkładać wacka na sekundę:/

Gość eejhdsuihvaidfidshvfloshvofugv
a tak o:P wkoncu one o to pytają :P

Teoretycznie " o dziecko trzeba się bardziej postarać ". Ale przecież podczas stosunku przed wytryskiem wydobywają się małe ilości spermy, w których jest miliony plemników. A jeśli jeden z nich dotrze do celu? Według mnie to możliwe.

Gość aaaaaaaaaaaaaakkjh
to już lepiej wibrator kupić i tak sobie wkładać, w ciąże się nie zajdzie a i nawet się nic nie poczuje tak jak przy normalnym wacusiu po co chłopa mordować