Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

JESTEM UCZULONA

Polecane posty

dzis zdjeli mi plaster i wyszło , ze mam uczulenie na jakies kosmetyki a dokładnie mydła, jakies zele, szampony, proszki;/, ma ktos tez na to uczulenie jak wy sie ,myjecie i czym? przeciez brudna nie bede chodzic;/

mi sie objawiaja wysypki na całym ciele;/, na nogach, plecach, pod pachami;/,

mam wysyoki i starsznie mnie swedza;/ i tak od 7 lat, zaden dermatolog nie wiedział co mi jest, kazdy mi dawał swoje mascie zebym siano mu nabijała, dopieor teraz wysłąli mnie na badania

Gość luzak gepard chester
Mnie niedawno dopadło uczulenio - podrażnienie na twarzy... Kurna, cały pysk we wsciekle czerwonych krostkach... :o I co sie okazało? Że od czego to? Od wody z kranu... :o Na ciele nie mam, a że na twarzy mam skórę nadwrażliwą to dostałam absolutny zakaz kontaktu z kranówką ;) Teraz już wyglądam lepiej, ale jeszcze 2 tygodnie temu... o rany boskie :)

ariel nie uczula... ale do najtańszych tez nie należy :/ najpierw zobacz, czy po samym mydle Ci przejdzie, może być tak, że po proszku już nie będziesz miała takich reakcji jedz dużo wapnia i witaminy C, bo pomagają zminimalizować reakcje alergiczne...

ok , dzieki, lato idzie a ja cała zasyfiona jestem;/, ale wkonu ide sie wymyc po dwoch daniach:D:D:D:D