Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dupy takie zycie

Nie umiem sie pogodzic ze smiercia Majkela. Nabawlam sie od piątku palpitacji

Polecane posty

Gość do dupy takie zycie

serca i mysl 0 smierci. Ten czlowiek byl moim idolem od 15 lat! Mam wszystkie biografie, plyty itp. Kiedy dowiedzialam sie o jego smierci o malo sama nie zeszlam na zawal dostalam takiej arytmii ze zglosilam sie do lekarza i przepisal mi srodki uspokajajace ktorych nie wolno mieszac z alkoholem a ja wlasnie pije :( Te srodki to hydroksyzyna i benosen na sen do tego mam zazywac magnez i potas. Na ocyw juz nie widze od tego placzu. Czy ktos tez tak przezyl smierc króla?

Gość do dupy takie zycie
prosze o pomoc! blagam!

Gość do dupy takie zycie
dzieki za wsparcie :(

Gość Eee tam Jackson
Ale zobacz, dzięki temu że umarł Jackson w Radiu psuzczają tyle jego piosenek... jak żył to klepali może raz dziennie Heal The world i Billie Jean, a teraz co chwila leci jakiś jego przebój...

Gość do dupy takie zycie
a po chuj mi piosenki w raio jak ja am wszystkie jego plyty?? ogladam wlasnie you are not alone i lzy same ciekną. Dla mnie tragedia jest ze umarl i boli mnie to- serce tez mnie boli w doslownym tego slowa znaczeniu ale co tam najwyzej umre jak on. wzielam 2 hydroksyzyny i wypilam 3 browce ale piwao to zaden alkohol przeciez . Ale jak umre to odnajda mnie dopiero jak bede sie rozkladac, poniewaz mieszkam sama

odpowiedz sobie na pytanie: czy naprawde warto rujnowac sobie zdrowie przez smierc kogos, kogo nawet nie znalas? Ile masz lat?

Gość posłuchaj ja Tobie powiem tak
Jestem osobą wierzącą. Michael też był :) Nie jestem katoliczką i nie zgadzam się z wieloma naukami kościoła katolickiego. Słucham tego co mi w duszy gra, a to się zgadza ze słowami z Biblii a więc 🌻 mam w sercu szczęście i radość! Wszyscy kiedys odejdziemy, według mnie to był jego czas, Bóg go pociągnął do siebie, ponieważ on sam powiedział na koncercie w Londynie że więcej nie będzie koncertować. Zakończył karierę i odszedł. Do Boga! Więc nie wiem nad czym tu rozpaczać, Bóg nas zna do Niego należymy. Śmierć to tylko nowy początek. To spotkanie z Panem i życie w raju :) Czy myślisz że Michael który teraz jest szczęśliwy chciałby abyś tak za nim płakała? Nie wydaje mi się. Nikt nie zostanie na ziemi na pamiątkę, wszyscy się kiedyś spotkamy w niebie a tam na nas czeka ... ach!!!!!! Głowa do góry dziewczyno, jeśli jest Ci smutno, kontempluj ten smutek tylko na tyle na ile to konieczne, i pamiętaj, że Ty masz swoje życie do przeżycia i wiele jeszcze do zrobienia. A Michael będzie zawsze pamiętany za kawał dobrej roboty jaką po sobie zostawił dla nas, naszych dzieci i wnuków. Pokolenia będą o nim wiedzieć i tańczyć moonwalk. Nie widzę powodu do rozpaczy, naprawdę.

Gość do dupy takie zycie
Mimo wszystko serce mi peka bo wiem jak cierpial przed smiercia. Moze i nie znalam go osobiscie ale ludzilam sie ze zobacze go poraz drugi na koncercie :( Jak bylam mlodsza to marzylam ze bedzie moim mezem:(Zabrano mi marzenie.. Ja chyba tez mam cos z piotrusia pana mimo ze jestem kobieta :(

Jak bylam mlodsza to marzylam ze bedzie moim mezem hihihihi ja też!!!! On już nie cierpi, cierpienie jest częścią ziemskiego życia, myślę że każdy z nas ma swój krzyż

wiem, myślisz że jestem nawiedzona, ale ja w to naprawdę wierzę :) zapaliłam właśnie dla niego świeczkę :)

Gość alan wilder
Nie lam sie dziewczyno- zazyj jakies ziolka na uspokojenie np melisse (polecam tez validol do ssania) i nie bierz wiecej hydroksyzyny bo to uzaleznia. michał teraz spoczywa w pokoju nie martwi sie o trase o jebnietego ojca , nie czuje juz presji ani bolu Dolaczyl do innych ikon i tam razem stworzyli sobie swoj spokojny bezstresowy raj :)

Gość do dupy takie zycie
tak mi jest ciezko,ze musze cos zjesc.Kiedy jem,zapominam o wszystkim,moze dlatego jestem taka puszysta?

Gość alan wilder
Ja tez przezylam smierc michala ale coz.. takie zycie .. kto wie co mnie jutro spotka moze tez kopne w kalendarz

Gość do dupy takie zycie
Dzieki za slowa otuchy, ale ten ostatni post to podszyw ja nic nie jem. Widze ze niektorym sie na zarty zebralo

Gość do dupy takie zycie
Cał życie marzyłem żeby Jacko wjechał mi w kakalca :classic_cool:

Gość do dupy takie zycie
dobra, zmieniłam zdanie :o podczas sekcji zwłok Majkela znaleziono w jego spodniach czterolatka z Dallas :o

Gość do dupy takie zycie
Ludzie sa okropnie podli,podszywaja sie,ja na prawde jestem glodna,kiedy mi jest zle.Jestem otyla,to fakt,stad te problemy z sercem i jeszcze ta smierc miszki

Gość do dupy takie zycie
Ludzie sa okropnie podli,podszywaja sie,ja na prawde jestem glodna,kiedy mi jest zle.Jestem otyla,to fakt,stad te problemy z sercem i jeszcze ta smierc miszki

Gość do dupy takie zycie
aktualnie tej piosenki slucham

Gość do dupy takie zycie
Ah,Miszko wroc:D

Gość LiyahHaughton
ja tez przezywam i nie moge uwierzyć ze odszedł, pocieszjace jest tylko to że juz nie cierpi

Gość Ania******
ja tez go kocham i oplakuje i nei moge sie z tym pogodzic Michael jest cudowny i piekny