Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana20202020

isc do niego do baru czy nie??

Polecane posty

koles jest barmanem, mielismy juz ze soba do czynienia troche blizej i ogolnie widze,ze on ma mnie gdzies, mi w sumie tez juz minelo.. tzn jeszcze jakies tam nadzieje mam,ze bedziemy razem, ale dobrze wiem,ze gdyby mu zalezalo to by sie inaczej zachowywal.. teraz mam dyletmat.. z kumpela chcemy wyjsc na piwo i to jest najfajniejsza knajpa w okolicy i nie wiem co sobie on pomysli jak mnie zobaczy?? 3 tygodnie juz tam nie chodzilam bo mi glupio ze sobie pomysli,ze go nachodze.. ale ja wlasnie dzis nie chce w ogole z nim gadac, bedzie on mi dzis obojetny.. i w ogole nie wiem po cholere ten temat zalozylam.. chce isc to pojde i miec tego dupka gdzies, tak???

co myslicie??

tak idź, wystrój się i pokaż że masz totalnie gdzieś. a najlepiej jeszcze poderwij jakiegoś przystojniaka w barze. niech nie myśli że jest jedynym menem w okolicy. zupełnie nie patrz na niego i nie myśl o nim :) i nie dawaj napiwków:D

Gość olllllllka
idz:)

dzieki laski !! :):):)

Gość alan wilder
teraz idziesz do tego baru?

tak

jeju wlasnie wrocilam.. widzialam go tylko przez chwile, mial dzis jednak wolne i przyszedl tylko na chwile do kumpli.. powiedzial do mnie 'hey' .. czy moge mu napisac sms 'x, mam do ciebie pytanie, bardzo proste, daj znac jak nie spisz' a chce go zapytac, czy mam zapomniec o wszystkim co sie wydarzylotamtej nocy i czy po prostu mam mu dac zyc.. czy moge wyslac tego smsa??

Gość Wilmmette
Uwierz mi, ze jak by chcial, sam by znalazl droge do ciebie. Nie pisz do niego, miej swoj honor. On pamieta, nie musisz mu przypominac, ze cos sie wydarzylo miedzy wami - widocznie nie chce, olej to.

kurde.. latwo powiedziec 'olej to' .. nawet nie wiesz jak bym chciala to olac :(:( ale mi do cholery na nim naprawde zalezy.. jest swietny z charakteru, a to dla mnie najwazniejsze.. tylko wlasnie najgorsze ze tak mnie lekcewazy.. bo to juz niestety jest totalna olewka.. :(:( trudno mi jest zrozumiec to tak po prostu.. chcialabym to na pismie czy zeby mi powiedzial :( czuje sie jak idiotka :(

Gość Wilmmette
Jakby byl taki swietny z charakteru to by sie nie zachowywal w ten sposob. Wydaje cie sie fajny, bo nie mozesz go miec, to stary sposob na plec przeciwna:) Ale ale kiedys facet (doswiadczony z racji wieku, powiedzial mi w sekrecie, ze nic, absolutnie nic nie dziala tak na faceta jak olewka). Sprobowac zawsze mozesz, i tak jestes na przegranej jesli cie ignoruje, nie lataj za nim i nie rob z siebie durnej! Pozdro:)

Gość ciocia dobra rada2
jak juz musisz cos mowic to nastepnym razem jak go spotkasz wez go na strone i zapytaj wprost, ale nie pisz zadnych smsow! sms to najgorsze co mozesz zrobic, a tak to przynajmniej bedziesz mogla zobaczyc wyraz jego twarzy, i nie dasz mu czasu na przemyslenie odpowiedzi jak w przypadku smsa no i zrob cos, szkoda zycia, a jak cie oleje to trudno - przezyjesz ;)