Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliuś

razem weselej c.d

Polecane posty

magda8080!!!! powinnas dostac lanie za takie myślenie ;) nie wkręcaj sobie takich rzeczy i od razu pisz do nas jak juz będziesz miała wyniki :)

magdalenaaa te testy które ja robilam miały 25mlU/ml czułości.... i tak nic juz teraz nie mogę zrobic lepszego niż cierpliwie czekać :)

i tak dzisiaj jest 28dc a ja szaleje jakby był co najmniej 33dc :D

banmon mi na testach 25 nie wychodzila kreska a na 10 wyszła.Wiem ze czulosc 10 ma bobotest strumieniowy.Moze skocz do apteki po niego :)Jak będę miała wyniki to zaraz wam napisze

już sama nie wiem :) może podjadę dzisiaj po ten test o czułości 10 ale zrobie go dopiero jutro rano, ostatnimi dniami piję wodę jak wariatka i teraz to pewnie nawet mocz byłby za bardzo rozcieńczony :)

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Hej Kochane, Mam wyniki: hcg-Beta 3911 :-))) ostatnio mialam 250 wiec ladnie urosla. Przelom 5-6 tygodnia, czyli tak jak myslalam. z pracy dzwonili moze 15 razy - wylaczylam juz telefon i zdecydowalam, ze chocby nie wiem co to nie wracam, maja zero szacunku do czlowieka. Zmykam znow i bede potem. buzkiii

wow malina... bardzo dobrze, że wszystko się ładnie rozwija :) trochę przesadzają w tej twojej pracy więc teraz czekamy na dobre wieści od magdy8080 :)

mam wyniki , jestem lekko podłamana podam wam normy i moj wynik moj wynik 24 Miu/ml a normy: kobiety nieciezarne ponizej 1.0 3-4 tydzien ciązy 5.8-71.2 4-5 tydzien 9.5-750 niby mam wytluszczone te wlasnie wyniki ze podchodza do mnei ale czy to nie jest za malo?moze to laboratorium ma inne normy?bo zawsze sie spotykalam z tym ze nieciezarne ponizej 5 a tu jest ponizej 1.Napiszcie dziewczynki

znalazłam cos takiego normy beta HCG tydzień od ostatniej miesiączki mlU/ml 3 5 - 50 4 4 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 8-12 25,700 - 288,000 13 -16 13,300 - 254,000

mam jeszcze coś takiego ale nie wiem czy to jest tydzień liczony od @ czy jak 3-4 tydzień ciąży: 9-130 mlU/ml 4-5 tydzień ciąży: 75-2600 mlU/ml 5-6 tydzień ciąży: 850-20800 mlU/ml 6-7 tydzień ciąży: 4000-100200 mlU/ml 7-12 tydzień ciąży: 11500-289000 mlU/ml 12-16 tydzień ciąży: 18300-137000 mlU/ml 16-29 tydzień ciąży: 1400-53000 mlU/ml 29-41 tydzień ciąży: 940-60000 mlU/ml

magda8080 nie mam pojęcia jak to interpretować a tam razem z tymi wynikami to nie piszą który to jest według nich tydzień ??? szczerze to ja sie w ogóle na tym nie znam, może powinnas się zapytac lekarza albo zrobić jeszcze raz badanie bo jak oni się pomylli przy wysłaniu to nie wiadomo tez jak te wyniki robili

no pisza z wynikami ze albo 3-4 tydzien albo 4-5 tydzien i tyle bo niby mieszcze sie w te normy ale ja juz sama nie wiem

myślę, że powinnaś zrobić jeszcze raz cholera wie czy jak one się tam pomyliły to może w ogóle nie twoją próbkę wysłały tylko kogoś innego, wiesz różnie bywa

magda musisz powtórzyć betę po 48 godzinach. Jeśli przyrasta to wszystko jest w porządku. A wynik 24 to może być nawet 5 tydzień! (o ile dobrze odczytałam tą tabelkę). A na pewno pokazuje bardzo wczesną ciążę.

tzn. że pewnie 4-5tydzień myślę, że nie powinnaś się zamartwiać a jak chcesz się upewnić to może powtórz badanie w poniedziałek

no green-ka bardzo dobrze mówi powtórz badanie w czwartek :)

hej. niedawno wrocilam od lekarza..lekarka zmierzyla mi cisnienie i wypelnila jakis list do szpitala w ktorym bede rodzila. Teraz za okolo 3-4 tygodnie bede miala spotkanie z polozna, ktora poprowadzi moja ciaze. Poza tym dostalam taka fajna ksiazeczke o ciazy. Wczoraj po pracy od razu poszlam spac. Juz mnie nie mdli jak na poczatku tylko to spanie no i piersi bola i czasem strasznie swedza. Niewiem skora sie rozciaga czy co? co do bety to nie wiele mam do powiedzenia. Nie robilam i nawet nie wiem gdzie moglabym tu zrobic.

fisiownia jak skóra swędzi to chyba oznacza, że się rozciąga powoli, stosuj sobie jakieś kremy albo zwykłą oliwkę, moja kuzynka stosowała zwykła oliwkę dla dzieci ale juz od samego początku ciąży i zero rozstępów :) aż jej zazdroszczę :D

Gość gerwae
Magda powtórz bete po 48 godz. Widocznie to wczesna ciąża. Nie martw się wynikiem.Jeśli wzrośnie 2 razy po 48 godz to wszytsko OK

Magda oni musza miec u Ciebie jakies inne normy, albo jestes w bardzo wczesnej ciazy. Nic sie nie martw. Idz powtorzyc badanie we wtorek i jesli wzrosnie o okolo 120 procent to wszystko jest OK. Nie martw sie na zapas. Zreszta test i tak stwierdza, ze jestes w ciazy. Trzymaj sie Madziu i naprawde nie denerwuj na zapas. buzki

Magda oni musza miec u Ciebie jakies inne normy, albo jestes w bardzo wczesnej ciazy. Nic sie nie martw. Idz powtorzyc badanie we wtorek i jesli wzrosnie o okolo 120 procent to wszystko jest OK. Nie martw sie na zapas. Zreszta test i tak stwierdza, ze jestes w ciazy. Trzymaj sie Madziu i naprawde nie denerwuj na zapas. buzki

Magda8080,ja tez jestem za tym zebys powturzyła bete jutro.... Green-ka,no i co z Twoim M?Pewnie jak juz pojdziesz na urlop to bedziemy Cie tu widziec bardzo rzadko:( Banmon,no i co z @? Malina,no slicznie Ci ta beta rosnie,wiec nie denerwuj sie ta praca....niech spadaja..... U mnie bez zmian....w sumie to nawet nie mam o czym pisac.... A moze po za tym ze napisałam do innej wrózki a ta mi odp ze ciaza miedzy pol roku a rok:)wiec co wróżka to inne wrózby:) Milego dnia dziewuszki

nataliuś daj spokój tym wróżką niech se one odpoczną ;) @ nie mam jak na razie, stwierdziłam, że dziś się wstrzymam z testem i jeśli nie dostanę @ to wieczorem pójdę po test i rano se zrobię, i tak nie mam juz na to wpływu więc dzis moge cierpliwie czekać :) oczywiście mam nadzieję, że @ się jednak nie zjawi..... ja to chciałam se dzisiaj ten test z rana zrobic ale M powiedział żebym nie przesadzała z tymi testami i poczekała cierpliwie na rozwój sytuacji no i chyba ma rację ;)

hihihi:):):)Banmon,chcialam tylko sprawdzic na ile pokrywa sie jedna wróżba z druga:):):)no i jak widac nie pokrywaja sie wcale:)podejrzewam ze trzecia napisała by ze w ogóle nie bede miec dzieci:) no moze masz racje z tymi testami choc pewnie ja nie wytrzymała bym:)

nataliuś ja tak patrze na ta tabelkę i widzę, że jeszcze ci teoretycznie 10 dni do @ zostały, więc mam nadzieje, że w tym całym zamieszniu z wróżkami nie zapomniałaś o swoim M :D bo jednak on ci jest bardziej pomocny niż wróżki :)

hihihi:):):):)nie zapomniałam:):):)zagoniłam lenia do ciezkich robót:):):)ale i tak mysle ze g...o z tego bydzie:(Tempka skoczyła dopiero dzis po tym jak wczoraj wziełam pierwsza dawke duphastonu.....aj, to ostatni cykl z lekami,tempka i wiesiołkiem...juz mam dosc...."niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba":(