Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbn

sluchajcie ajk to ejst z abonamentem rtv?

Polecane posty

Gość bbbn

Moi starzy placili ja nie place i jak sie wyprowadzili do swojego domku to przestali placic a tutaj teraz przszlo upomnienie na mojego ojca do zaplacenia 280 zl kurde napisalam do nich maial a oni jakies pierdoly ze tylko glusi i niewidzacy nie musza placic a emeryci musza i co teraz? Ojciec sie wkurwi bo ejmu sie chyba wydawalo ze ja musze placic

Gość nestea_brzoskiwnkowa
daj spokoj ptzeciez to ojca brocha

Gość lillliaannnn
ahahahha a ja nigdy nie placilam i nie zamierzam ludzie to sa smieszni bo zaczeli placic i teraz musza

Gość jak mieszkasz to powinnaś
płacić, skoro bylo wcześniej płacone.

Gość earth song
wyrejestruj to w cholerę wszystko

Gość bbbn
no ale co ja mam teraz kurde zrobic?

Gość VBBBBNBBNBB
palcic abonamentu nie musiz ty ojciec jak podpisal umowe to powinein wiedziec ze to na jego odbiornik ty placisz za siebie a jak nie palcilas to mozesz olac bo tak to teraz wyglada kto sie dal wkrecic juz jest wkrecony placici to mozesz prad, czynsz i tp ale nie to

Gość bbbn
ale jak to wyrejestrowac? przeciez oni by przyszli sprawdzic a tv jest

Gość to zapłać i będziesz miała
spokój.

Gość bbbn
kurde sek w tym ze nie mam teraz kasy bo to ejst sporo no ja juz nie wiem a sluchajcie czy od przyslego roku nie bedzie abonamentu?

Gość ojjjuua
płacą tylko durnie ,którzy w komunie zostali do tego zmuszeni,reszta nie zarejestrowała telewizorów i ma to gdzieś.Komuna zła, ale wymyślony przez nią haracz-dobry.

Gość a dddddddddddddupa
Za co my płacimy? za reklamy,które są dłuższe niż film....

Gość paiiiiiikiki
Ja mam cyfrowy polsat i za niego płace tylko po co telewizja publiczna tam wpycha swoje programy ,tego nie można już wytrzymac same powtórki ,dla mnie te programy nie istnieją ,ja ich wogóle nie oglądam wywalcie je z tego polsatu a kto chce to świństwo oglądac niech wykupi na tej zasadzie co cyfrowy polsat tylko bez tej telewizji publiczn

Gość zazazaza
płaciłam uczciwie abonament do 2007,ale powiedziałam dość nie będę wzbogacać innych ,którzy za moje pieniądze się panoszą w telewizji,płacę cyfrę polsat i nie płacę dwóch abonamentów,a ci którzy płacili powinni dostać zwrot za płacenie czegoś co jest HARACZEM.

Gość igoreeeek
Reklamy i seriale Lepkowskieju i nijakie programy z cudakami i liskami.Odprawy milionowe i bankiety. To marnowanie pieniedzy!!! To abonament!A kto chcial za to placic - niech placi dalej. I na tace rydzyka nie kazdy daje. Ukarac tych co nie daja, bo mysla? Na leki emerytow nie stac, a maja placic za rozrzutnosc cwaniakow? Politycy za naduzycia milionowe nie odpowiadaja, a emeryt ma byc karany za kit ,ktory mu wciskaja, a bo na wyjscie na kawe ze znajomym go nie stac!

Gość jakiiii absurddd
Trzeba płacić za abonament?Trzeba!To dlaczego ten uczciwy płaci a cwaniaczek nie?

Gość przecież ty nie płacisz za
program, tylko za to że włączasz do prądu i masz sygnał tv... Od przyszłego roku bedą ściągać KAŻDEMU z podatków. A abonamentu jako takiego nie bedzie. Nie wiem co lepsze, bo do tej pory płaciła tylko jedna osoba z gospodarstwa domowego 17 zł miesięcznie

Gość bbbn
ja wiem na czym to polega ale teraz kurde ojciec olala bo myslal ze ja mma placic a prawda jest taka ze ja moge olac i jego bedzie skarbowka scigac

Gość przecież ty nie płacisz za
a wyrejestrować mogłabyś wyłącznie wtedy jak właściciel by nie żył na podstawie aktu zgonu :(

Gość Tak za to polsat oferuje
programy kulturalne i filmy na najwyższym poziomie, podobnie tvn i inne szmirowate stacje.

"bbbn kurde sek w tym ze nie mam teraz kasy bo to ejst sporo no ja juz nie wiem a sluchajcie czy od przyslego roku nie bedzie abonamentu? " Podejrzewam że będzie nadal ale będzie inaczej nazwany.A tv radzę schować albo wyrzucić:P. A spytaj się prawników co z tym zrobić:P.

Gość w przyszłym roku mają
ściagać z podatku? W Polsce? To byloby zbyt piękne, myślę że komuś tu się coś pomyliło... Niestety :( Ludzie narzekacie na tą publiczną tv, ale zastanówcie się przez chwilę. Naprawdę uważacie, że tvp nie robi nic dobrego? A w której prywatnej "niezależnej" (hahaha) telewizji macie chociażby Teatr Telewizji, programy podróżnicze i dokumentalne z prawdziwego zdarzenia (a nie typu "perfekcyjna pani domu", czy tym podobne), transmisje baletów, oper i koncertów (nie mówię o festiwalach, bo to gówno wszędzie się rozpanoszyło). Ja np. boję się tego, że władza nasza dąży do tego, żebyśmy w tv mieli tylko prywatne stacje, które nic nie proponują sensownego i wartosciowego, jedynie patrzą na to jak zarobić...

Gość ajajakk
Za co mam płacić? -za tę goliznę, która rozbiła mi małżeństwo???Tylko gołe dz...i i wyginające się lale, a gdzie programy wspierające małżeństwo w trudnych czasach? gdzie edukcyjne programy dla dzieci pomagające wychować.? Wreszcie gdzie programy pomagające znależć prace?

Gość przeczytaj do końca a potem
się unoś. Uważam, że każdy kto w domu odbiera stacje publiczne, powinien w jakiś sposób płacić na ich utrzymanie. Zwłaszcza, że nie mogą one przerywać programów reklamami, jak Wasze ukochane polsaty i tvny. A jeśli nie chce płacić, to należy blokować do nich dostęp takim osobom.

Gość ajajakk
do kogo ten tekst"nie unoś się"? masz konto na .de -jesteś Niemcem?to sie nie wypowiadaj w Polsce!

Gość Kurde a gdzie jest powiedzian
e, że telewizja ma rozwiązywać Wasze problemy? Ma dostarczać rozrywki na przyzwoitym poziomie, ewentualnie dostarczać informacji o bieżących wydarzeniach. Od szukania pracy są urzędy pracy i programy rządowe, wystarczy poszuakć w internecie, albo w najblizszym urzędzie gminy, miasta itp. Od problemów małżeńskich są poradnie albo księża jak ktoś lubi.

nie do Ciebie było nie unoś się.

Jakim Niemcem? Pogrzało Cię? Jestem 100% Polakiem i oglądam polską telewizję. Mam prawo się wypowiadać.