Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbn

sluchajcie ajk to ejst z abonamentem rtv?

Polecane posty

Gość przeczytaj do końca a potem
jakie konto?

"przeczytaj do końca a potem się unoś. Uważam, że każdy kto w domu odbiera stacje publiczne, powinien w jakiś sposób płacić na ich utrzymanie. Zwłaszcza, że nie mogą one przerywać programów reklamami, jak Wasze ukochane polsaty i tvny. A jeśli nie chce płacić, to należy blokować do nich dostęp takim osobom. " PRZECIEŻ BYŁO NAPISANE O WSZYSTKICH A NIE TYLKO O TYCH OGLĄDAJĄCYCH.

Gość chodzi Ci o to że podatek
płaciliby wszyscy. Ale to podniósłby się krzyk, że po co mają płacić za coś czego nie chcą. To niech nie mają dostępu i nie płacą. A ci co chcą niech płacą.

Gość tooomm
moj sasiad tez nie placi, ma chyba u nich z 600zl dlugu i ma to w dupie :). Moi starzy zaluja ze zarejestrowali tv bo 3/4 znajomych nie rejesterowala.

Nie przejmuj się. Ja byłam przerejestrować z 3 lata temu telewizor na dziadzia, ale on musiał to zrobić osobiście. Myślałam, że zrobił, a tu mi upomnienie za abonament przychodzi - 780zł. A ja nawet tam nie mieszkam. Kurde, że też tego nie przypilnowałam. Myślicie, ze rozłożą mi to na raty?

Gość nnnnnnnnnn
olej to! za dużo masz forsy?

Gość Teleman
Czyli kto nie rejstrowal i tak jak ja listonosza nie wpuszczal najlepiej na tym wyjdzie.