Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Po prostu dziewczyna

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Mieszkam od niedawna w Warszawie na Ochocie. Mam 26 lat, męża i pracę, jednak wszystkich znajomych musialam zostawić w rodzinnym mieście. Czuję się samotna, chciałabym czasem iść z koleżanką na kawę czy zakupy. Oczywiście z mężem też chodzimy wszędzie, jednak ja czasem bardzo chciałabym wyjść na jakieś babskie spotkanie. Bardzo chętnie nawiążę znajmość z jakąś dziewczyną/jakimiś dziewczynami. Jeśli któraś jest chętna na poznanie, piszcie proszę.

Gość paulaaaayyyyyy
jak masz meza to daj sobie spokoj z kolezankami zebys poniej nie plakala

Gość mniam mniam lubie tak
buhahaha paula jaka rada :P w buty se wsadz takie rady :P Ja niestety ci nie pomogę bo jestem z Gdyni . Spróbuj moze na jakis forach np. na gazecie tam na forum ochota :)

Gość jestem w takiej
samej sytuacji jak Po prosty dziewczyna tyle, że w Ostrowie Wielkopolskim ;) Zostawiłam wszystkich przyjaciół :( Strasznie mi ich brakuje...

Gość margfleur
Temat już trochę się zakurzył, ale posprzątamy :) Mieszkam bardzo blisko Warszawy, więc jak kiedyś będziesz miała ochotę na miłą kawę to zapraszam ;) Jestem kobietą, również mam faceta. Moi znajomi również gdzieś zniknęli, wakacje, praca, wyprowadzki.. eh. Życzę miłego wieczoru, a w razie chęci na spotkanie pisz na e-mail: malgorzata.wes@wp.pl ;) Pozdrawiam serdecznie.