Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak jak powinno byc

co zrobic?

Polecane posty

sytuacja wyglada tak,ze spotykam sie z facetem od jakichs 7 miesiecy. Nie mieszkamy razem. Manie wciaz czegos brakuje, glownie tego by w ciagu dnia okazal mi swoje zainteresowanie moja osoba. Widzimy sie do 3 razy w tygodniu. On ma swoje zajecia, ja swoje. Chodzi mi o jakis telefon, czy sms w ciagu dnia. Na dobry sen zawsze nam sie uda porozmawiac przez telefon. Caly czas czytam tu o dziewczynach, ktore dostaja na dzien dobry i w ciagu dnia mile smsy od swoich facetow? Jak Wy to robicie, ze tak o Was zabiegaja? Ja mimo tego,ze mowie to dziala to na chwile... Na dluzszy okres czasu juz nie. Czy to mozliwe,ze ten moj nie jest na tyle wylewny by tego nie okazywac? Czy po prostu pokazuje "kto tu rzadzi"? A moze to ze mna jest cos nie tak i oczekuje zbyt wiele?

Gość jhjkl
aale masz problem naprawde

Gość wymyślasz bzdury
nie przyszło Ci do głowy że każdy człowiek jest inny i że Twój facet nie ma potrzeby wysłyłać Ci smsów co 5 minut ? pomyśl racjonalnie i zastanów się czy np małżeństwa wysyłają sobie 3 razy dziennie smski ? a może już trochę dorośli i takie durnoty nei są już dla nich istotne jedyna diagnoza jest taka że jesteś bardzo niepewna siebie i swojego faceta i tylko ilość esemesów w ciągu dnai utwierdza Cię w przekonaniu że facetowi zależy

po prostu niektórzy faceci tak mają - a zresztą nawet Ci którzy wysyłają robią to w pewien sposób z przymusu...taka jest prawda ..owszem wysyłając smsa czy dzwoniąc chcą sprawić kobiecie przyjemność - zapewnić, że wszystko jest w porządku żeby się nie martwiła- ale jest też drugie dno.. chcą podświadomie odbębnić ten obowiązek żeby nie słyszeć właśnie takich tekstów. Niektórzy mężczyźni jednak robią to rzadko albo wcale. Czy to źle o nich świadczy? - nie wiem. Każdy jest inny, ma inne potrzeby. Jeśli na co dzień okazuje Ci swoje uczucie i czujesz że nie jesteś mu obojętna to nie powinnaś się tą kwestią martwić. ALe jesli czujesz, że po prostu mało się Tobą interesuje i nie okazuje ci w ogóle tego co czuje to chyba czas na rozmowę.

Dziekuje za powazne potraktowanie mojego wpisu. Niby to nic, a jednak zaczelam sie nad tym zastanawiac. Kiedy sie widzimy jest wszystko ok, ale gdy sa te dni bez spotkan to ja chcialabym wiecej a nie tylko jeden czy dwa sms. Moze faktycznie wiele wymagam. Rozmawaialam z nim o tym, ale powiedzial ze nie jest zbyt wylewny jesli chodzi o takie okazywanie uczuc. Tylko ja kiedy dostaje takiego sms to czuje sie szczesliwa,ze o mnie pamieta. Mowilam mu o tym. Przyznal, ze sam jest zadowolony jak ja sie odezwe do niego. Skoro wie, ze jest to mily gest, dlaczego tego nie robi czesciej? Pewnie trudno mi bedzie go zrozumiec. Do wczesniejszego wpisu wydaje mi sie, ze nie mam powodow do niepewnosci jego uczuc do mnie.

Gość joozio
ja wysylam smsy to marudzi ze nie dzwonie. kobietom nie dogodzisz

my sobie nie wysylamy sms-ow ani nie dzwonimy do siebie w ciagu dnia, chyba ze mamy jakas pilna sprawe nie widze takiej potrzeby, moj maz tez nie i tak bylo od poczatku naszego zwiazku ale znam facetow co dzwonia do swoich zon dwa razy dziennie z pracy bo inaczej mieliby przerabane w domu :D

Gość 089
moj chlopak pisze mi smsa co 1-2 godziny. Gadamy przez tel 3-4 razy dziennie po jakies 3-4 min. I jakos żyję;P nie potrzebuje co minute smsa. Szlag by mnie trafił.

ja tez nie potrzebuje co minute sms. Ty chociaz z nim 3 -4 razy rozmawiasz w ciagu dnia. Ja raz na wieczor albo 1-2 sms w ciagu dnia. Nie chodzi o to by caly czas wisiec na linii tel i gadac czy pisac sms... Tylko porownywalnie do Twojej sytuacji

Gość kotka69
ja zwykle zawsze wyznaję zasadę, ze traktuję innych tak jak ja bym chciała być traktowana, zate w Twojej sytuacji pisalabym częściej, zadzwoniłabym czasem. Ale też spróbuj zrpzumieć, że facet jak jest zajęty to już zapomina o Bozym świecie :P to nie oznacza, że Cie nie kocha, tylko, że bardzo angażuje się w swoje zajęcia. Jednak myslę, że jesli od czasu do czasu wyślesz mu buziaka, bądź napiszesz, że tęsknisz, jemu będzie na pewno miło i z czasem będzie częściej pisał :)

Gość księżna
Rozumię o co chodzi w tym temacie... Jestem po ślubie 22 lata i kiedy mąz wyjezdza z domu puszcza mi sygnał, ja robie to samo. To jest naprawdę miłe, że pamiętamy o sobie bez przymusu, bez wymówek. No cóż kazdy człowiek jest inny ...

Gość 089
ale spojrz autorko na to z innej str. Jak ja 2 h się nie odzywam to ona zaraz dzwoni i krzyk "co robisz?! czemu się nie odzywasz?! " ja odpowiadam ze np. uczę się a on "tak pewnie gdzies poszłas na miasto! " i juz klotnia gotowa:)

Pozostaje mi tylko pogodzic sie z tym, ze mam niezbyt wylewnego faceta...Klocic sie o to tez nie ma sensu.