Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba K.

Odmówilem kobiecie sexu

Polecane posty

Gość czuje ze smierdzi ten temat
chodzą na jakieś aerobiki, fitnessy. Wszystko dlatego, że sie sobie nie podobają i szukają wszędzie wad w swoim wyglądzie. nie dlatego tylko ,ze dbaja o siebie!!!

biorąc pod uwage Twoje podejście do czegoś tak naturalnego, jak zwykła odmowa kobiety, to chyba jednak masz na co narzekać - niestety, na głowę ogólnie rzecz ujmując (bez obrazy). Dla normlanego faceta takie coś, to nie problem - są dwa wyjścia: albo rozpracowujesz sobie laskę przez najbliższy okres i i tak masz, czego chciałeś, albo idziesz w swoją stronę. A Ty się w jakieś szczeniackie zagrania wdałeś, chore gierki, z których sie cieszysz jak infantylny dzieciak - sorki, ale żenada na maxa :P

Gość lechu87
Skor juz czepiamy sie pisowni to... 12:50 [zgłoś do usunięcia] Kuba K. farmazonka nie wiem skąd u ciebie ten dobry humor Jak bym był tak głupi jak Ty zakopałbym sie pod ziemie. Potrafisz chodz raz napisac wiecej niz jedno zdanie na temat i poprzeć to argumanetami?? Nie pisze sie "chodz" tylko "choc", bo chodzic to ty stary mozesz na grzyby do lasu:/

Gość Kuba K.
Dbają o siebie, bo jakby tego nie robiły, nikt by ich nie chciał. Może powiesz, że te wyrzeczenia są tylko dla ich wlasnej satysfakcji i zdrowia (częsciowo napewno tak) ?? Stosuja diete, odmawiają sobie przyjemnosci jedzenia, wylewają pot, żeby ładnie wyglądac. Dla kogo? Dla ludzi, ale przeciez nie dla kolezanek. Więc dla kogo??

Gość wymyślasz bzdury
a czym Ty się różnisz od "tych suk" ?! chyba tylko tym że masz penisa i bywasz samowystarczalny....

robia to dla siebie,a nie dla facetow!!!

to, ze kobieta o siebie dba, chce być dla mężczyzny piękna w normalnej sytuacji jest zaletą, ale dla Ciebie wadą - ehh, chłopie, jeszcze Ci troche zajmie zanim dorośniesz :P

Gość koreczek od szampana
Hej mam pomysł....opowiedz nam ze detalami co ona ci takiego zrobiła ze tym kwasem z ust trawe wypalasz? :) Opowiedz.... to bedzie dobre mówie wam :)

czekamy Kuba :p

Gość Kuba K.
Lechu - poprawiłem się, ale pewnie zauwazyles juz ze twoj post poszedł na marne...🖐️ Klaudka - to już nie chodzi o mnie, że mi odmowila 2 czy 3 razy. Często słysze od kolegów ze im odmawiają dziewczyny. To jest nagminne. We łbach sie wam poprzewracało :o Dlatego postanowilem ukarac jedną przedstawicielke płci głupszej :D :classic_cool:

Gość wymyślasz bzdury
i jeszcze jedno, mało wiesz o kobietach my nei ubieramy się dla facetów ale po to by wzbudzać zazdrość innych kobiet... wiele z tych które odmawiają sobie jedzenia i wylewają pot na siłowni robi to nie po to by faceci za nimi szaleli ale po to by podobać się samym sobie i po to by ich koleżanki szalały z zazdrości

klaudka dziwie ci sie uczestniczysz w tej dyskusji ;) to tylko tak na marginesie :D

popieram!

"to już nie chodzi o mnie, że mi odmowila 2 czy 3 razy" może gdybyś ją lepiej rozpracował, to by Ci nie odmówiła ani razu. Czyli kiepski Ciebie ogier :P a co do tego, co "mówią koledzy" - weź się może skup na sobie. Zapewniam Cie, że lepiej na tym wyjdziesz

"klaudka dziwie ci sie uczestniczysz w tej dyskusji" to dobrze, lubię czasem trochę pozadziwiać takich facetów jak Ty ;)

Gość Kuba K.
Na co czekacie?? Robicie to dla mezczyzn, taka jest prawda... Klaudka - nie jestem Twoim chłopem dziewczynko (ale pewnie byś chciała) 🖐️

łe tam,a ty znowu swoje

Tak tak ukarz ją .... Rzuć ją :) Znajdzie sie inny któremu chetniej da bo bedzie na nia tak mocno działał :)

klaudka czasmi fajnie piszesz i stad moje zdziwienie ze uczestniczysz w takie farsie jakim jest topik tego gimnazjalisty Kuby K....(kabareciarza ) ale ok ... baw sie dobrze :D

" kabareciarza " ... no nie pochlebiaj mu ... :P

Gość Kuba K.
"wiele z tych które odmawiają sobie jedzenia i wylewają pot na siłowni robi to nie po to by faceci za nimi szaleli ale po to by podobać się samym sobie i po to by ich koleżanki szalały z zazdrości" Popisałaś się heehe nie ma co. Czyli potwierdzilas, że jestescie niemoralne i zepsute, egoistyczne i egocentryczne do bolu. Bo jezeli w zyciu chodzi wam tylko o to, żeby wzbudzać zazdrosc, to wspolczuje....

Gość Twoja laska
tak, błagam, rzuć mnie wreszcie.... bo to chyba jedyny sposób, żebyś się ode mnie odpieprz*ł

Gość ale tu fajnie

Gość Kuba K.
Regres - kolejna spedalona ciota, ktora nie ma kolegów i siedzi non stop na kafe-gównie, zeby wzbudzić poklask wśród gawiedzi :o

A co jest złego w dbaniu o siebie? Czy dbamy czy nie dbamy i tak narzekacje wiec sie odwalcie :) Nasze ciała i mozemy robic co chcemy z nimi :) Jezeli chcemy siłowni to idziemy i kij ci do tego :D Ty to pewnie newt nigdy koło mydła nie stałes wychodząć z załozenia ze kobieta ma cie kochac "naturalnego w całej okazałości" :D

Gość Kuba K.
koreczek - tak rzucę ją, bo wiem , że ją to bardzo zaboli.Napewno znajdzie sobie kogoś, ale minie sporo czasu zanim dojdzie do siebie. Wiem ze tak bedzie :classic_cool:

Gość Fajowy -Wolny
a ty spedalona cioto czemu tu siedzisz??? hehe

Kuba K. karierowiczka - mezczyzna czesto do konca zycia jest sprawny sexulanie, a kobietami po 40-tce interesują sie tylko desperaci. Boginie hahahaha Tak - zwłaszcza że jak jedzie na viagrze czy innym takim wynalazku to długo nie pociągnie :D