Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba K.

Odmówilem kobiecie sexu

Polecane posty

Gość 089
Dajcie spokoj, mama go nie kocha i musi sie wyzalic.

Gość koreczek od szampana
Biedny mały robaczek ... :)

Gość robaczekk
robol!!!

Gość Kuba K.
Sądząc po wypowiedzi 089 sam plebs tu siedzi :o Odzywki jak u 10latkow z podwórka :o:o

Regres - kolejna spedalona ciota, ktora nie ma kolegów i siedzi non stop na kafe-gównie" Kuba ...do domu !!!!!!! Mama woła na zalewajke.. a zreszta i tak masz ostatnie 10 min w tej kafejce internetowej :P wiec za długo nie pogadamy

Gość Czarna_Dalia
skoro już ustaliłeś, że ją rzucisz, to błagam zdób to dziewczyna ułoży sobie życie , a Ty dalej będziesz sfrustrowany

Ale cieze sie jak małe dziecko .... Wiem co cie czeka i jestem dziko zadowolona Panie kubo K :D :D Poczekaj poczekaj ...zakochasz sie a wtedy bedziesz zył w stresie ze ciebie tak samo panna załatwi i co najlpepsze.... w najmniej oczekiwanym momencie pusci cie bokiem :D on: kochanie ide do Pubu ona : A jdz czy ktoś cie za rogi trzyma :)

Gość Fajowy -Wolny
regres- piąteczka ooo mały Kubus biegni pod spodnice do mamusi i sie wyzal smarkaczu heheheheheheheheheheheheheheheheh

sorry za błędy

Gość 089
Kubus a wiesz co to jest plebs? bo chyba nie ;) jak boli to trzeba uciac dziecko drogie;)

"Regres - kolejna spedalona ciota, ktora nie ma kolegów i siedzi" (zaraz obok Kuby K) "non stop na kafe-gównie, zeby wzbudzić poklask wśród gawiedzi"

Gość Kuba K.
Chyba sobie tu nie pogadam, bo z kim? Teksty jak u dzieci z zespolem downa :o , zero rzeczowej dyskusji. Na arabii to chociaż inteligentne kobiety były i zainteresowania wykraczająvymi po za szminkę i błyszczyk... 🖐️

Gość 089
Teksty jak u dzieci z zespolem downa - wierz mi ze 99% tych dzieci ma lepsze teksty od Ciebie Czytajac Twe posty powaznie sie zastanawiam czy nie jestes czasem zniewiescialym gejem.

A to Kuba, o co tak właściwie chodzi co? napadasz na każdego kogo wypowiedź Ci się nie spodoba, czyli na 90%. Chcesz usłyszeć, że dobrze zrobiłeś? nie, moim zdaniem nie... bo teraz zrobisz się taki sam jak twoja dziewczyna a nie wiem czy dokładnie o to Ci chodziło. Nie obrażaj każdej kobiety na świecie, nie wszystkie takie są. A to, że niby są zakompleksione- tak są. Przez was, mężczyzn. Kobieta zdaje sobie sprawę, że jak choć trochę jej urody ubędzie to najprawdopodobniej jej mąż/chłopak/narzeczony czy kto tam jeszcze, zacznie się rozglądać za \"czymś lepszym\", najczęściej młodszym.

do Pani Kara To wtedy my znajdziemy młodszego ;) :P

ha, a po co Ci jakiś gówniarz który poleci najprawdopodobniej tylko na Twoja kasę? ;> Właśnie to najbardziej mnie śmieszy w tych wszystkich dziadkach którzy mają młodziutkie laski- myślą, że miłość, że przyjemność z pewnością...

No a ta młodsza na co u niego poleci? Na "boskie ciało" i "wspaniały umysł" :D Jak odejdzie to droga wolna :D i nie ma co z nimi płakać :)

ciekawe czy Kuba czas przedłuży :P ? pewnie tak , ale musi od mamy 2 zeta jeszcze wysupłać :P

koreczku kochany niby tak, ale sama powiedz- po co? jeszcze się niechcący zakochasz czy coś... kurde, gadam jak emerytka a mam dopiero 20 lat 🖐️ ;)

To sie zakocham, poźniej sie odkocham, poxniej sie znowu zakocham i znowu sie odkocham :) nie blokujcie tego w sobie. Jesli sie zakochasz to korzystaj i baw sie dobrze puki jestes fer w stosunku do siebie i innych :) Jesli odejdzie to trudno. Na jednym mezczyznie swiat sie nie konczy.

Kuba K poczuł sie osaczony przez nas i uciekł.

Gość ona29letnia
No cóż....w tym wypadku popieram autora topiku. Pozdrawiam;)

Byłam i zyje :) nie trzymam tego w sercu i stram sie o tym nie myslec. Nie mam zamiaru z tego powodu zycie sobie zmarnowac bo jakis koles mnie nie kochał. Trudno ...jedo strata ;) :P

Gość aj hejt evryfing abołt ju
Kuba K. >>Chyba sobie tu nie pogadam, bo z kim? Teksty jak u dzieci z zespolem downa (...) no niestety, tez to zauwazylam jak zobaczylam twoje wypowiedzi : )

koleś chyba chciał usłyszec że jest zajebisty;)że tak zrobił, bo mysli że ma władze...no tak, jak sie jest anonimowym to łatwo wszystko powiedziec i napisac:) jesli to nie durnaeprowo, bo ja nadal nie wierze, że wypowiedzi pana Kuby są prawidziwe i szczere, no to synu, współczuje podejscia do kobiet i tego że w ogóle nie masz do nich jakiegokolwiek szacunku:) ale może ci łatwiej przez to w życiu...może jestes na tyle zakompleksiony, że przez takie teksty rosnie ci ego... dla mnie to jest dno i nawet nie splunełabym na takiego gościa jak Ty:) 🖐️

Gość bojabojaboja
A może te suki też ktoś skrzywdził i się potem odgrywają i kółeczko się zamyka. Znam przypadki zdradziłem cię, bo moja była zdradziła mnie i chciałeś się przekonać jak to jest. Doświadczyłam tego sama. Chcesz tak grać, Twój wybór. Ja wolę postępować uczciwie i wejść w szczery i pełen wzajemnego szacunku związek, nawet jeśli za szczerość ma mi się znów odpłacić ktoś zakompleksiony i pełen nienawiści zdradą albo oszustwem. Nie obchodzi mnie to. Za mądra jestem na takie akcje. Przecież to tylko strata czasu. A potem świadomość swojej głupoty i wyrzuty sumienia. A ja Ci radzę jak chcesz kogoś pokornego, to takiej osoby szukać, przecież takie rzeczy to na pierwszy rzut oka widać. Wybierasz księżniczke, to potem znosisz zachowania księżniczki. Sam chciałeś, a teraz każesz dziewczynie płacić za to. Niepoważne.

Gość renius85
przecież po pierwszym tekście można poznać, że panna w ogóle mu NIE DAŁA i biedaczek prowokacje próbuje wywołać na forum. Mści się na innych kobietach za to że został odrzucony. Cóż, tak też można. Ale..... idiotów nie szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!