Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mandziala

Chorobowe w ciąży

Polecane posty

Gość Mandziala

Czy może ktoś z was się orientuję jak to jest teraz z chorobowym i macierzyńskim w ciąży.. ? Słyszałam że podobno trzeba mieć przepracowane 3 miesiące, czy ktoś wie coś na ten temat?

Gość Mandziala
nikt nic nie wie????

Gość nie trzeba
jeśli masz umowę, płacą Ci składki, możesz isc na L4

Jestem w 4 tygodniu ciąży. w tej chwili przepracowałam 2 miesiace w pracy, czy należy mi się chorobowe, czy muszę mieć przepracowane dłużej niż 3 miesiące. Wyczytałam że jeśli pracowało się mniej niż 12 miesięcy to się bierze średnią z tych miesięcy które się przepracowało. Czyli rozumiem że średnia się bierze z tych 2 miesięcy które przepracowałam? Umowę mam do następnego roku do 31 pażdziernika 2010 Czy ktoś orientuje sie może jak obliczyć tą podstawę chorobową w ciąży??

Gość tylko kombinują
jak tu nie pracować :O potem się dziwić pracodawcom że nie chcą młodych bab zatrudniać 🖐️

Tak masz rację debilu, Przepracowałam w jednej pracy ponad 6 lat bez żadnego zwolnienia chorobowego. A to że zmieniłam pracę i stało się coś czego jeszcze nie planowałam to oznacza że możesz mnie i inne kobiety oceniać???

Gość kakerlak
15 000 zł w miesiąc !!! Jak? -jest to sposób udowodniony matematycznie,wejdź na: http://chomikuj.pl/WSZYSTKO_ZA_FREE i przekonaj się,że było warto poświęcić minutę czasu na wejście na tą stronę!!!