Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania..

obrazic sie ?

Polecane posty

Gość mania..
malostanowczy -- wychowaliscie mnie tutaj w krotkim czasie :p

Gość parapet000
mania - i zyczymy Ci jak najlepiej! ale ufac trzeba, naprawdę:)

Mania, bo czasem trzeba kobiecie przylać żeby zrozumiała :D Jak nie fizycznie to przynajmniej wirtualnie :D Może jeszcze będą z Ciebie ludzie :)

Gość krystianek
tiaaaa. bo za dobrym byc nie mozna:( tez zle......

Gość kotka69
spoooko, ja tez jak Pani Kara tak byłam jakieś pół roku temu jeszcze, ale na szczęście cierpliwość mojego Ukochanego nie zna granic :)

Gość mania..
hm i jednak mialam racje! moj chlopak dostal wiadomosc . zrobilam tak, ze normalnie z nim rozmawialam, a on do mnie, ze tesknil i czekal na jakis odzew z mojej strony a tu nic. no to ja mu wtedy mowie, ze przeciez wyslalam mu w nocy wiadomosc. i rzeczywiscie wiadomosc doszla tak jak slusznie przypuszczalam. w sumie nic wiecej na ten temat. powiedzial tylko, ze jak przeczytal ja to zaraz poszedl spac. czyli mialam racje.

Gość fdsdsfsfsfs
mialas racje, ze cie olal??? puknij sie w glowe...

Gość mania..
jeju nie ze mnie olal, a ze odebral wiadomosc czytaj dobrze! i nie wnikam czemu nie, bylo minelo

no jak ja bym przez mojego została tak potraktowana... strzeliłabym focha 😠 :D

Gość mania..
ania i reszta juz przestancie ironizowac napisalam ze nie strzelilam focha bo niektore osoby tutaj przemowily mi do rozsadku :)

Ale ja bym naprawde strzeliła focha :D No niech by mnie gadzina zignorowała w taki sposób... :D Zreszta - na pewno potraktowałabym go tak samo tak szybko jakby to było możliwe - szybko by go to nauczyło że damy swej serca ignorować w taki sposób nie wolno :)

znaczy 15-16 nie 115 ;) Nie podpuszaj jej bo dobrze zrobiła, że się nie awanturowała. Można jej tylko pogratulować zmiany myślenia i życzyć żeby było to długotrwałe!

Gość mania..
eh no wlasnie na poczatku tutaj probowalam przekazac ze chodzi mi wlasnie o takie ignorowanie bo zaczyna sie od blahych rzeczy i jak zobaczy ze nie reaguje od poczatku to potem mi wypomni gdzie bylam kiedy cos mi nie pasowalo a on mi zawsze mowil, ze jak cos mi nie pasuje to mam nie tlumic tegow sobie a powiedziec mu

Powiedzieć- tak. Obrażać się- nie, no chyba, że jest to jakaś ekstremalna sytuacja, którą ta oczywiście nie była :)

Gość mania..
Pani karo -- ale spokojnie ja naprawde dalam sobie na luz skoro wiekszosc tutaj ludzi mnie wysmiala za moje infantylne zachowanie to cos musi byc na rzeczy

Mam dwa razy tyle lat :) tylko nie myśl że ponad 200 :D kwestia zasadnicza jest taka że jestem dość absorbująca w związku a grunt to znaleźć partnera który to zrozumie :) ja nie muszę strzelać focha bo mam faceta który wie dokładnie jakie zachowania uznaję za ignorowanie mojej osoby i on nie dopuszcza do tego żebym się źle poczuła, no... może czasem... ale ma zawsze dobre wytłumaczenie :D

Gość mania..
ale podam kolejny przyklad wczoraj np napisalam mu sksa "milego dnia w pracy" i on dopiero po jakims dluzszym czasie "puscil sygnal" moze byl zajety moze nie kto to wie wiem ze raczej nie przemecza sie, siedzi w biurze, jakies zamowienia robi itp

aaa... czyli wychowany taki? ;) ja swojego też wychować chciałam, ale gadzina się nie dał :o wiesz, ja uważam tylko, że obrażanie się o błahe rzeczy- jak np. to, że mi nie odpisał na wieczorny wierszyk jest dziecinne i niedojrzałe. Robienie karczennej awantury tylko z tego powodu jest raczej średnio normalne :o życie jest za krótkie żeby się kłócic o bzdury jak już gdzieś napisałam, ale autorka to zrozumiała i fajnie :)

chyba jednak nie dotrało :o sama mam pracę biurową i tylko wydaje się, że się nie przemęczam... pracujesz może? kobieto, zajęcia Ci brak :o

Mania - na chłopaka się nie obrażaj, tylko jak Ci się coś nie podoba w jego zachowaniu to mu o tym powiedz, a on niech sie ustosunkuje do tego czy może to zmienić czy nie - jeśli nie, a Tobie to baaardzo nie odpowiada to dajcie sobie na spokój bo i tak nic z tego na dłuższą mete nie będzie ;)

Gość mania..
pani karo -- dotarlo, bez obaw, a to ze napisalam ze ma malo pracy to po prostu kiedys mi mowil, ze czesto siedzi za biurkiem i nic nie robi bo nie ma ruchu ale moze akurat nie mial a teraz ma i tyle nic poza tym.

Gość mania..
co do mnie to ja pracuje rowniez w biurze