Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palusia81

sukienka bez ramiączek do tego stanik z ramiączkami można??

Polecane posty

Witam Kupiłam ostatni sukieneczkę bawełnianą z dodatkiem czegoś tam materiał fajny lejący. Bez ramiączek na gumeczce w pasie też gumeczka. Założyłam do nie stanik bardotkę i czuję się fatalnie bo stanik sztywny nie znoszę takich pancerzyków Czy waszym zdaniem można do takiej sukienki założyć zwykły stanik na ramiączkach ?

Gość grenadinne
nie zalozylabym. chyba, ze jakis sportowy wiazany na szyi na sznureczkach, cos jak gora do bikini...

Gość nie ramiączka wystające
tam gdzie ich nie powinno być to straszna wiocha, ja nie wiem jak można tak chodzić. Już lepiej w ogóle stanika nie zakładaj, chyba że masz obwisły cyc.

Gość arramandda
ramiączka odpadają.... ewentualnie jedno na szyję, są też silikonowe, ale i tak je widać, i wyglądają brzydko :O

HMM pomysł doszycia ramiączek mi się podoba.;) Tak cycy nie nadaje się do chodzenia bez ( młody ssak je wyćmokał) Silikonowe ramiączka są okropne. Więc polecę do pasmanterii i kupię coś na ramiączka HHa Mam plan Dzieki

Gość arramandda
tylko, że nie do wszystkich sukienek pasują ramiączka... :)

ha będzie ok To nie jest wyjściowa kiecka tylko zwykła na codzień. Kupię czarną tasiemkę zrobię ramiączka i w pasie do przewiązanie (tutaj właśnie mi czegoś brakuje jakiegoś paseczka lub szrfy) zresztą jak będzie głupio wyglądać odpruje ;)

Gość spokooooo
ja bym poprostu kupiła jakiś stanik w tym samym albo dopasowanym kolorze z ładnymi ramiączkami i bym nosiła :) Zwłaszcza jak to taka codzienna sukienka. Nie przejmuj się tak.

Gość gwena
a straplessa nie możesz załozyć? to przecież najlepsze wyjście :)

Gość plotinn
ja właśnie szukam teraz jakiegoś bezszwowego pod sukienkę karnawałową. Czy ktoś miał strapless? Czy dobrze trzyma biust podczas imprezy?

Gość kobietkataka90
ja tak mialam rozowa satynowa kiecka i rozowy satynowy stanik tylko ramioczka mialam tez satynowe a nie zwykle gumkowe wiec wygladaly jak od kiecki oryginalne. ale i tak mialam zakiet caly czas wiec nie bylo widac no ale na wypadek trzebabylo miec tk zeby bylo ladnie jak sie go zdejmie

Gość kobietkataka90
silikonowe ramiaczka to totalna wiocha. juz leoiej kup taki stanik ktory jest obszty gumka krotaa przylega do ciala klei sie i stanik nie spada (no triumf takie ma bo sama osobiscie posiadam taikie- rewelacja do bluzek tub itd) a jak nie jestes plaska masz ladne jedrne piersi to stanik przyklejany lub naklejki na sutki

Gość kobietkataka90
o ten pomysl doszycia ramiaczek i paska w talii w tym samym kolorze tez jest dobry. tylko nie kupuj takiej satynowej tasmy bo to wiocha.... lepiej zwykly material ale taki zeby pasowal do reszty

Gość nieruda
widoczne ramiączka to szczyt bezguścia. Te przeztoczyste są tragiczne. Babka udaje, że nie widać, a świecą się z kilometra. Jak się kupuje kiecję co ma odkrywać ramiona, to trzeba konsekwentnie zrezygnować ze stanika albo założyć coś bez pasków. Jak założysz stanik,to możesz i kalosze.

Gość stylonka
silikonowe ramiączka faktycznie wyglądają bardzo tandetnie. Lepiej kupić sobie stanik strapless, które dobrze podtrzymują nawet większy biust. Jeśli chodzi o bezszwowe to z tego co wiem to nipplex ma takie z fiszbinami i od wewnątrz obszyte silikonowym paseczkami które pomagają utrzymać się stanikowi :)

Gość hyu78
Odp na 1 pyt. - NIE!

Gość już dobrze ostanikowana
straplessa se spraw , typowy bezramiączkowiec poszukaj w necie na ten temat i na temat właściwego doboru stanika ;) słowa kluczowe to brafitting i maheda(specjalistka w tej dziedzinie)

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
stylonka, nie spamuj tą beznadziejną firemką. Dobre bezramiączkowce to ma Ewa Michalak, Freya czy Panache, a nie to twoje coś z 3 rozmiarami na krzyż.

"fajna, fajna" dobrze Ci poradziła. Doszyj stanik do sukienki. Sama tak kiedyś zrobiłam.

Doszycie ramiączek jest dobrym pomysłem :) można też zrobić fantazyjną szarfę, którą zawiążemy na szyi i będzie subtelnie "spływać" po Twoich plecach:) silikonowe ramiączka odpadają! w sklepach dostępny też jest naklejany stanik silikonowy. Sama stosuję tego typu stanik do sukienek bez pleców i sprawdza się rewelacyjnie :)

Gość od doszywania ramiączek
sukienka może stracić fason, lepiej sobie kupić biustonosz z odpinanymi ramiączkami , dobrze dobrany i nie trzeba będzie paskudzić sukienki