Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka zniechęcona

facet powiedział do mnie

Polecane posty

Gość nitka zniechęcona
no juz jestem z nim 3 lata......on nie pozwala mi odejść. Chciałam skończyć juz to kilkakrotnie. Ale on nalega i zawsze jakoś mu dałam się przekonać....no i jakiś czas jest ok, a potem zdarza się sytuacja jak ta...jak mowie mu ze sie z nim nie spotykam to on i tak przyjezdza. Niewiem jak sie od niego uwolnić a z drugiej strony tez nie bardzo chce, jakie to porąbane jest wszsytko

Gość nitka zniechęcona
:(

Gość hejehejejkadjo
mój chłopak 2 lata temu powiedział do mnie: "won suko!" dostał w ryj tak, że musiał wziąć 3 dni urlopu na żądanie....

Gość nitka zniechęcona
hehe.....czasami tez mam ochote dac mu w mordę.

Gość frufru
no to sie teraz zastanów - Ty odchodzisz, on Cię namawia do powrotu, ulegasz, chwilke jest lepiej, a potem znow tak samo. uwazasz ze on sie uczy na bledach? ze rozumie o co masz pretensje? czymoze raczej tylko wkłada na chwile maske żeby Cię przyciągnąć z powrotem?... i w sumie - po co on ma sie zmieniac, skoro wystarczy ze sie roche pomizdrzy i juz jestes z powrotem? jaki ma bodziec do tych zmina? ŻADEN. Twoje (uzasadnione akurat) niezadowolenie uważa ze głupie fochy i tyle sie nimi przejmuje co wróblem za oknem... przyjezdza? - po co go wpuszczasz? niech stoi pod drzwiami. w końcu dałby ci spokój. ale jak wolisz.

Gość nitka zniechęcona
no własnie ale on robi glupie rzeczy jak go nie wpuszczam, dzwoni do domu głuche telefon, jak mowie ze mnie nie ma to i tak przyjezdza i czeka. Ja mieszkam z rodzicami i nie chce zeby oni zauwazyli te sytuacje więc go wpuszczam. Nawet do pracy przyjezdza i boje sie ze narobi mi wstydu.

Gość frufru
wolałabym zeby mi raz narobiono wstydu niż się dawać upokarzac przez całe życie.

Gość sjsjsjsj
wiesz co to jest toksyczny związek jeśli nie to chciałam ci uświadomić że w takim jesteś ja byłam w takim przez 4 lata ,a jak odeszłam to facet rozpuszczał plotki że się niby puszczam i nie wiadomo co jeszcze ,nie warto się męczyć ale odejść ... jeszcze trudniej

Gość dupek ten facet
kurde jak cham! gdyby moj tak zrobil, powiedzialabym ze jak mu nie mogl stanac to nie moja wina...